Žeblji, ki se dodajo z različnimi plastmi bleščic, morda popolnoma z bleščicami ali morda z mešanico navadnih barv in bleščic; izdelujte različne vrste bleščečih nohtov. Bleščeče barve za nohte naredijo nohte žareče in sijoče, kar dami pritegne veliko oči in jo zardeva.

Lepi bleščeči vzorci nohtov s slikami:

1. Morsko zelena bleščeča barva nohtov:

Morska zelena bleščeča barva za nohte

Samo kupite bleščečo barvo za nohte in jih pobarvajte na nohte, da dobite čim lažjo bleščečo umetnost nohtov. Oglejte si sliko; prsti se držijo za steklenico morske zelene bleščeče barve za nohte in nohti so z njo pobarvani. Izgledajo lepo in sijoče.

2. Mauve in Glitter Nail Art Design:

Mauve in Glitter Nail Art Design

Vzemite lila ali podobno vijolično barvo in si na dlan narišite štiri nohte, da bo prstan prazen. Dodajte temnejšo barvo, na primer vijolično bleščico, ki jo vidimo na sliki; zaradi katerih je oblikovanje nohtov drugačno. Lahko pogledate od blizu in vidite, da ima bleščeča barva majhne zrnca različnih barv vijolične, modre, roza, srebrne itd., Zaradi katerih je prst sijoč. Umetnost nohtov je enostavna in popolna.

3. Srebrno bleščeče oblikovanje nohtov:

Oblikovanje nohtov s srebrnimi bleščicami

Če želite narediti enostavno srebrno bleščečo nohtno umetnost, preprosto pobarvajte vse robove nohtov s srebrno bleščečo barvo za nohte in jo nato premažite s sijajno barvo za nohte in končali ste.

4. Nail Art z rdečimi in zlatimi bleščicami:

Nail Art z rdečimi in zlatimi bleščicami

Za tovrstno obliko nohtov, ki jo vidite na sliki, potrebujete dve barvi. Vzemite barvo, na primer rdečo, in jo pobarvajte v samo enem prstu in pustite, da se posuši. Vzemite zlato barvo za nohte in z njo pobarvajte vse ostale nohte. Ne pustite, da je nenavaden, rdeč žebelj navaden, s čopičem dodajte trak zlate barve za nohte in tam je; nohti v rdečih in zlatih bleščicah.

5. Črno -roza bleščice za oblikovanje nohtov:

Črno -roza bleščice za oblikovanje nohtov

Temno roza in črna se odlično komplimentirata in dami je kombinacija všeč. Osnovo nohta pobarvajte v črno in pustite, da se posuši. Z roba nohtov dodajte rožnate bleščeče barve za nohte, da se zbledi, ko pride proti sredini, in da do konca ne pustite sledi. Če imate šesterokotnike in obliko kroga na bleščeči barvi od prej, potem je še dobro, če dodate podobne dodatke za nohte z sijajno barvo ali lepilom za nohte in pripravljeni ste na zibanje.

6. Oblikovanje nohtov s srebrnimi in zlatimi bleščicami:

Oblikovanje nohtov s srebrnimi in zlatimi bleščicami

Srebrna in zlata sta dve nasprotni barvi, ki se uporabljata zlasti kot bleščeče barve; ki jih v ločenih umetnostih nohtov spremljajo druge barve. No, tudi skupaj nista videti slabo. Vzemite dve bleščeči barvi in ​​z njimi pobarvajte nohte. Pobarvajte z zlatim bleščicami od spodaj in srebrnimi bleščicami od roba do sredine in združite obe barvi skupaj, zaradi česar bo vaša umetnost nohtov videti tako, kot vidite na sliki.

7. Rožnate in črne barve za nohte s srebrnimi in modrimi bleščicami za nohte:

Roza in črna barva za nohte s srebrom

Najprej vzemite dve tanki ščetki in z obeh strani nohta, levo in desno, naredite obliko V in se na robu združite z V. Na eni strani mora biti črna črta, na drugi pa barva za nohte s srebrnimi bleščicami. Naredili bodo obrobo, zato na levi strani črne barve pobarvajte rožnato, na desni pa v srebrni barvi pobarvajte črno. Dizajn premažite z modrimi bleščečimi barvami za nohte na pobarvanih delih, preostanek barve za nohte pa s sijajem. To je najboljše bleščeče oblikovanje nohtov.

8. Črno -belo bleščeče oblikovanje nohtov:

Črno -belo bleščeče oblikovanje nohtov

Vse nohte pobarvajte z belo podlago in pustite, da se posuši. Dodajte črno barvo in naredite polkrožno obliko od spodaj do spodnje sredine nohtov. Vzemite srebrno bleščečo barvo za nohte, v tanko krtačo in kot pregrad narišite proge med obema barvama, in s to preprosto umetnostjo nohtov ste končali.

Glitter Nail Art Designs so odlična izbira za vaše nohte. odgovor na predloge vam je lahko všeč.