Med vsemi severovzhodnimi državami v Indiji je Manipur posebnega pomena za kraje medenih tednov. Je ena od držav sedmih sester v Indiji, ima nekaj najlepših krajev v državi in ​​ima tudi neverjetne naravne lepote. Tako kot Nepal in Arunachal Pradesh, Manipur vsebuje tudi številne turistične destinacije, ki vsake toliko osupnejo obiskovalce in turiste..

Medeni tedni v Manipurju

Tudi v Manipurju je veliko krajev medenih tednov, o katerih govori ta članek. Manipur je v bistvu znan po svojem pomenu in prispevku k Indijancem, čeprav je nerazvita država (zdaj je razvita država). Najboljše in romantične destinacije za medene tedne v Manipurju so naslednje.

Najlepši kraji medenih tednov v Manipurju s slikami:

1. Smrtno:

Medeni tedni v Manipurju s slikami-imphal

V prvi vrsti imamo Imphal, ki je eno najlepših krajev v Manipurju. Kraj ima izjemne naravne lepote skupaj s številnimi objekti za obiskovalce. Kraj je napolnjen z zelenjem in je tudi glavno mesto severovzhodne zvezne države Manipur.

2. Ukhrul:

Ukhrul

Želite spoznati najboljše kraje medenih tednov v Manipurju? Ukhrul je ena najboljših destinacij za medene tedne v Manipurju. Kraj ima številne majhne in srednje velike hotele ter lokacije za začasno bivanje za njihove obiskovalce. Ljudje v tem kraju so zelo prijazni in pogosto izkazujejo največje občudovanje turistom in obiskovalcem.

3. Bishnupur- najboljše ljubko mesto v Manipurju za medene tedne:

Bishnupur

To je eno najpomembnejših verskih krajev v Manipurju. Je tudi eno najbolj obiskanih mest v Manipurju. Kraj je znan po svojih lepotnih in čaščenjeh. V tem mestu je veliko starih templjev, ki so zelo priljubljeni tudi med domačimi ljudmi in tujci.

4. Thoubal:

Thoubal

Druga čudovita destinacija za medene tedne v Manipurju je Thoubal, ki je eno najpogosteje obiskanih tujcev v Manipurju. Na tem mestu lahko opazimo številne zanimive stvari. Presenečeni boste nad slikovito slikovito lepoto tega kraja.

5. Chandel:

Medeni tedni v Manipurju s slikami-Chandel

Ste že bili v Manipurju? Chandel je v bistvu tja, kamor greste v Manipur (prehod). Kraj ima izjemen politični pomen in privablja veliko obiskovalcev in turistov, ki letno prihajajo z vsega sveta. Ko pridejo sem, ne boste želeli zapustiti tega kraja.

6. Senapati- čudovit kraj za medene tedne v Manipurju:

Senapati

Ta kraj je priljubljen med prebivalci te države. Če iščete najboljše destinacije za medene tedne v Manipurju, potem je to morda prava izbira za vas. Ta kraj naj bi ohranil in prikazal naravne lepote tega kraja. Če kdaj pridete v Manipur, ne pozabite obiskati tega kraja.

7. Tamenglong:

Tamenglong

Kraj je precej podoben Chanelu (o tem smo govorili prej) in njegova velika flora in favna vsako leto privabi na tone obiskovalcev. Ljudje iz vse države obiskujejo slikovito lepoto tega kraja.

8. Moreh- najboljše mesto za medene tedne v Manipurju:

Medeni tedni v Manipurju s slikami-moreh

To je eno od krajev v Manipurju, ki bi mlade pare lahko zaposlila. To je tržno območje v Manipurju in tudi eno najboljših krajev medenih tednov v Manipurju. Mesto razstavlja nekaj najboljših trgovin, ki prodajajo ročna orodja in opremo, izdelane tukaj. Vrste stvari, ki se prodajajo tukaj, so res priljubljene in jih ne boste dobili nikjer.

9. Kakching:

Kakching

Nenazadnje je to priljubljeno zgodovinsko mesto in eno najbolj znanih krajev medenih tednov v Manipurju. Na tem mestu so številni muzeji, jezera, kulturne platforme itd., Ki obiskovalce zaposlijo in presenetijo. Zelo priljubljena je tudi med domačini.

Torej, če nameravate kmalu obiskati Manipur za medene tedne, so ti kraji najboljši, kamor bi morali iti najprej. Osupljivi slikoviti razgledi, kulturno bogati muzeji, brenčajoči trgi, polni lokalnih dobrot, ki jih lahko vzamete nazaj, in vzdušje, na splošno tako zelo ljubeče in toplo-Manipur vas nikoli ne bo razočaral in naredil bo vaše prvo skupno potovanje kot moža in ženo še bolj nepozabno . Zato začnite že načrtovati in se odpravite na najbolj posebno potovanje v svojem življenju. Napišite nam, kakšne so vaše izkušnje. Vaše povratne informacije nam le pomagajo, da vam in našim drugim bralcem pomagamo bolje, zato nam jih pišite. Radi se oglasimo od vsakega izmed vas in želimo srečna potovanja, polna ljubezni in smeha.