Umetnost nohtov je znan umetniški proces, ki polepša nohte, zanj še posebej skrbi in naredi videti čeden in lep. Ponuja vam veliko različnih barv in modelov nohtov, med katerimi lahko izbirate. Nekateri najbolj priljubljeni modeli, ki so se pojavili v zadnjem času, so zimski modeli nohtov. So osupljivi, čudoviti in privlačni. Tukaj smo za vas našteli nekaj čudovitih modelov zimske umetnosti nohtov, tako da boste naslednjič, ko boste želeli lep dizajn, vedeli, katerega izbrati.

1. Božični modeli nohtov:

Božični modeli nohtov

Božični modeli za nohte izgledajo zelo lepi, ženstveni in ljubki. Narejen je bil posebej za dekleta, ki hodijo na fakulteto. Videz je precej mlad, preprost in eleganten. Modra barva dodaja čar in ji daje zelo pameten in edinstven videz.

2. Fashionista Winter Nail Art:

Fashionista Winter Nail Art

Za vse fashionistke sveta, ki so tako previdne pri vsaki stvari, ki jo oblečejo, vključno s svojimi čistimi in manikiranimi nohti; kupili smo vam čudovito in prefinjeno zimsko umetniško oblikovanje nohtov. Prisotnost ljubkega zlatega loka, pikic, majhnih krožnih oblik in drugih vzorcev naredi umetnost nohtov edinstveno, bogato in inovativno.

3. Prozorna zimska umetnost nohtov:

Prozorna zimska umetnost nohtov

Odlično oblikovanje nohtov za zimsko sezono bi bilo sijajno in prozorno. Ta poseben dizajn je zelo eleganten po videzu. Snežinke in kapljice rose odražajo vreme, medtem ko so francoski manikirani nohti videti bolj čudoviti, prijetni in subtilni.

4. Pulover Style Winter Nail Art:

Pulover Style Winter Nail Art

Dober način, da odražate zimsko sezono, bi bilo, če bi si nadeli oblikovanje nohtov, ki opisuje različne pisane linije puloverja. Oblike in vzorci skupaj s kombinacijo modre, črne, bele in rdeče ustvarjajo topel občutek in vam omogočajo, da ste pripravljeni na praznovanja, ki jih ponuja zima.

5. Zimska nohtna umetnost Snežinka:

Snowflake Winter Nail Art

Največji simbol zime je snežinka. Zimsko oblikovanje nohtov, ki prikazuje te bele in žareče snežinke v različnih stilih in vzorcih, bo zagotovo videti ustvarjalno in občudovanja vredno. Ustvarjajo odlične modele za zimsko sezono.

6. Vrhunska zimska umetnost nohtov:

Vrhunska zimska umetnost nohtov

Vrhunsko zimsko oblikovanje nohtov je zelo ustvarjalno in se po videzu razlikuje. Tako kot ime, je osupljivo in vrhunsko. Lubje drevesa, ki je opustilo vse liste skupaj s prisotnostjo močnih rdečih madežev, resnično prinaša lepoto zime in naredi dizajn popolnoma izjemen.

7. Lepa zimska umetnost nohtov:

Lepa zimska nohtna umetnost

Simpatičen zimski dizajn nohtov bi bil tisti, ki prikazuje podobo srečnega polarnega medveda in drugih živali z dobro oblikovano zimsko kapo na glavi. Lahko tudi podobo snega in močnega vetra, ki mu da ta hladen in zmrzal videz.

8. Bleščeča zimska umetnost nohtov:

Bleščeča zimska umetnost nohtov

Si želite, da bi bili vaši nohti videti sijajni in bleščeči? Za vas imamo samo enega. Belo ozadje s črnimi snežinkami in srčkanim obrazom snežaka z lepo bleščečo površino na vrhu je vse, kar potrebujete. To bo videti vabljivo, seksi in zelo sijoče.

9. Sneg ponoči Zimska nohtna umetnost:

Snow in Night Winter Nail Art

Polka pike so danes zelo priljubljene. Ženske jih imajo radi, ker izgleda tako srčkano, sramežljivo in ženstveno. Oblikovanje nohtov, ki prikazuje bele pike na črnem ozadju, bo zagotovo videti, kot da sneži pozno ponoči. To je zelo kreativen in lep dizajn, narejen posebej za mlado množico.

Več zbirk zimskih modelov nohtov:

1. slika:

2. slika:

3. slika:

4. slika:

5. slika: