Obstajajo različne vrste maharaštrijskih poročnih las, ki jih je mogoče narediti. Tudi te so precej priljubljene. Te je treba združiti z različnimi vrstami drugih kosov vratu kundana. Ženska lahko nosi tudi komplete zapestnic za roke in druge cvetlične dodatke, da ustvari bolj glamurozen učinek.

Maharaštrijske poročne pričeske za dekleta

Spodaj je prvih 9 poročnih pričesk za dekleta iz Maharaštrija, ki jih mora oseba vsekakor preizkusiti.

1. Centraliziran tradicionalni videz:

maharaštrijska poročna pričeska1

To je zelo pogost videz las, ki ga lahko nosite s sareji in tudi s katero koli vrsto lehenge ali churidarja. Ti so združeni tudi s težkimi zapestji na zapestjih in drugimi vrstami orodja. Oseba jih lahko športno obdeluje z običajnimi ličili, zaradi česar so videti sveže. To so lahko tudi šport za družinska srečanja in druge priložnosti. Oseba lahko uporabi tudi nekaj oblazinjenja na zadnji strani, da ustvari večjo glasnost in napihnjen učinek. Te lahko enostavno nosite z drugimi vrstami oblačil.

2. Centraliziran pogled:

maharaštrijska poročna pričeska2

To je zelo centraliziran videz, ki ga lahko nosite z nekaterimi dodatki, kot je Maangtika s kamnom iz kundana. Lahko jih nosite tudi z različnimi vrstami banarasi ali drugimi svilenimi sari.

3. Vrhunski cvetlični videz:

maharaštrijska poročna pričeska3

To pričesko lahko enostavno naredite z napihovanjem čelnih odsekov. Oseba lahko to stori brez veliko strokovne pomoči, vendar s pomočjo družine ali prijateljev. Odseke je treba oprati in nato narediti pihanje, da bi ustvarili večjo zračnost. Te lahko nato odrežete nazaj z valjanjem ali z nekaj izrezovanja ali oblazinjenja. To je odvisno od sposobnosti osebe za udobje. Ženska jih lahko nosi tudi v drugih oblačilih. Sprednji del lahko okrasi nekaj težke Maangtike, ki se lahko skrije pod odseke, ki so bili narejeni.

4. Nizka pecivo:

maharaštrijska poročna pričeska4

To je še ena priljubljena vrsta videza, ki jo je precej enostavno narediti, zato mnoge ženske to počnejo za zabave. To je običajno tudi za vsako maharaštrijsko funkcijo. To ne bo zahtevalo veliko izdelkov in jih lahko opremite s težkim kundanom ali drugimi vrstami kosov vratu ali tradicionalnimi kompleti. Zapestnice lahko nosite v šopih, da dobite te bolj glamurozen učinek.

5. Odprte obleke izgledajo:

maharaštrijska poročna pričeska5

To je za tiste ženske, ki se ne marajo ukvarjati s kakršnimi koli podrezanimi ali drugačnimi izrezi. Nosite jih lahko s katero koli obliko težkih kosov vratu. Tako bodo kosi vratu in zapestnice bolj vidni.

6. Stranski pogled na slap:

maharaštrijska poročna pričeska6

To je priljubljen videz, ki ga mnoge ženske preizkusijo za tradicionalne zabave ali priložnosti. Hrbet lahko okrasite s svežim cvetjem ali drugimi umetnimi orodji, da bo ta zabava bolj všeč.

7. Stranska premikana pletenica:

maharaštrijska poročna pričeska7

Ta pričeska je enostavna za športni videz, ki jo lahko naredijo vse ženske, če si ta oseba ne želi odrezkov ali drugih oblik oblačil. Odseke je mogoče premakniti na stran, nato pa uporabiti običajno cvetlično sponko. Nosite jih lahko s težkimi kosi vratu ali ušesi.

8. Accessorized Messed Look:

maharaštrijska poročna pričeska8

To je nizko neurejen videz, ki ima pripomoček z izrezanimi kamni. Te lahko preizkusite za priložnostne in tudi druge poročne zabave.

9. Vintage žemljica:

maharaštrijska poročna pričeska9

To je zelo elegantna frizura, ki jo lahko nosijo maharaštrijske neveste ali katere koli ženske za kakršno koli zabavo ali družino. Za to je mogoče poiskati pomoč strokovnega salona.