Se bosta poročila? Najprej čestitke! Vsako dekle je zmedeno glede svoje pričeske, ker brez popolne frizure ličila niso dokončana. Dandanes je pri poročni pričeski opaziti več sprememb in tudi večina deklet prepisuje nekatere sloge iz filmov.

Kot veste, da v skladu s tamilsko tradicijo, ko utrudi saree, nobena pričeska ne gre skupaj s konvencionalno up-do. Ta pričeska je lahko uporabna za vse južne indijske neveste, ne glede na lokalno ali duhovno okolje. Namenjeno sodobni nevesti, prisotnost ni nič boljšega kot očaranje tradicionalnega sloga in dodajanje njegovega pridiha.

Najbolj priljubljene tamilske poročne pričeske za ženske:

1. Poola Jada:

tamilske poročne pričeske

V tej pričeski je običaj, da nevestino obsežno pletenico okrasimo s čudovito vzorčenimi cvetovi, zlatom ali kroglicami, kar ji na poroko pritegne privlačen videz. Neveste obožujejo razkazovanje svojih bleščečih dolgih las, čudovito opletenih in običajno okrašenih s cvetjem, prepoznanim kot poola jada (konjski rep iz rož). Včasih se podaljšani lasje nosijo tako, da so na pleteru daljši za boljši videz.

2. Rafinirana hrbet:

Žemljica s cvetjem

To je elegantna hrbet in zelo primerna za poroko. V to punčko lahko dodate nekaj pripomočkov za lase, ki so večinoma sestavljeni iz zlata, da lasje prispevajo določeno količino. Ta trendovski videz lahko nosi tudi stara punca.

3. Nečedna pričeska:

Pričeska z umazano žemljo

Trenutno neurejena žemljica postane priljubljena tudi med nevestami, saj jo lahko preizkusite, kolikor želite. Lahko naredite namotano žemljico, premično žemljico, pleteno žemljico, stransko pometano žemljico, karkoli si želite. Vedno znova lahko grdo pecivo postane še bolj zapleteno, če nad njim vsebuješ chunni. Razen če vaši obleki po tem ni treba pokriti las, vam svetujemo, da to storite.

4. Videz nagubanega in nakita:

tamilske poročne pričeske4

To je tudi še ena priljubljena čista frizura za tamilsko nevesto, ki daje osupljiv videz in je za oblikovanje precej nezahtevna. Poskusite to z natančno vrsto dodatne opreme. Zaradi strahu pred kratkimi prameni lahko ta videz dosežete s širjenjem las s podaljšanjem las.

5. Punčka s pletenico:

tamilske poročne pričeske5

To ni nič drugega kot okrašena pletenica in bistvo tradicionalnega tamilskega poročnega videza. Če želite največjega iz obeh svetov, potem se odločite za Bun plus Braid. To je zato, ker daje vaši glavi eleganten pomen skupaj z dolgo žensko pletenico po hrbtu. Še enkrat okrasite to bi lahko bil velik osebni opus.

6. Cvetlična rana s pleteno pričesko:

rožna pletenica

Lasje spletite na pot do celotne razdalje. Okrasite na koncu pletenice. Trenutno pletenico zavrtite s cvetlično nitjo, da med prameni ne bo zataknjenih odprtin. Uporabite dodatke za lase.

7. Modeli Pelli_Poola Jada:

tamilske poročne pričeske7

Te čudovite pričeske je treba zaključiti s kroglasto ali grmičasto vrsto okrasnih stvari na dnu pletenice, običajno znanih kot jada kuchulu, sicer jada gantalu, ki daje celotni poročni pričeski napihnjen videz.

8. Retro dizajn z gubami:

Jada_thumb [1]

Pri tem so pričeske združene s čistim puncem in po tem z bouffantom. Preostale lase je treba poleg pletenih razčesati na ravnino, tako da ostanejo ostanki na tem območju, ki je trenutno po bouffantu. Uporabite lahko tudi podaljške za lase, dodatke ali veliko cvetje.

9. ‘Maangtika’ na laseh, ki jih Mid Parting Plus nabira na hrbtu:

tamilske poročne pričeske9

Lase razdelite na sredino na vrhu, da dobite ta videz. „Maangtiko“ je treba namestiti ob odhodu z napetimi rebrastimi lasmi na zadnji strani, od koder koli bi se začel naguban del. Izkoristite sveže cvetove, podobne belem jasminu, ki jih lahko pridite.