Dobro oblikovani nohti so vedno modni in elegantni. Nail art je odličen način za eksperimentiranje z nohti in njihovo lepoto. Lahko jih izvede strokovnjak ali pa poskusite nekaj modelov doma. Ko boste nadaljevali z delom sami, boste lahko sčasoma ustvarili zapletene zasnove in se sprostili svoje ustvarjalne sposobnosti. Ko se bližajo prazniki, je vedno potrebno nekaj kul in navdihujoče umetnosti nohtov, ki poživi božični duh in naredi vaše nohte bleščeče, čudovite in glamurozne.

9 najnovejših božičnih modelov nohtov s slikami:

Tukaj smo za vas našteli nekaj neverjetnih 9 božičnih modelov nohtov. Tako, da si lahko v tej sezoni priskrbite nekaj presenetljivo čudovitega zase.

1. Oblikovanje Božička:

Oblikovanje Božička

Odlična ideja za božično oblikovanje nohtov bi bila tista, ki prikazuje podobo klobuka Božička. Izgleda srčkano, očarljivo in prinaša praznično sezono. Navadno ozadje dodaja čar in izgleda preprosto, a elegantno.

2. Oblikovanje Jingle Bells:

Oblikovanje Jingle Bells

Kaj je božič brez Jingle Bells? So tako star in pomemben del božične tradicije in so bili pomemben del njene dekoracije. Čudoviti in razkošni zlati zvonovi, vezani na zelenih listih, obdani z dolgimi in barvitimi trakovi, izgledajo tako lepo na vaših nohtih. To je eno najboljših oblikovanj božičnih nohtov.

3. Rdeča in sijajna oblika:

Rdeča in sijajna oblika

Rdeča in sijajna oblika je po videzu zelo prefinjena. Je zelo ženstvena in stoji kot simbol Božička. Dolg črni pas s sijočim sivim kvadratom izgleda super. Odražajo zamisel o božiču in izgledajo pripravljeni za to priložnost.

4. Oblikovanje božične sladkarije:

Oblikovanje božične sladkarije

Sladkor je zelo priljubljen in priznan rekvizit za božično dekoracijo nohtov. Ženske jih imajo radi, nekaj pa se je pokazalo tudi v njihovi umetnosti nohtov. Kombinacija rdeče in bele je edinstvena in na splošno izgleda vabljivo.

5. Različno oblikovanje božičnih nohtov:

Različno božično oblikovanje nohtov

Mešano božično oblikovanje nohtov je čudovita ideja za praznično sezono. Na francosko urejene nohte lahko nanesete nekaj svetlečih sivih bleščic. Uporabiti morate tudi belo in rdečo barvo, saj sta značilni božični barvi.

6. Oblikovanje severnih jelenov:

Oblikovanje severnih jelenov

Ko že govorimo o tem, da bi si privoščili čudovito oblikovanje božične umetnosti nohtov, so lahko severni jeleni pametna možnost. Najboljši, ki ga lahko dobite zase, je Rudolf, zelo znan rdeč severni jelen. Njegove velike oči, sijoč nos in rjav obraz izgledajo čudovito. Ta zasnova je lahko nekoliko zahtevna. Zato se je treba vedno posvetovati s strokovnjakom.

7. Enostavno božično oblikovanje nohtov:

Preprosta umetnost božičnih nohtov

Božič so povezovali tudi z okraski in več liki. Še vedno si lahko privoščite oblikovanje nohtov, ki prikazuje podobo božičnega drevesa in snega. Nekaterim nohtom lahko dodate tudi barvito razsvetljavo.

8. Oblikovanje pingvina:

Božični dizajn pingvina

Pingvini so neka očarljiva bitja. Božično oblikovanje nohtov, ki prikazuje podobo pingvina z rdečim klobukom Božička, izgleda preprosto, a zelo osupljivo. Ostali nohti, pobarvani v temno zeleni barvi, so videti še toliko bolj privlačni.

9. Oblikovanje božičnega drevesa:

Oblikovanje božičnega drevesa

Medtem ko poskušajo postati ustvarjalne, nekatere ženske radi na svojih nohtih slikajo vzorce božičnega drevesa. Svetleč in bleščeč dotik na vrhu naredi teksturo sijočo in sijočo. Konice nohtov lahko tudi dobro pobarvamo s kombinacijo zelene, rdeče in sive barve. Ideja je zelo privlačna in edinstvena božična umetnost oblikovanja nohtov.

Več zbirk božičnih modelov nohtov: