Ali veste, da lahko tudi najbolj razkošne medene tedne upravljate v svojem proračunu in jih zlahka spravite v žep? Da, možno je. Lahko razumemo, da imajo vsi po poroki omejena sredstva in zelo malo proračuna ostane za medene tedne. Hkrati je zelo res, da so medene tedne sanjsko potovanje vseh in želimo si, da bi bilo kar najbolje. Tukaj smo vam na pomoč in vas usmerimo točno v to, kar iščete. Zaokrožili smo 15 najboljših krajev medenih tednov za pare, s katerimi bo sanjsko potovanje postalo resničnost, kar je tudi v predvidenem proračunu.

Poročna tradicija za mlade mlade pare je obisk medenih tednov. To je čarobni spomin na življenje, ki ga je treba uokviriti v galeriji misli in v filmu. Zato je pomembno, da poiščete najboljša mesta na planetu z nizkimi stroški, da uživate v romantičnem potovanju svojega življenja.

medeni tedni za mlade pare

15 romantičnih destinacij za medene tedne za mlade pare:

1. Havaji:

Poročni kraji za mlade pare-Havaji

To je verjetno najboljše mesto medenih tednov za mlade ljubitelje. Ponuja različne nebeško lepe otoke, kot so Molokai, Havaji, Kauai, Maui in Lanai itd. Lahko raziščete različne vulkane, okoljske lepote, čiste plaže, ekstremne lokacije itd. Takšen kup čudovitih točk lahko vaše potovanje na medene tedne naredi vedno nepozabno potovanje onkraj vaša pričakovanja.

2. Tahiti:

Poročni kraji za mlade pare-Tahiti

Čudeža ljubezenskega potovanja ni mogoče uresničiti brez obiska Tahitija, nebes med vsemi destinacijami. Letovišča in otoki so glavna atrakcija tega kraja. Nekatere neverjetno neverjetne točke so Maharepa, Bora Bora, Moorea itd. Obdaja jo več kot 100 otokov. Skupaj s svojimi najbolj prijetnimi pokrajinami je znan po svojih stroškovno prijaznih turističnih storitvah. Medeni tedni za pare ne morejo imeti boljše destinacije v primerjavi s Tahitijem.

3. Angvila:

Poročna mesta za mlade pare-Angvila

Vsakič, ko nov mlad par išče mirno destinacijo, polno lepot, je priporočljivo, da se odpravita na Angvillo. Je eden najboljših otokov na Karibih. Tudi to mesto je postaja za medene tedne, ki v glavnem ponuja znamenitosti čudovitih čistih plaž z belim kristalnim peskom. Čista modra voda razveseljuje vaše potovanje s svojo osupljivo lepoto. Z objemi čudovitega sončnega zahoda se lahko pretakate tudi po plažah, gozdno življenje Angville pa vas pritegne k lepoti. To je eno najboljših krajev medenih tednov za mlade pare.

4. Fidži:

Poročni kraji za mlade pare-Fidži

Fidži vas lahko preseneti s čudovitimi plažami. Poleg tega mesto ponuja tudi različne vodne igre in opremo za vodne vožnje. Serija rastlin in rastlinstva je ustvarila rajski raj za mlade ljubitelje. Privlačna sezona za obisk kraja je pomlad, saj lahko odkrijete novo poglavje romantike z vsakega kotička tega otoka.

5. St.Barts:

Medeni tedni za mlade pare-St.Barts

To je popoln kraj lepote za stroškovno učinkovito potovanje za mlade pare. Otok ponuja osupljiv košček romantičnega vremena in blažene znamenitosti na plaži, da z veliko iskrenostjo uživate v svoji ljubezni. Posebnost plaž je čist sončni žarek, kristalno beli pokrov peska in modra voda ob morju.

6. Sveta Lucija:

Poročni kraji za mlade pare-St.Lucia

Natančneje, St.Lucia je sklopka več otočkov v karibski regiji. To je eno izmed spektakularnih obiskov za pare na medenih tednih. Narava daje kraju izjemno moč za zdravljenje motnje v času vročih pomlad. Lahko se razveselite in osvežite, ko se odločite, da boste ostali na različnih oddaljenih otokih in uživali v zasebnosti. Na voljo so tudi ustrezni objekti. Plezanje, igre na vodi, plezanje po vulkanu so privlačna točka tega kraja.

7. Italija & Cinque Terre:

Poročni kraji za mlade pare-Italija & amp; Cinque Terre

Italija je že postala eno izmed znamenitih krajev medenih tednov za mlade pare. Kraj je znan po svojih čudovitih arhitekturnih stvaritvah različnih zgradb, palač, utrdb, pa tudi po oblikovanih ulicah. Najpomembnejša in zgodovinska mesta te države so Rim, Benetke in Firence. Sezona potovanj je poletje, konec oktobra pa je primeren za uživanje v potovanju po Italiji. Prav tako fantastična destinacija za mlade ljubitelje je Cinque Terre, ki se nahaja na zahodni obali La Spezie.

8. Mehika:

Poročna mesta za mlade pare-Mehika

Zabavni kraji in nastanitveni objekti so to mesto opredelili kot eno idealnih destinacij za popotnike v paru. Znan je po festivalih, hrani, templjih itd. Tudi kot verski kraj ima čiste peščene plaže z jasnim odsevom modre vode. Odlično vreme in jasno podnebje označujeta kraj največjega zanimanja za medene tedne.

