Singapur je otoško mesto, ki prikazuje umetne in naravne čudeže slikovite lepote. Singapur, znano kot vrtno mesto na svetu, je tik pred tem, da postane mesto na vrtu. Naj bo to čudovit prikaz vode in luči na plaži Sentosa ali neskončni bazen na 57. nivoju, ki vam bo omogočil plavanje na svetovnem vrhu, vsaka izkušnja v Singapurju je na svoji ravni, ki najbolj ustreza destinaciji za medene tedne v Singapurju. Nahaja se v jugovzhodni Aziji in je povezano z vsemi večjimi državami sveta, do tja ne more biti preprostejše. Singapur, ki leži blizu ekvatorja, doživlja tropsko podnebje in obilno padavine. Zato je najboljši čas za obisk izogibanje dežju, ki je ravno med novembrom in julijem. Stopnja kriminala v Singapurju je zelo nizka, zaradi česar je izjemno varna za turiste.

Singapur je brez dvoma medene sanje vsakega para. Otočno mesto je velika razstava znamenitosti in zvokov, umetnih in naravnih. Številne plaže, znanstvenofantastična arhitektura, urejeni vrtovi, sodobna umetnost, visoki hoteli in nakupovalna središča bodo to poročno potovanje, ki vam bo ostalo za vedno. Nekateri kraji za medene tedne v Singapurju so –

Najboljša mesta medenih tednov v Singapurju s slikami:

1. Obalni sprehod Changi Point:

Medeni tedni v Singapurju

Changi Point omogoča osupljiv pogled na morje, priobalne kalonge in čolne. Pozabite na vse in drevesa, čudoviti vrhovi hribov in gosto zelenje vas popolnoma raznesejo, medtem ko preživite čas s svojo ljubljeno osebo.

2. Ritz-Carlton, Millenia:

medeni tedni-v-Singapurju

Prenočite tam in živite kot kraljevski člani. Poleg edinstvenega pogleda na obzorje Singapurja in zaliv Marina ima ogromno zbirko sodobne umetnosti svetovno znanih umetnikov, kot so Dale Chihuly, Andy Warhol in Frank Stella. Ne smete zamuditi čudovite pokrajine in se potopiti v ‘Second Honeymoon Dip’ v bližini kopališča Ritz. Luksuz in najboljša storitev! Če se sprašujete, kje ostati v Singapurju na medenih tednih, da se razvajate v razkošju, potem je to pravi kraj.

3. Mestni park Bukit Batok:

medene tedne-v-Singapurju

Mestni park Bukit Batok je glavna atrakcija v Singapurju. To je eno najboljših krajev medenih tednov za pare. Priljubljen zaradi svojih čudovitih pokrajin, bi moral vsak par dobiti fotografijo, ki jo naredijo tam usposobljeni fotografi. Romantičen sprehod po slikovitem parku ob mirnem jezeru, ki ga domačini imenujejo Xiao Guilin, bo sprehod za vse življenje!

4. Reka Singapur:

medene tedne-v-Singapurju

Medeni tedni v Singapurju so jalovi in ​​brez zanašanja vzdolž nabrežja Clarke, da bi si ogledali neverjetne peske Marina Bay Sands, Merlion in druge znane znamenitosti. Pari lahko tudi preživijo romantičen večer drug z drugim na čudoviti reki, medtem ko tam uživajo v svetlobni predstavi. To je ena najboljših destinacij za medene tedne v Singapurju, ki je ne smete zamuditi.

5. Škatla za dragulje:

Medeni tedni v Singapurju

Zmenek na škatli z dragulji je eden izmed nujnih dogodkov, ko ste v Singapurju s svojo ljubico. Vnaprej rezervirajte draguljsko škatlo za romantično večerjo, medtem ko se sprehodite po mestu in uživate v osupljivem razgledu, ki ga ponuja mesto. Romantika v zraku je nekaj, kar ne boste doživeli vsak dan; zato izkoristite to priložnost in naredite dan poseben za oba.

