Barve za nohte so v obliki gela zaradi barvnih pigmentov, ki se uporabljajo za njihovo izdelavo. Gel Nail Art Designs so preprosto kakršne koli oblike, ki so narejene z “gel” barvami za nohte. Gel nail art bi lahko dobili sijajnejši videz, če bi dodali sijajno barvo za nohte kot plašč, da bi postala bolj pomembna.

Enostavni in enostavni modeli gela za nohte s slikami:

1. Oblikovanje nohtov v črnem gelu:

Oblikovanje nohtov v črnem gelu

Če želite nositi to čudovito črno gelno barvo za nohte, morate biti drzni in lepi. To je preprosta črna barva, ki se uporablja na nohtih; ki ima edinstveno umetnost na prstancu, ki mu je dodan srebrn kvadratni kamen. To izgleda izjemno elegantno in za dodajanje lepoti dlani je bil uporabljen ogromen pravokoten prstan, ki zagotovo pritegne veliko pozornosti.

2. Oblikovanje nohtov z modrim gelom:

Oblikovanje nohtov v modrem gelu

Slikanje robov nohtov je zdaj tako pogosto. Če želite oblikovati gel nohte z dvema odtenkoma modre barve, najprej zgornji del nohta pobarvajte z indigom. Nato dodajte srebrno bleščečo gel barvo za nohte in jo po indigo barvi narišite kot obrobo. Vzemite svetlejšo modro barvo in naredite še eno potezo, tako kot dve prejšnji, in jo pobarvajte pod bleščečim gelom. Nazadnje dodajte še bleščečo obrobo in končali ste.

3. Zebra Gel Nail Art:

Zebra Gel Nail Art

Umetnost nohtov na zgornji sliki izgleda izredno lepa, kajne? No, tudi ti jih lahko opraviš. Robove dolgih nohtov samo pobarvajte z belim lakom in pustite, da se posuši. Vzemite tanko črno krtačo za nohte in narišite črte dve z leve strani nohta; in vzdrževanje razdalje med dvema z desne strani. Črte ne smejo sovpadati med seboj, saj bi tako oblikovanje nohtov z zebro izgubilo svoj prvotni učinek. Nazadnje, da postane sijoč, nanesite sijajno barvo za nohte in jo premažite.

4. Oblikovanje gela za nohte z geli:

Oblikovanje gela za nohte z geli

Za podlago uporabite svetlo barvo za nohte, nekaj takega tega pšeničnega laka, ki ga vidimo na sliki. Naj bo videti lepo in čisto. Na umetnost nohtov dodajte majhne okrogle čepke, zaradi katerih so nohti videti sijoči. Čepki naredijo noht videti, kot da so kapljice vode padle nanje. Obstajajo trije veliki krožni čepi, ki so enakomerno razporejeni v trikotni obliki. Vanj so dodani tudi majhni čepki, kot so kroglice. Enakomerno so postavljeni; da bi ohranili podoben videz na nohtih.

5. Roza in zbledeli bleščeči gel gel za oblikovanje nohtov:

Roza in zbledeli bleščeči gel gel za oblikovanje nohtov

Te sijoče bleščeče nohte, ki jih vidite spodaj, je enostavno pobarvati. Za podlago samo pobarvajte štiri nohte s temno roza barvo in pustite, da se posuši. Dodajte bleščečo barvo za nohte od spodaj do sredine vsakega nohta in se prepričajte, da se količina bleščic zmanjša, ko doseže sredino, kar bo nohtom dalo bledeči učinek. Naredite edinstven videz z enim čudnim nohtom, ki je zagotovo neploden. Popolnoma ga pobarvajte z bleščečo barvo nohtov in tako bo videti

6. Svetleča mornarsko modra z zlatim bleščečim gelom za nohte:

Sijajna mornarsko modra z gelom za nohte z zlatim bleščicami

Spodaj izgleda kot nekakšna elegantna umetnost nohtov. Če ste dovolj navdušeni, da jih imate za svoje, sledite preprostim korakom in to naredite. Najprej pobarvajte štiri nohte dlani s temno modro barvo in pustite, da se posuši. Vzemite zlato barvo v tanki čopič in na dveh zaporednih nohtih naredite dve obliki črke V, kot vidimo na sliki. Vzemite okrogle in zlate čepe, kot jih vidite na sliki, ter jih z lepilom za nohte uredno nalepite. Končno pustite mezinec pobarvan z zlato bleščečo barvo in nohti so pripravljeni na zabavo.

Gel Nail Art modeli na vaših nohtih imajo sijoč in neverjeten videz! Izberite svojega najboljšega in poskusite.