Kot vsi vemo, je nohtna umetnost eden najbolj vročih trendov v teh dneh in ženske so čisto nore nanje. Galerija modelov je ogromna in raznolikost je neskončna. Izbrati najboljšega zase je lahko tako težko, ker so vsi videti tako elegantno in neverjetno. Ko se letni časi odvijajo, lahko vedno vidimo, kako se pojavlja nova kolekcija umetnosti nohtov, ki s svojimi kul, funky in pametnimi idejami ukrade vsa srca. Vendar pa je zelo težko zgrešiti oblikovanje nohtov z grafiti. So tako impresivni, elegantni in čudoviti na videz. Tukaj je nekaj modelov za nohte z grafiti samo za vaše udobje.

Lepi grafični modeli nohtov s slikami:

Ulični ulični grafiti:

umetnost nohtov z grafiti

Za ves hip hop med na svetu je oblikovanje nohtov za ulične grafite samo za vas. Stajling, slike in vzorci so vam dali zelo pameten in edinstven videz. Ta oblika bo opisala vašo ljubezen do hip hopa in naredila vaš videz zelo funky in moden.

Funky Graffiti Nail Art:

Privoščite si funky oblikovanje nohtov z grafiti in opazujte število komplimentov, ki jih prejmete čez dan. Ta oblika je tako moderna, barvita in privlačna. Če želite, da bodo vaši nohti videti svetli in vznemirljivi, lahko uporabite kombinacijo dveh ali več barv.

Orange Graffiti Nail Art:

Oranžni grafit za nohte z grafiti je bil doslej ocenjen kot eden najboljših modelov. Barve so zelo privlačne, vzorci pa res kul. Modeli so takšni, da vam bodo popestrili razpoloženje in popestrili dan. Poskusite to in zagotovo vam ne bo žal.

Juicy Graffiti Nail Art:

Sočno oblikovanje nohtov z grafiti je popolnoma osupljivo. Način dela je popolnoma profesionalen. Vzorci so tako različni v primerjavi z drugimi modeli grafitov, barve pa so tudi precej impresivne.

Rožnata, bela in črna grafitna nohtna umetnost:

Če iščete elegantno oblikovanje nohtov z grafiti, je to ravno tisto za vas! Rožnate, bele in črne barve na nohtih izgledajo super. Resnično naredijo odličen dizajn nohtov za zabavo ali katero drugo posebno priložnost.

Splash of Graffiti Nail Art:

Popolnoma nori in zmedeni z brizganjem grafičnega oblikovanja nohtov. Kombinacija uporabljenih barv je nešteta. Videti so, kot da bi vam nekdo res pobrihal veliko barv na nohte. So zelo vznemirljivi, vznemirljivi in ​​čudoviti na pogled. To je eden najbolj edinstvenih modelov nohtov, ki so ga videli doslej.

Girly Graffiti Nail Art:

Oblikovanje nohtov z grafitskimi grafiti je zelo ženstveno in sramežljivo. Barva je rožnata in nohti izgledajo polirani, čedni in umetniški, ko je postopek končan. To lahko traja malo časa, čeprav je na rezultat vredno počakati. To lahko opravi strokovnjak.

Chic Graffiti Nail Art:

Čeprav elegantno oblikovanje nohtov z grafiti uporablja le dve barvi, izgledata popolnoma fantastično. Način oblikovanja je tako predstavljiv. To pa je zelo lahek videz in zagotovo se boste počutili odlično vsakič, ko ga pogledate.

Neon Graffiti Nail Art:

Oblikovanje nohtov z neonskimi grafiti je bilo bistveno za modne dive. Neonske barve so tako glasne in funky. Izgledali bi neverjetno na nekomu, ki ima res rad barve in vzorce in je z njimi pripravljen eksperimentirati. Če ste ljubitelj Nickyja Minaja, je ta odlična izbira.