Ko je v mislih romantika, ne moremo pozabiti na Kanado. S številčnostjo naravnih lepot, očarljivimi majhnimi mesti in slikovitimi mesti vas bodo destinacije spravile v nespečnost. Če gre za vaše medene tedne, mora biti Kanada na vrhu seznama. V pomoč vam na potovanju, tukaj je zbirka najboljših krajev medenih tednov v Kanadi.

Neverjetni kraji medenih tednov v Kanadi:

1. Cape Breton, Nova Škotska:

Cape Breton, medeni tedni Nove Škotske v Kanadi

V rtu Breton sta samo vi in ​​slikovita okolica. Če vaš idealni romantični načrt vključuje prijetne lokale, okusne morske jedi in preprost podeželski čar, je to kraj za vas. Zaradi miru in tišine, ki ga ponuja Cape Breton, je to eno najboljših krajev medenih tednov v Kanadi.

2. Jezero Louise, Alberta:

Lake Louise, mesta medenih tednov Alberta v Kanadi

Jezero Louise je eno najboljših destinacij medenih tednov v Kanadi, ker je osamljeno, neokrnjeno, zasebno in kot nalašč za romantičen oddih s partnerjem. Dragulj narodnega parka Banff v bližini jezera Louise je fantastičen v vsakem letnem času in očara srca turistov.

3. Mesto Quebec:

Mesto Quebec

Quebec City ponuja vse, kar je urbano: nalezljivo milost, prijetne kavarne, seksi salone in razkošne hotele, ki so pripravljeni dati vso srečo na svetu. Zaradi tega mesta se boste vanj zaljubili bolj kot kdaj koli prej!

4. Heart’s Delight, Newfoundland:

Hearts Delight Newfoundland Honeymoon places v Kanadi

Nahaja se v zalivu Trinity, pogled na ocean in preprosto podeželsko življenje pa naredi to mesto še bolj privlačno kot eno od destinacij za medene tedne v Kanadi. Z redko populacijo na tem območju ponuja zasebnost, ki jo potrebujete za romantičen večer. Ime ima romantičen občutek! Poleg tega bi lahko obiskali tudi Heart’s Content ali Heart’s Desire, še dve čudoviti mesti ob obali.

5. Narodni park Kluane, Yukon:

Kluane-National-Park-Yukon Honeymoon-places-in-Canada

V narodnem parku Kluane je najvišji vrh Kanade Mount Logan, kar je dovolj za povečanje lepote tega že tako osupljivega narodnega parka. Poleg tega se lahko s partnerjem odpravite na turnejo po naraščajočem adrenalinu, zahvaljujoč različnim pustolovskim športom. Skupaj lahko vozite s kanujem, gorsko kolo, se odpravite na ogled leta, jahate in ujamete pogled na favno, ki jo sestavljajo medvedi grizli in beli orli.

6. Niagara-on-the-Lake, Ontario:

Medeni tedni medenih tednov Niagara na jezeru Ontario v Kanadi

Majhno mesto v Kanadi, Niagara-on-the-Lake, je najlepše tamkajšnje mesto. Butiki, rože in gledališča se vrstijo po ulicah tega mesta, ki slovi tudi po vinih, restavracijah in prijetnih hotelih, kot nalašč za romantičen oddih..

7. Montreal:

Montreal

Največje mesto Quebeca je nočno središče mesta s poznonočnimi pubi, intimnimi restavracijami in razkošnimi hoteli. Če potrebujete uro v hotelski sobi, preprosto rezervirajte sobo v Le Place d’Armes, Le Petit Hotel in Hotel Nelligan in v celoti uživajte v medenih tednih!

8. Hiša Sooke Harbour, Britanska Kolumbija:

SookeHarbour House, Britanska Kolumbija Medeni tedni v Kanadi

Sončni zahodi v Sookeju so očarljivi in ​​romantični, popolna destinacija za medene tedne v Kanadi. To majhno mesto, ki se nahaja zahodno od Viktorije, je na vrhu otoka Vancouver in ponuja osupljiv pogled na sončni zahod v Pacifik. Harbour House vam omogoča, da takšne trenutke ujamete v svoje spomine in je ena najbolj okolju prijaznih nepremičnin v celotni Kanadi.

9. Langdon Hall, Cambridge, Ontario:

Langdon Hall Cambridge Ontario

Ura vožnje od Toronta je bila ta 200 hektarjev velika posest zgrajena za vnukinjo prvega ameriškega multimilijonarja Johna Jacoba Astorja. Ta dvorana z najboljšim razkošjem ponuja vrhunske jedi, vrhunsko opremljene sobe v zdravilišču z zdravljenji zanj in zanjo. S svojo pozornostjo do detajlov vam obljublja sanjske medene tedne in uspešno izpolnjuje obljubo.

Z ogromnimi dvorci, naravnimi lepotami in živahno mestno kulturo vam ni treba razmišljati o medenih tednih onkraj Kanade … Vse to ima!!!