Eleganten in moden dizajn nohtov je eden od razlogov, zakaj imajo ženske nasmeh na obrazu. Ustvarjajo dobro razpoloženje in iz notranjosti vzbudijo zelo vesel občutek. Neverjetno je, ko nekdo opazi tvoje nohte na prstih in ti pove, kako čudovito in lepo izgledaš z njimi. Polepšajo vam dan in vas navdihujejo. Vendar ima nail art ogromno zbirko. Obstaja toliko kategorij. Tukaj bomo razpravljali o nekaj čudovitih modelih nohtov iz nosoroga. Okrasni na nohtih niso tako težki. Zagotavljajo vam zelo osupljiv in impresiven videz, njegov fizični videz pa skoraj sije v množici. Tukaj je nekaj predlogov za vaše udobje in koristi.

1. Animal Print Rhinestone Nail Art:

Animal Print Rhinestone Nail Art

Živalski tisk je trenutno v velikem povpraševanju. Ženskam so bile zelo všeč in ideja se je začela odražati v njihovih čevljih, oblačilnih dodatkih in celo umetnosti nohtov. Ustvarjanje nohtov v živalskem slogu z lepimi okrasnimi kamenčki na njih je videti elegantno in zelo modno.

2. Subtilna nohtna umetnost iz nosoroga:

Subtilna nohtna umetnost iz nosoroga

Nekatere ženske imajo radi, da so njihovi nohti videti subtilni in lepi. Zanje imamo subtilno umetnost nohtov iz nosoroga. Najbolje izgleda s francosko manikuro. Lahki breskev lak za nohte skupaj z nekaterimi majhnimi okrasnimi kamenčki, zvitimi v zvito obliko, je čudovit po videzu.

3. Vijolična nohtna umetnost nohtov:

Umetnost nohtov iz vijoličnega okrasja

Za nohte iz nosoroga lahko vedno uporabite nekaj trdnih opečnih barv. Najboljši primer, ki ga imamo tukaj, je vijolična. Barva je zelo privlačna, čeprav sijoče in bleščeče okrasne vzamejo torto. So zelo sijajni in ustvarjajo popoln videz, ki ga potrebujete za prijeten večer. To so najboljše ideje za nohte iz nosoroga.

4. Nova generacija nohtov iz nosoroga:

Nova generacija nohtov iz nosoroga

Dekleta v tej generaciji ljubijo veliko src, lokov in bleščic. Prav tako radi uporabljajo kombinacijo svojih najljubših na vseh svojih petih prstih. Če nanje dodate nekaj lepih okrasnih, boste resnično povečali njegovo lepoto in ji dali zelo glamurozen in spektakularen videz.

5. Dobro okrašena nohtna umetnost iz nosoroga:

Dobro okrašena nohtna umetnost iz nosoroga

Dobro okrašena umetnost nohtov iz nosoroga bo zagotovo razveselila množico. Za to boste prejeli toliko komplimentov. To je absolutna zvezdniška atrakcija. Okrasni, predstavljeni v različnih kotih, resnično poudarijo lepoto nohtov in naredijo edinstven, eleganten in pameten.

6. Umetnost nohtov s cvetličnim nosorogom:

Umetnost nohtov s cvetličnim nosorogom

Rože predstavljajo ženski spol. Tako so občutljivi, uravnoteženi in lepi; tako kot ženske na svetu. Cvetlični dizajn nohtov iz nosoroga bo odražal popolnoma enako. Zaradi njih bodo vaši nohti videti lahki in ljubki ter celo poudarili čudovito in nežno naravo ženske. To je najboljši dizajn nohtov iz okrasnih.

7. Barvita nohtna umetnost iz nosoroga:

Barvita nohtna umetnost iz nosoroga

Za nohte vedno uporabite kombinacijo barv, če želite, da so videti svetle, polne in živahne. Pisani kamenčki, še posebej v zlati in zeleni barvi, izgledajo čudovito na vaših nohtih in dajejo zelo drzen, bleščeč in zabaven videz. Na koncu okrasitve vašega procesa bodo vaši nohti videti sijoči in dobro polirani.

8. Čudovita nohtna umetnost iz nosoroga:

Očarljiva nohtna umetnost iz nosoroga

Umetnost nohtov bo videti čudovito, če jih oblikujete v barvah, kot je svetlo roza, in jim dodate majhne okrasne. Polka pike bodo naredile še bolj srčkan in lep.

9. Fancy nohti iz nosoroga:

Fancy nohtov iz nosoroga

Tisti, ki želijo, da bi bili njihovi nohti videti elegantni in impresivni, bi se morali odločiti za umetnost nohtov Fancy Rhinestone. Oblikovane so v zelo edinstvenem vzorcu. Različne plasti barv, vezenih z okrasnimi, izgledajo izjemno.