Vsi vemo za Assam. To je eno najlepših in najbolj romantičnih krajev v Indiji. Na internetu je veliko spletnih mest, ki vam lahko ponudijo nekaj spodobnih idej za medene tedne v zvezi z Assamom, vendar nič takega. Tukaj boste našli le najboljše in znane romantične destinacije za medene tedne v Assamu. Seznam je bil oblikovan na podlagi pregledov ljudi, ki so obiskali spletna mesta, pa tudi na podlagi ocen uporabnikov glede imena in slik krajev. Prvih 9 mest medenih tednov v Assamu skupaj s slikami je naslednje.

9 najboljših krajev medenih tednov v Assamu s slikami:

1. Mesto Gauhati:

Medeni tedni v Assamu1

To je eno najbolj znanih mest v Assamu in ga morate obiskati, če kdaj obiščete Assam. Mesto je napolnjeno s čudovitimi turističnimi točkami in raziskovati je neskončno veliko stvari. Mesto se nahaja na bregovih reke Brahmaputre in najboljše dejstvo o tem mestu je njegov zgodovinski pomen. S tega kraja je na voljo veliko slikovitih razgledov in na tem mestu je veliko objektov za pare in turiste skupaj s spodobnimi hoteli.

2. Narodni park Kaziranga v Assamu:

Medeni tedni v Assamu2

Nacionalni del Kaziranga je eno izmed mest, ki si jih morate ogledati v Assamu. Kraj je napolnjen z najlepšimi divjimi živalmi. To je dobro vzdrževan in čist objekt. Ljudje iz vse Indije prihajajo na ta kraj, da bi občudovali slikovito lepoto tega čudovitega kraja. Ne morete biti razočarani le nad lepoto tega kraja. Ta narodni park kaziranga slovi po nosorogih v državi Assam.

3. Agnigarh Hill:

Medeni tedni v Assamu3

Iščete turistične destinacije v Assamu? Agnigarh Hill je eno najlepših krajev v Assamu in tudi ena najbolj znanih turističnih destinacij. Ljudje tukaj radi sprejemajo turiste in goste s prijaznim srcem. Okolje zlahka privabi ljubitelje narave, da pridejo sem in ostanejo kar nekaj časa.

4. Tempelj Kamakhya:

Medeni tedni v Assamu4

Ali potrebujete nekaj turističnih mest v Assamu? Tempelj Kamakhya je eno najbolj obiskanih krajev v tej državi in ​​tudi v Assamu. Kraj je občudovan zaradi svojega zgodovinskega pomena glede Maa Durga. Nekateri raje ne peljejo majhnih otrok na to mesto.

5. Nacionalni park Dibru Saikhowa:

Medeni tedni v Assamu5

Obstajajo načini za obisk Assam. Če boste v Assam poslali dobre medene tedne, potem je narodni park Dibru Saikhowa kraj za obisk. Ta narodni del ponuja čudovite znamenitosti in zlahka se izgubite v čudovitih znamenitostih hribov in gora, ki obkrožajo ta kraj..

6. Jezero Haflong:

Medeni tedni v Assamu6

Bi radi odšli na medene tedne v Assam? V Assamu je nekaj slik destinacij za medene tedne in eno od njih je jezero Haflon, ki velja za eno najlepših jezer v severni Indiji. Jezero lahko obiskovalcem ponudi veliko, od vetriča do osupljivih pogledov.

7. Digboi:

medene tedne v Assamu

Digboi je dom prve azijske rafinerije nafte, ki je hkrati druga največja rafinerija nafte na svetu. Rafinerija je stara več kot 100 let. Poleg rafinerije nafte je v mestu na voljo tudi veliko drugih stvari, ki lahko ugajajo turistom in postanejo to mesto ena izmed idealnih destinacij za medene tedne v Assamu.

8. Diphu:

Medeni tedni v Assamu8

Iščete najboljša mesta za medene tedne v Assamu. Pridite v Diphu, Assam, ki vam bo zagotovil res čudovito pokrajino, za razliko od vseh drugih. Kraj je tako lep, da se ljudje, ko pridejo sem, radi naselijo vse življenje.

9. Umrangshu:

Medeni tedni v Assamu9

To je še eno lepo mesto, posebej zgrajeno za turiste. Večina mest v Assamu je namenjenih turistom. V tem mestu so dobro razvite koče in majhni hoteli, ki bodo zjutraj ponujali dober razgled na gore.

Če kdaj obiščete Assam za medene tedne, ne pozabite obiskati teh krajev, saj veljajo za nekaj najboljših krajev medenih tednov v Assamu. Ljudje, ki so obiskali spletna mesta, si želijo znova in znova in upamo, da boste tudi vi.