9. Jamajka:

Poročni kraji za mlade pare-Jamajka

Jamajka je znano mesto za obisk medenih tednov. Od vseh drugih točk se razlikuje po dejavnostih, pogostih življenjskih slogih, plažah, letoviščih, jamah, hrani itd. Sam kraj je neverjetna zabava za popotnike z aranžmaji romantične jamske večerje, zasebnih hišk in valjev. podmornica po globokem gozdu. Jamajški življenjski slog pa privlači obiskovalce. Potovanje se lahko zaključi tudi v okviru proračuna.

10. Bermudi:

Medeni tedni za mlade pare-Bermudi

Bermudi so zaradi svoje sproščujoče klime čudovit kraj za popotnike. Ponuja različne neokrnjene plaže s čisto vodo in jasnim sončnim žarkom. Ta kraj je znan tudi po gostujočih pticah. Nastanitev v tem kraju je tudi cenejša v primerjavi z drugimi krasnimi destinacijami.

11. Pariz:

paris

Pariz velja za vedno romantično mesto na svetu. Nedvomno bo to najboljši kraj za obisk s svojim ljubljenim srcem, da uživate v blaženosti medenih tednov. Najbolj ikoničen dejavnik tega kraja je Eifflov stolp. Na vrhu stolpa lahko okusite večerjo in uživate v pogledu na mesto, luči in ulice. Poleg stolpa se skozi mesto nahajajo številne romantične destinacije.

12. Grčija:

Skiathos

Pravo navdušenje, da odkrijete veliko zanimivih stvari skozi vsak centimeter tega mesta, je največji dosežek za vse pare medenih tednov. To je popolnoma edinstven evropski otok, ki se nahaja ob vulkanu. Neverjetna lepota tega mesta je v barvnem kontrastu med belimi zgradbami in zadnjo modro vodo.

13. Bali:

bali

Bali je edinstven in drugačen kraj za medene tedne na toliko načinov. Peščena plaža, igre na vodi, grozljivi in ​​pustolovski vulkani, neokrnjeni gozdovi, različna draga, a lepa letovišča, lesene vile, zasebni okraski in toliko stvari so prisotni tukaj, da bi pritegnili mlade zakonce.

14. Caicos in Turk:

Caicos in Turk

To je izredno navaden kraj za potovanje, ker ima koralne ali okostne grebene. Vsi ti otoki so v osnovi narejeni iz belega peska ali zalivov. Modra voda je kristalna z možnostjo potapljanja pod vodo. Primerno je zapeljivo mesto medenih tednov za mlade pare.

15. Avstralija:

Avstralska dolina barossa

To je ogromno območje za preživljanje lepih medenih tednov s polovico počitka. Dolina kmetij sladkega vina Barossa Valley, Melbourne za živahne restavracije in nakupovanje ter vsa druga posebna območja so čudovita za posebne namene. Kraj je pokrit z različnimi zgodovinskimi zgradbami, naravnimi lepotami in čudovitimi plažami, gozdovi in ​​z jasnim vzdušjem.

Medeni tedni so najboljši čas v življenju vsakega človeka in vsi si prizadevajo, da bi bil popoln. Cilji, ki smo jih razvrstili tukaj, so izredno lepi in imajo vse, kar je potrebno, da ostane nepozabno. Delite z nami, katera lokacija se vam je zdela najboljša za medene tedne za pare. Pomagajte nam izboljšati svoje pristne povratne informacije, da bomo lahko improvizirali in bolje pomagali drugim.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

1. Katere so najboljše destinacije za medene tedne za mlade pare zunaj Indije?

Odgovor: Obstajajo številne lepe lokacije zunaj Indije, ki so idealne za par na medenih tednih. Glede na vaš proračun lahko izberete lokacije, ki ustrezajo vaši izbiri. Sledi nekaj najboljših krajev medenih tednov:

 • Mauritius – idealen za sproščujoč izlet
 • Phuket in Krabi-Za tiste mlade pare, ki ljubijo zabave
 • Bali – Za tiste mlade pare, ki imajo radi pustolovščine
 • Luzern in Pariz – klasična romantična lokacija
 • Maldivi – Za tiste, ki si želijo razkošja

2. Naštejte najboljše otoke, idealne za medene tedne za pare?

Odgovor: Sledi seznam otokov, ki so tudi najboljša mesta za medene tedne za mlade pare:

 • Fidži
 • Mavricij
 • Havaji
 • Phuket
 • Krabi
 • Bali
 • Maldivi
 • Avstralija
 • Indonezija

3. Kako načrtujem medene tedne v proračunu?

Odgovor: Pri načrtovanju medenih tednov morate upoštevati različne stvari, ki bodo ustrezale vašemu proračunu:

 • Določite svoje prioritete, kaj vse želite na medenih tednih
 • Poiščite pomoč potovalne agencije
 • Nam vaš register
 • Načrtujte odhod na medene tedne v izven sezone destinacije, saj bi bilo manj gneče in tudi veliko ceneje – idealno za medene tedne
 • Načrtujte svoje bivanje na lokaciji za vožnjo ali v bližini javnega prevoza, tako da za potovanja ne porabite veliko
 • Ne odlašajte