Lakme je ena vodilnih blagovnih znamk kozmetike in ponuja široko paleto storitev. Te storitve niso potrebne le redno, ampak ob posebnih priložnostih, kot so poroke, je zelo pomembno, da ima nekdo zanesljiv, ki prevzame odgovornost za te malenkosti, da se bo nevesta počutila posebno.

Tu so najbolj znani poročni paketi Lakme, ki jih ponuja Lakme.

Predporočna avra:

Neveste morajo biti videti sveže in se počutiti sproščeno, preden se začnejo vse slovesnosti in prevzame naporen urnik porok. Ta paket pred poroko vključuje manikuro, pedikuro, nego obraza, navoje z nitmi, popolno voskanje, beljenje telesa in obraza, sijočo nego in nego las nekaj dni pred poroko.

Predporočni zlati sijaj:

  • Paket vključuje dve seji s strokovnjaki v obdobju treh dni. To je običajno teden dni pred poroko.
  • Prvo sedenje vključuje: posvetovanje o laseh in koži, beljenje: linijo bluze in obraza, navojne niti, takojšen sijoč obraz in razvajanje las.
  • Drugo sedenje vključuje: popolno depilacijo, depilacijo bikini linije – spredaj in zadaj, masažo telesa, manikuro in pedikuro.

Zaroka – Sagan – sprejemni paket:

V tem paketu so poskrbljene za tri glavne funkcije pred močvirnim dnem. Vključuje drapiranje saree, osnovno ličenje, oblikovanje las in menjavo laka za nohte, da se boste med funkcijami počutili sveže in posebno.

Poročni paket:

Neveste se na svoj veliki dan počutijo posebno s saree ali lehenga, prevlečeno s tančico, posebne frizure s cvetličnim ali lasnim dekorjem, posebno barvo za nohte in ličenjem. Strokovnjaki si prizadevajo, da bi na ta najpomembnejši dan v svojem življenju izgledali in se počutili posebno.

Poročna avra:

Ko se slovesnosti in funkcije začnejo, je naravno, da se nevesta počuti pod stresom in nima energije. Ta paket je zasnovan posebej za pomladitev neveste z manikuro, pedikuro in nego obraza 11. uro pred zadnjimi poročnimi rituali.

Poročni zlati sijaj:

Vse neveste si ne morejo nameniti dovolj časa, da na svoj veliki dan izgledajo popolno. Vendar pa so strokovnjaki Lakme, ne glede na to, kako malo časa lahko ponudijo, naredili vse, kar je v njihovi moči, in nevesto razvajali po svojih najboljših močeh. Vključuje storitve, kot so piling celega telesa, čiščenje obraza, svetleče nege, storitve za nego rok in nog, ki delujejo tudi kot sredstva proti stresu, ter storitve drapiranja.

Poročni platinasti sijaj:

Ta paket vključuje obsežno razvajanje neveste iz jedra za celoten videz, nego las in kože, masaže in poliranje telesa, da koži sčasoma da notranji sijaj.

Predporočna premija:

Ta paket je za tiste, ki nimajo časa, vendar potrebujejo prenovo v kratkem času. Paket je prilagojen potrebam nevest. Običajno traja eno ali dve sestri z nevesto in v enem tednu ponudi popolno preobrazbo.

Prilagojen strokovni nasvet:

Za tiste, ki niste prepričani, kaj bi morali storiti pred poroko za nego, je ta paket za njih. Njegovo trajanje je približno 10 dni, kjer so na voljo strokovni nasveti za vsa glavna področja neveste. Od voskanja do tega, kakšen obraz, celoten make-up in videz je na velikem dnevu.

Specializirane storitve za družino in prijatelje:

Z nevestami se morajo tudi drugi družinski člani in prijatelji potruditi. Ta paket je za tiste pomembne člane v življenju neveste. Na poročni dan jim nudijo ličila, frizure in drapiranje.

Tudi ti paketi so zelo uporabni in razumni. Glede na izvedene spremembe stanejo približno 3000 do 35000. Obstaja pa eno zagotovilo, da se lahko, ko odgovornost prenesete na strokovnjake Lakme, usedete in se sprostite.