Ko naletimo na izraz “Fimo”, takoj začnemo vizualizirati nekaj neverjetnih umetnosti nohtov. Ta izraz je danes zelo priljubljen v svetu umetnosti nohtov. Fimo je pravzaprav ime blagovne znamke polimerne gline. Fimo trsi so pečene palice iz polimerne gline različnih oblik, in sicer. Plišasti obrazi, zdravo mačko, rože, pentlje, sadje itd. Te Fimove palčke razrežemo na zelo tanke rezine in jih prodamo kot nalepke ali če jih dobite, jih lahko skrbno razrežete doma. Te rezine Fimo se nato ne uporabljajo za nohte z lepilom za nohte ali s prozornim lakom.

Fimo so na voljo v različnih oblikah in velikostih, zato vam omogočajo, da z njimi enostavno in popolnoma omamno okrasite nohte brez veliko trdega dela. Danes vam bomo predstavili 9 najboljših modelov Fimo nail art. Morda boste želeli preizkusiti nekaj ali pa vse!

1. Enostavna Fimo cvetlična nohtna umetnost:

Preprosta Fimo cvetlična nohtna umetnost

To je začetni tip Fimo nail art. Samo preprosta osnovna barva, nekaj majhnih okrasnih na robu in nekaj cvetličnih rezin Fimo je vse, kar potrebujete za to. Poleg tega lahko za boljši videz uporabite nekaj modrega traku na konicah nohtov. Ali boste to poskusili?

2. Sadni Fimo francoski nasveti Oblikovanje nohtov:

Sadni Fimo francoski nasveti Oblikovanje nohtov

Francoski nohti so zelo priljubljeni. S takšno sadno dekoracijo lahko svojim običajnim francoskim nohtom naredite zasuk. Za dodaten lep videz uporabite tudi nekaj okrasnih.

3. Simpatični Fimo nohti:

Simpatični nohti Fimo

Enostavno in zabavno športno oblikovanje nohtov, kot je ta, lahko ustvarite s pomočjo Fimovega smeška, metuljev, zajčkov zajčkov in cvetličnih vzorcev na bistro modro osnovno barvo. Enostavno in hitro ustvarjanje dizajna. Idealno za poletne dneve.

4. Oblikovanje nohtov Fimo z zeleno in limono:

Oblikovanje nohtov Fimo v zeleni in limoni

Tako zeleno umetnost nohtov lahko ustvarite z nekaj brezplačnega ročnega slikanja, nekaj bleščečega zelenega laka in rezinami zelene limone Fimo.

5. Sadno oblikovanje nohtov Fimo:

Sadno oblikovanje nohtov Fimo

Poletne sadne in zabavne nohte lahko ustvarite z rezinami jagode, banane, jabolka, lubenice in limone. Poleg tega lahko na nohte narišete še nekaj modelov, preden jih nalepite.

6. Medvedki Fimo nohti:

Medvedek Fimo Nails

Enostaven in srčkan dizajn medvedka lahko ustvarite na nohtih z uporabo 3 odtenkov rjave barve in nekaj obrazov medvedka Fimo. Enostavno in srčkano kajne? Poskusite, če lahko zgrabite tiste srčkane rezine Fimo.

7. Lemon Fimo Striping Tape Francoski nasveti:

Lemon Fimo Striping Tape Francoski nasveti

Kot športni francoski nasveti? Dajte jim zasuk s črtastimi trakovi in ​​nekaj bleščic za nasvete. Končajte svoj dizajn tako, da na nohte položite rezine limoninega Fima.

8. Bleščeči cvetlični Fimo kaviar nohti:

Bleščeči cvetlični nohti iz kavijarja Fimo

Za ustvarjanje tega čudovitega dizajna na nohtih je potreben bleščeč srebrni osnovni lak s kroglicami kaviarja in rožicami Fimo. Daljši so vaši nohti, lepše bo videti ta model na njem. Preizkusite to. Ustvariti ga je zelo enostavno.

9. Lepi vrtni listi in cvetovi Fimo oblikovanje nohtov:

Lepi vrtni listi in cvetovi Fimo design

V čudoviti rožnato -beli barvi z gradientom lahko s pomočjo Fimo palic ustreznih oblik preprosto ustvarite čudovit dizajn vrtnic, cvetov in listov. To je zelo enostavno ustvariti s Fimo in ne z akrilnimi materiali ali vzorci prostih rok. Ta dizajn vam bo všeč. Preizkusite to zasnovo!

Ali so vam bili zgornji modeli všeč tako kot nam? Pustite svoje povratne informacije!