Indija je raznolika država z raznolikimi kulturami. Življenjski slog in poročni slogi, ki jim sledijo vse kulture, so različni. Na primer poroka Marwari se popolnoma razlikuje od poroke v Bengalu ali Kerali. Danes se bomo pogovarjali o tem, kako nanesti poročno ličilo Kerala.

Kerala je država, znana po svojem posebnem okusu in kulturi. Neveste v Kerali običajno nosijo beli sari z zlato obrobo, obloženo z zlatim nakitom. Poroke običajno potekajo zjutraj ali podnevi. Zato ličila ne smejo biti preveč bleščeča. To je treba narediti tako, da se ujema z obleko in nevesta izstopa iz množice. Eleganca je ena beseda, ki jo nevesta v Kerali dosledno spoštuje.

Torej, tukaj je majhen tutorial, ki vas bo naučil, kako narediti Kerala poročno ličenje.

Kako narediti Kerala poročno ličenje

Kako narediti poročno ličenje v Kerali:

POTREBNE STVARI:

 • Pranje obraza
 • Dober vlažilec
 • Korektor
 • Senčilo za oči
 • Podloga za oči
 • Šminka
 • Kompaktni prah/ puder v prahu
 • Primer
 • Balzam za ustnice
 • Maskara
 • Kajal
 • Sijaj za ustnice
 • Podloga za ustnice

Pospravi:

Za čiščenje nečistoč in umazanije z obraza je treba uporabiti dobro pranje obraza. Obraz posušite z brisačo. Sledite dobremu tonerju.

Vlažilno:

Nanesite dobro vlažilno kremo glede na tip kože, da bo koža navlažena in da ni grobih madežev.

Primer:

Na podlago je treba nanesti temeljni premaz, da ličila ostanejo dalj časa.

Korektor:

Za skrivanje temnih madežev in pomanjkljivosti je treba uporabiti korektor dobre znamke. Nanesti ga je treba okoli oči, madežev itd.

Fundacija:

Pri izbiri dobre blagovne znamke je treba biti zelo previden. Moral bi ustrezati vašemu tonu kože. Na splošno je treba vzeti ton, ki je višji od barve kože. Ne 2-3 odtenke navzgor, ker daje zelo napačen videz.

Temelj je treba nanesti v pikah s krožnimi gibi. Za mešanje podlage s kožo lahko uporabite rožnato vodo.

Ličila za oči:

Ta del vsekakor traja večino časa. Z njim je treba ravnati previdno, da očesu podari subtilen, a hkrati eleganten videz.

Senčilo za oči: Izbrati je treba bleščeče rjavo ali bronasto senčilo. Senčila ne smete nanašati v bližini obrvi. S čopičem za senčilo za oči ga dobro premešajte. Eno črto senčila je treba nanesti tudi na spodnji vek.

Podloga za oči: Uporabiti je treba srednje debelo podlogo za oči. Ne krilajte ga navzven, ker želimo, da je podnevi preprosto.

Kajal: Uporabiti je treba srednje debelo črto kajala. Izbrati je treba vodoodporen kajal, odporen proti madežem.

Maskara: Nanesite dva sloja dobre maskare za kodranje.

Rdečilo:

Ob upoštevanju dneva je treba izbrati odtenek bližje naravnemu rdečilu. Nanesite ga na ličnice, da ga dobro poudarite.

Puder v prahu/ stisnjen prah:

Nanesite malo pudra v prahu ali stisnjenega pudra. Pazite, da ga ne nanesete preveč. Samo malo popihaj.

Šminka:

Pred nanosom šminke morate nanesti dober balzam za ustnice, da bodo vaše ustnice mehke in navlažene. Uporabiti je treba Lipliner. Treba je iti v subtilen odtenek. Breskev ali odtenki breskve, lahko nosite mešanico roza ali rdeče. Nanesite šminko s čopičem za šminko. Sijaj ni obvezen. Odstranite odvečno šminko s papirnatim papirjem.

Nanesite plast pudra v prahu in ga nato obrišite s papirnatim papirjem, da šminka zdrži dolgo.

Bindi:

Veliki rdeči bindi je najpomembnejši del neveste v Kerali. Končno je videz popoln, da ukrade milijone src. Uporabite te nasvete za posebno ličenje, ki dobi čudovit, a subtilen videz na najpomembnejši dan v vašem življenju. Prav tako je treba izbrati dobro pričesko, ki se bo ujemala z ličilom in obleko. Na koncu dneva naj bi vse izgledalo elegantno.