Fruit Nail Art Designs so umetnost nohtov, na kateri so naslikani različni sadeži, zaradi česar so videti izjemno kul in trendovsko. Lahko se celo ujemate z barvami oblačil in po želji pobarvate različne sadeže na nohtih. Te nohtne umetnosti bi bile videti lepo na poletnih zabavah ali zabavah ob bazenu, saj imajo te zabave večinoma svetle teme.

Neverjetni modeli sadnih nohtov:

Poglejmo najnovejše modele sadnih nohtov, ki bodo dali idejo pri izdelavi umetnosti nohtov.

Oblikovanje nohtov različnih sadov:

Oblikovanje nohtov različno sadje

Umetnost nohtov spodaj je preprosta sadna umetnost nohtov, na kateri so naslikani različni sadeži. Najprej svojo podlago pobarvajte z belo ali umazano belo barvo za nohte. Prvi žebelj je na pol prerezana lubenica. Narišite tanko zeleno črto za izdelavo polkroga, nato pa pustite malo vrzeli, ki bi bila bela zaradi podlage. Vzemite rožnato rdečo barvo in preostanek polkroga narišite do roba. Izberite črno barvo za nohte in naredite madeže na nohtu, da bo videti kot semena. Vzemite kromirano rumeno barvo za nohte in naredite dve banani na enem prstu drug ob drugem, nato pa vzemite debelo črno krtačo, da naredite obrobe na banani, da ji da realističen videz.

Vzemite drugo rumeno barvo in naredite zgornjo polovico oblike srca na robu drugega nohta in znova vzemite črno krtačo, da narišete palico in list hruške; tako bi bilo videti kot eno. Umetnost nohtov iz grozdja je enostavna, samo vzemite barve za nohte vijolične in vijolične barve ter na prst naredite pike in jih enakomerno razporedite, da bo videti kot grozdje. Končajte tako, da dodate palico s črnim markerjem za nohte. Vzemite še en žebelj in naredite podobno obliko polovice srca za jabolko s svetlo rdečo barvo in naredite srednji del jabolka viden s črno obrobo. Na sredino lahko dodate malo rumene barve, kot vidimo na sliki.

Orange Fruit Nail Art:

Orange Fruit Nail Art

Ustvarjanje nohtov iz oranžnega sadja ni težka naloga. Vzemite oranžno barvo in z njo enakomerno na vseh nohtih narišite vbočene polkroge. Vzemite tanko belo čopič za barvanje nohtov in pobarvajte tanke črte plasti sadja, ki so prisotne na notranji strani. Če želite to narediti, obdržite malo oranžno obrobo na vrhu in čez noht narišite polkrog; tik pod oranžno barvo se začne, nato pa povlecite črte bele barve za nohte, eno navpično navzdol in dve drugi, podobni obliki črke V. Središče bi moralo izgledati kot majhen bel polkrog, zaradi česar bi bile vse bele plasti videti, kot da se združujejo med seboj. Umetnost nohtov premažite s sijajnim lakom, da zažari.

Umetnost nohtov s sadnimi lubenicami:

Lubenica Sadni Nail Art

Bodite mirni in si na svetel sončen dan olajšajte barvo nohtov z lubenico. Vzemite dva različna odtenka zelene. Tako kot je prikazano na spodnji sliki, jih pobarvajte eno za drugo skozi rob. Preostanek nohta pobarvajte s svetlo rdečim lakom in skoraj ste končali. Končajte jih s kratkimi ravnimi črnimi barvami, ki predstavljajo semena, za barvni kontrast pa lahko naredite majhne bele lise levo od črnih pik, zaradi česar bo nohtna slika s tem zaključkom videti lepša.

Nail Art za jabolčno sadje:

Art za nohte Apple Fruits

Naredite polovične oblike srca in jih naredite na koncu nohta, tako da bodo videti kot jabolka. Če želite, da bo bolj viden, morate narediti palico rjave ali črne barve in nato zraven narediti list svetlo zelene barve. Da bo svetleč, premažite s sijajnim lakom.

Na koncu izberite svoje najljubše sadne vzorce in jih lepo naredite na nohtih, ki vam bodo prinesli neskončen užitek.