6. Marina Bay Sands:

medeni tedni-v-Singapurju

Marina Bay Sands je ena najboljših destinacij za medene tedne v Singapurju. Sprehod po pesku in uživanje v svetlobnem šovu, čudoviti postavitvi vodnih curkov, laserjev in ognjenih gejzirjev je vse neverjetno. Uživajte v šampanjcu v klubu KUDE TA s 360 -stopinjskim pogledom na Singapur na vrhu Marina Bay Sands. Večer ne more biti bolj romantičen od tega!

7. Gardens By The Bay:

Gardens By The Bay

To so najsodobnejši vrtovi, ki jih je naredil človek, in se uvrščajo med medene tedne v Singapurju. Je popolna mešanica naravnega in umetnega, z avtohtonimi in eksotičnimi rastlinami, skupaj z varčevalnimi drevesi Super in gorskim biomom, ki ga je ustvaril človek. To je zagotovo prihodnost romantike!

8. Sentosa:

Sentosa

Otok Sentosa je eno najbolj priljubljenih krajev medenih tednov v Singapurju. Znan po svojih lepih in velikih plažah ter pustolovskih morskih športih, lahko uživate v romantičnem jutru na čudoviti beli peščeni plaži s svojo boljšo polovico. Sprehod do znamenitega parka metuljev in kraljestva žuželk ali odbojka na plaži, čemur sledi par v Spa Botanica bo popoln dan na medenih tednih.

9. Botanični vrtovi:

Botanični vrtovi

Zeleno zelenje in deževni gozdovi so ena najboljših naravnih destinacij za medene tedne v Singapurju. Odpravite se skozi zbirko več kot 2000 orhidej in obiščite Nacionalni vrt orhidej. Nato si privoščite okusno hrano v restavraciji Corner house. Popoln dan za preživljanje narave in hrane!

To je le majhen vpogled v ponudbo Singapurja. Za obisk romantičnega zraka v čudovitem mestu Singapur morate obiskati!!

Ste uživali v raziskovanju različnih krajev v Singapurju na medenih tednih? Delite z nami svojo izkušnjo in katera je vaša najljubša destinacija med vsemi. Singapur ponuja veliko več, še posebej za poročne pare, zato morate obiskati, da doživite njegovo veličino.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

1. Katera so najboljša mesta za obisk v Singapurju za pare na medenih tednih?

Odgovor: Tu je seznam 10 najbolj romantičnih krajev v Singapurju, ki jih na medenih tednih ne smete zamuditi:

  • Piknik na strešnem vrtu Esplanade
  • Svetlobna in vodna razstava v zalivu Marina Bay Sands
  • Nazdravite na letaku v Singapurju
  • Sprehodite se po nebesnem mostu na vrtovih ob zalivu
  • Vino in večerja na mestnih čolnih
  • V Marini v zalivu Keppel se počutite stran od sveta
  • Večerjajte v žičnici Jewel
  • Romantičen pobeg z otoka pri St. Johnsu
  • Privoščite si avanturo na otokih Sentosa
  • Obiščite 1-Altitude

2. Je Singapur draga destinacija za medene tedne?

Odgovor: Singapur je bil ocenjen kot najdražja država za turizem. Toda glede na vrsto razvoja in razkošje, ki ga ponuja, je vsekakor vredno porabe. Najboljši del je, da imate na enem mestu številne izkušnje svetovnega razreda, ne da bi morali skupaj potovati ure in skoke z enega kraja na drugega.

3. Ali je Singapur dobra izbira za pare na medenih tednih?

Odgovor: Ali je Singapur idealna izbira za medene tedne ali ne, je odvisno samo od tega, kakšne počitnice iščete na medenih tednih. Če iščete mirno in spokojno mesto, ločeno od sveta, potem Singapur ni idealna izbira. Če pa imate radi pompoznost in veličino, radi uživate v različnih kuhinjah in uživate v nekaterih najboljših doživetjih na svetu, potem je Singapur idealna izbira za vas.