Poročne pričeske s šiškami so najboljše, kar lahko obstaja. So preprosti in prefinjeni in dobro izgledajo na skoraj vseh vrstah las. Poročne pričeske s šiškami izgledajo neverjetno s kodri, valovi, dodatki itd. V zadnjem času so dobile veliko priznanje in jih trenutno nosijo nekatere vrhunske zvezdnice sveta.

1. Pleteno sonce:

Poročne pričeske s šiškami1

Pleteno sonce je ena najlepših poročnih pričesk doslej. Tu sprednji del las deluje kot obrobje, preostali del pa ostane pleten navzgor. To drzno pričesko lahko naredite srednje dolge in tudi dolge lase. Ženske z dolgimi in ovalnimi obrazi bodo navdušile ta videz.

2. Konjski rep:

Poročne pričeske s šiška2

To ni navaden čop. Tu imajo lasje resice spredaj, preostanek pa je vezan kot čop. Izgleda drzno in je primerno za vse oblike obraza. Daljši lasje, lepši bo čop.

3. Buffants:

Poročne pričeske s šiška3

Ta starinska pričeska ima spredaj veličastne šiške in omogoča, da preostali lasje ostanejo spleteni. Na ta način lahko oblikujete dolge do srednje dolge lase. Upodobil bo vašo igrivo naravo in zbral pozornost.

4. Cvetlična krona:

Poročne pričeske s šiškami4

Ta kraljeva poročna pričeska je zamašek. Pri tej pričeski lasje spredaj obrobjujo, preostanek pa pravilno zavežejo in pritrdijo s cvetlično krono (lahko uporabite tudi umetno rožo ali nastavke). Stilisti priporočajo srednje velike lase, saj morajo biti lasje videti preprosti in ne predolgi.

5. Trakovi za glavo:

Poročne pričeske s šiška5

Ta klasična poročna pričeska je ena na milijon. Na voljo je z modnim updoom in sprednjim robom. To bo opredelilo vas in vaše lase. Lasje so zelo dobro teksturirani in izgledajo naravno. Sodobne neveste obožujejo to pričesko in uporabljajo lastne modele, da postanejo bolj privlačne.

6. Udarjanje čebelnjaka:

Poročne pričeske s šiška6

To je staromodna pričeska in je videti kot čebelnjak. Ženske v 60. letih so tako oblikovale lase. Stilisti so s svojim sodobnim pridihom predstavili eno najbolj neverjetnih poročnih pričesk. Lasje imajo spredaj čudovito in občutljivo obrobje, ki leži nad čelom, kar je glavna atrakcija te frizure.

7. Ribja pletenica:

Poročne pričeske s šiškami7

Pletenica ribjega repa je kul pričeska, ki izgleda še bolje, če jo naredite na dolgih laseh. Vzpostavljena je prefinjena roba, ki se zaniha čez čelo. Konec las je vezan, da tvori popoln ribji rep. Za ta videz se priporočajo gladki lasje, z debelimi lasmi bo veliko težav.

8. Nizka žemljica z Updo’s in konjskim repom:

Poročne pričeske s šiškami8

Ta pričeska ima več kot en updo’s in edinstven čop. Večina las ima obliko peciva, vendar ostane nizka. Tu so lasje prilagojeni, da izgledajo kot naglavni trakovi. Če so lasje pritrjeni z ustreznimi dodatki, bodo videti super.

9. Hrbtna čop

Poročne pričeske s šiškami9

Hrbtni čop je sladka in očarljiva frizura. Sprednji del las se zaniha do ravni obrvi. Na hrbtu se lasje posušijo in učinkovito ščetkajo, da tvorijo popoln čop brez nepotrebnih zvitkov.