Neonski laki ali fluorescenčni laki izgledajo popolnoma drugače kot običajni laki. Nohtom lahko dajo drugačen videz, kot ste ga nosili vedno. Kitajska glazura ima nekaj dobrih neonskih lakov za nohte in tudi drugih blagovnih znamk. Vendar pa na indijskem trgu trenutno ne boste dobili vseh tistih neonskih lakov. Če pa lahko zgrabite nekaj neonskih lakov za nohte, lahko s temi preizkusite različne modele na nohtih. Izgledajo fantastično v kombinaciji z drugimi umetnostmi nohtov.

Če sploh ne bo mogoče dobiti neonskih lakov za nohte, potem lahko preizkusite tudi neonske akrilne barve. Vendar rezultat ne bo povsem vrhunski, kot bi lahko bil z neonskimi laki za nohte.

Modeli neonskih nohtov:

Tukaj je naš top 9 modelov neonskih umetniških nohtov, ki vam bodo popolnoma všeč prav tako kot mi.

1. Neonska umetnost nohtov v mavrici in leopardu:

Neonska umetnost nohtov v mavrici in leopardu

Izgleda čudno in super hkrati, kajne? Za to zasnovo morate vzeti v roke 4 neonske lake za nohte, tj. Rdeča, roza, modra in rumena. S čopičem za nohte narišite diagonalne vzorce z barvami. Nato lahko uporabite komplet žigosanja leopardnega tiska iz kompleta za žigosanje ali pa za vzorce leoparda narišete neenakomerne polkroge. Bi poskusili?

2. Striping trakovi in ​​neoni:

Striping Taons and Neons

Za podlago te preproste nohtne umetnosti boste morali svoje nohte pobarvati z neonsko barvo, kot običajno. Za to umetnost nohtov boste potrebovali neonske barve v roza, rumeni, svetlo zeleni in oranžni barvi. Zdaj pustite, da se laki posušijo. Odrežite črtaste trakove v ustreznih velikostih in jih postavite, kot vidite oblike linij na sliki. Pobarvajte nohte s črnim lakom in takoj odstranite črtaste trakove. Dobili boste to umetnost nohtov. Enostavno kajne? Zdaj za dokončanje zasnove uporabite prozoren lak.

3. Zeon Rainbow Neon Nail Art:

Mavrični neonski žeblji Zebra

Uporabite 5 neonskih barv, tj. vijolična, modra, svetlo zelena, rumena in roza za to obliko. S čopičem za lakiranje vodoravno nanesite nohte v različne barve. S črnim odstranjevalcem ali črnim lakom in čopičem za nohte narišite modele zebre, ki prihajajo v sredino z obeh strani. Poskusi!

4. Abstraktno oblikovanje neonskih nohtov:

Abstraktno oblikovanje neonskih nohtov

Preizkusite lahko tudi abstraktne francoske nasvete za nohte. Poskusite to za svoje lepe roke za slikanje.

5. Music Waves Nail Art v neonu:

Music Waves Nail Art v neonu

Uporabite gobo in svetle neonske barve, da na nohte nanesete različne barve. Nato, ko so nohti popolnoma suhi, uporabite ploščo za vtiskovanje ali pa s prosto roko nanesite nohte na karirast učinek za učinek glasbenih valov. Uporabite prozoren zgornji premaz.

6. Enostavno oblikovanje neonske zebre:

Enostavno oblikovanje neonske zebre

Nimate časa ali bi radi stvari poenostavili? Preizkusite to zasnovo. Pobarvajte nohte z neonsko rumeno barvo in enim nohtom z normalno vročo roza barvo. Za vzorce drevesnih vej ali vzorce »Y« uporabite striper. Vaša zasnova je končana! Uporabite zgornji premaz in uživajte!

7. Neonski francoski nasveti:

Neonski francoski nasveti

Neonski francoski nasveti se lahko razlikujejo od običajnih francoskih nasvetov. Takšen vzorec francoske konice lahko preprosto preizkusite tudi pri svojem delu. Za belo in črno črtanje uporabite čopič za nohte. Med dvema barvama na nasvetih, ki ste jih uporabili. Za zapečatenje pri oblikovanju uporabite prozoren zgornji premaz.

8. Neon žeblji iz marmorja v vodi:

Neon žeblji iz marmorja

Vodni marmor je danes zelo priljubljena metoda preizkušanja oblikovanja nohtov. Nikoli ne veš, s kakšnim dizajnom se boš znašel. Ne pozabite pa na nekaj vlečnih oblik zobotrebca po barvi spuščene vode, da dobite svoje oblike. Za to vrsto videza preizkusite vodni marmor z neonskimi barvami. Ne pozabite premazati nohtov z belo osnovno barvo pred marmoriranjem z vodo. Ko ste zadovoljni z vodno marmoriranjem, ki ste ga naredili, svoj dizajn zapečatite s premazom. Uživajte!

9. Neon in žigosanje:

Neons in žigosanje

Nimate dobre roke pri slikanju? Preizkusite žigosanje. Lahko uporabite gobo, da navpično pobrišete plasti 2-3 neonskih barv, nato pa do konca potisnete, da dobite vzorce, kot so zgornji. Oblika je odvisna od tega, katero ploščo za žigosanje uporabljate in katere znamke. Različne blagovne znamke, kot so Konad, Saloon Express itd., Imajo vsaka svojo ploščo za žigosanje in različne oblike. Poskusi!

Imamo veliko barvnih Neon Nail Art Designs, tj. Neonsko rumenih nohtov, neonsko črnih nohtov, neonsko oranžnih nohtov in neonskih roza nohtov itd. Ali vam je bila všeč ta objava? Sporočite nam, če imate v rokah nekaj neonov.