Japonci obožujejo češnjeve cvetove ali češnjeve cvetove, ki izgledajo lepo, ko cvetijo. Ta vtis je viden na različnih japonskih stvareh, kot so oblačila, torbe in tudi na platnicah knjig. Kako torej nihče ne vidi teh ljubkih češnjevih cvetov na umetnosti nohtov, ko Japonci slovijo po svoji lepi umetnosti nohtov?

Umetnost nohtov v modelih češnjevih cvetov izgleda res lepo. To se večinoma izvaja s prostoročnimi oblikami rok. Ne skrbite, če tega še niste poskusili, lahko vam povemo, da jih je zelo enostavno ustvariti. Za risanje zagotovo ne bodo potrebne obsežne spretnosti. To lahko preprosto naredite s striptizeto ali čopičem za nohte in nekaj zobotrebci.

Umetnost nohtov v češnjevem cvetu:

Tukaj je naših 9 najboljših zbirk umetnosti nohtov v češnjevem cvetu. Upam, da jih boste lahko preizkusili!

1. Enostavna izdelava nohtov Cherry Blossom:

nail art za češnjev cvet

Lepa svetlo modra osnovna barva zagotovo odraža najboljše vzorce češnjevih cvetov na nohtih. Ta vzorec lahko z lahkoto preizkusite s svojim striperjem za veje in z nekaj tupim koncem zobotrebca ter z rožnatim lakom za rože. Za črne pike v cvetju uporabite pikčasto orodje ali konec zobotrebca.

2. Majhni modeli nohtov v češnjevem cvetu:

Majhni modeli nohtov v češnjevem cvetu

Lahko preizkusite tudi majhne modele češnjevih cvetov, kot je ta. Tu vam ne bo treba preveč narediti glede rož, vendar bo nekaj pik popolnoma v redu. Poskusi!

3. bleščeče enostavno oblikovanje nohtov v češnjevem cvetu:

Z bleščečim dizajnom nohtov Easy Cherry Blossom

Morda boste včasih želeli dati nekaj bleščečega učinka svojim nohtom, potem ko ste ustvarili čudovit videz lahkega češnjevega cveta, kot je zgornji. Boš poskusil?

4. Oblikovanje nohtov z učinkom češnjevega cveta:

Oblikovano oblikovanje nohtov z učinkom češnjevega cveta

Takšno oblikovanje češnjevega cveta lahko poskusite. Potrebovali boste, da pobrišete dve barvi, in sicer. Modra in bela za podlago, nato pa s čopičem za nohte in nekaj zobotrebci pojdite ob slikanje češnjevega cveta. Zaključite z zaključnim premazom.

5. Češnjev cvet za zabavo:

Češnjev cvet za zabavo

Ideja za nohte, pripravljena na zabavo, je lahko nekaj takega kot zgoraj. Sladko je gledati in res sveti za zabavo. To lahko z lahkoto preizkusite. Za veje uporabite beli striper ali oblikovanje nohtov v beli barvi, nekaj roza barve z zobotrebcem pa je lahko dovolj dobro za rože. Preizkusite to!

6. Oblikovanje češnjevega cveta z vodno nalepko:

Oblikovanje češnjevega cveta z vodno nalepko

Večinoma vzorci češnjevih cvetov nastajajo s prosto roko. Če pa dobite nekaj dobrih vodnih nalepk, bo celoten postopek zelo enostaven. Ali lahko dobite nekaj lepih vodnih nalepk za češnjeve cvetove?

7. Prosta roka z gobicami iz češnjevega cveta:

Proste roke z gobicami iz češnjevega cveta

Preizkusite diagonalno tekoč češnjev cvet na gobasto beli in modri podlagi z enega kotička nohtov. Zaradi učinka vej je ta umetnost nohtov videti zelo drugačna in definirana. Poskusi!

8. Umetnost nohtov z učinkom češnjevega cveta:

Umetnost nohtov z učinkom češnjevega cveta

Zakaj bi vedno hodili po rože? Namesto tega pojdite na celo drevo. Kar mislimo, je, da lahko namesto cvetja narišete majhna drevesa v obliki češenj. Dajte mu nekaj rožnate barve za rože na vejah. Dajte stopalu tudi učinek trave. Zaključite z bleščicami ali običajnim prozornim lakom. Boste poskusili to?

9. Popolnoma bleščeč češnjev cvet v akrilu:

Popolnoma bleščeč češnjev cvet v akrilu

Za nohte najprej uporabite vrhunski bleščeči lak. Sedaj z akrilnim prahom narišite te veje, liste in cvetove z akrilno krtačo in mešalnim medijem. Akrilni prah in mešalni medij vam daje 3d učinek za rože.

Vam je bil ta članek všeč? Pripravljeni, da poskusite umetnost nohtov v češnjevem cvetu?