Najboljši modeli za oblikovanje nohtov Spider Web

Spider Web Nail Art Designs bi vaši nohti izgledali zelo funky. Enostaven način za oblikovanje takšnih nohtov je, da si noht najprej pobarvate z barvo za podlago, na primer črno. Uporabite drugo kontrastno barvo, da bosta obe barvi enako vidni, na primer bela. Zdaj vzemite zelo tanko krtačo in položite poševno potezo čez noht. Nato naredite še dva udarca, enega levo in enega desno od prvega udarca. Med potezami naredite izbočene polkroge in napolnite celoten žebelj, tako da bo vaša nohtna umetnost popolnoma videti kot pajkova mreža.

Lepi modeli nohtov na pajkovi mreži:

1. Podstavek z bleščečimi nohti za oblikovanje nohtov Spider:

Osvetljena nohtna podlaga za umetnost nohtov Spider

Če želite, da bo vaša pajkova mreža nekoliko privlačnejša, lahko preprosto uporabite bleščečo barvo za nohte, ki ne sme biti zelo temna. Najprej nanesite osnovno barvo kot bleščečo barvo nohtov ali jo nanesite, nato pa kot plašč nanesite sijajno penečo barvo za nohte. Nato naredite poteze s temnejšo barvo in naredite izbočene polkroge po nohtih, tako kot prejšnji. Če želite, da je edinstven, pustite en prst pobarvati drugače in nanj narišite pajka. Najprej narišite ovalno obliko na sredini nohta, nato naredite osem nog pajka in očesce s potezami črne krtače.

2. Rdeča črno -bela pajkova nohtna umetnost:

Rdeča črno -bela pajkova nohtna umetnost

Rdeča, črna in bela so tri čudovite barve, ki se zelo dobro dopolnjujejo. Zgornjo polovico nohtov preprosto pobarvajte z rdečo kot osnovo, drugo polovico pa pustite prazno ali pa dodajte sijajno barvo za nohte ali pa jo celo pobarvajte v belo. Nato narišite pajkove mreže v črni barvi s poševno in izbočeno obliko in končali ste s čudovitim oblikovanjem nohtov.

3. Razkošna siva pajkova mreža za nohte:

Razkošna siva pajkova mreža Nail Art

Če želite za zabavo dobiti kakšno elegantno umetnost nohtov, si morate nohte narisati tako, kot vidite na spodnji sliki. Vzemite podobno sijočo barvo za nohte in si pobarvajte nohte. Vzemite črno krtačo in potegnite nohte z enega kota nohta in vzdržujte vzporedne vrzeli vmes. Naj bo en žebelj siv in sijoč, kar bi mu dalo edinstvenost.

4. Umetnost nohtov s pajkovim spletom na enem prstu:

Pauk Web Nail Art na enem prstu

Če ste utrujeni od podobnih nohtov, poskusite nekaj drugega. Dovolite le majhen del z robov nohtov, pobarvan v temno modri ali črni barvi, razen enemu žeblju, ki bi mu želeli dati dodaten pomen. Noht popolnoma pobarvajte s temno barvo, ostalo pa pustite takšno, kot je. Vzemite najtanjšo krtačo, ki je na voljo za umetnost nohtov, in pobarvajte pajkovo mrežo čez noht s podobnimi potezami iz enega vogala in izbočenimi oblikami, da bo videti kot mreža. Dodajte majhne pike na koncu potez in končali ste.

5. Umetnost nohtov Spider iz sredine nohtov:

Najprej potegnite dve črti in na eni strani naredite obliko črke V, ki naj bi bila sredina nohtov, vmes pa narišite še dve ali tri črte glede na razmik in mrežo naredite vidno s polkrogi tako kot običajno. Tako kot obrezana slika spodaj.

Spider Nail Art iz sredine nohtov

Nato preostanek nohta na obeh straneh pobarvajte s temno bleščečo barvo za nohte, zaradi česar je videti nenavadno. Če želite dodati svojo umetnost nohtov, ji dodajte piko na i, tako kot vidite, da bo sredina pajkove mreže nekoliko bolj vidna.

6. Enostavno lepljenje spletnih nohtov:

Enostavno lepljenje spletnih nohtov

Enostaven način izdelave spletne nohtne umetnosti je le nakup nalepk iz spleta (če so na voljo) in pajkov ter jih nalepiti na čisto in čisto podlago navadne barve nohtov.