Oblikovanje palm je eno izmed najbolj priljubljenih in enostavnih za oblikovanje nohtov. Ko gre za prosto ročno oblikovanje nohtov, je to ena oblika, ki jo lahko zelo enostavno ustvarite brez profesionalne roke v umetnosti nohtov ali dobrih rok pri slikanju. Palme so zelo enostavne za oblikovanje. Na nohtih za različne priložnosti lahko igrate različne oblike silhuete palme.

Oblikovanje nohtov na palmi:

V tem prazničnem času, če načrtujete počitnice na plažah, poskusite na nohtih vsaj nekaj vzorcev palmov. Tu je naših 9 najboljših lepih modelov palm za nohte:

1. Ročno oblikovanje brez palm:

Ročno oblikovanje brez palm

Predstavljajte si zahajajoče sonce in čudovito nebo, nastavljeno v vijolično in oranžno na daljavo. Če si to popolnoma predstavljate, lahko preprosto ustvarite zgoraj prikazano zasnovo. Te zlate peščene plaže lahko dodate tudi ob vznožju palm z bleščicami po vaši izbiri ali ohlapnimi bleščicami v prozornem laku. Za to uporabite krtačo za ventilator.

 2. Črta in nohti palmovih dreves:

Nail Art na črtah in palmih

Tovrstno večbarvno abstraktno umetnost nohtov lahko ustvarite z uporabo različnih barv lakov za nohte v vodoravnem vrstnem redu. Naredite nekaj preprostih črtastih črt za razmejitve s črno striptiztno krtačo ali čopičem za nohte in črnim lakom. Končajte tako, da zasnovo palm potegnete nad tako ustvarjeno zasnovo. Kul videti ni kaj?

3. Gradient Texturizing Palm Tree Nail Art:

Gradient Texturizing Palm Tree Nail Art

Preizkusite grafitno teksturo nohtov s temno in svetlo modro in nekaj rumene barve. Za teksturiranje uporabite gobo. Zaključite tako, da na vsak noht narišete čudovito palmo. Za ustvarjanje tako oblikovane zasnove uporabite prozoren lak.

4. Clear Day Palm Tree Nail Art:

Clear Day Palm Tree Nail Art

Jasno dnevno palmo in umetnost nohtov na plaži lahko ustvarite z nekaj prostega ročnega dela. Za risanje oblakov uporabite pikčasto orodje ali pa za oblikovanje uporabite zobotrebce. Za osvoboditev dlani lahko uporabite dva odtenka zelene in rjav lak ali barvo ter čopič za nohte. Poskrbite, da bodo palme barve, ker je to dnevni prizor, ki ga slikate na nohtih.

5. Večbarvno oblikovanje nohtov za sončne palme:

Večbarvno oblikovanje nohtov za sončne palme

To je večbarvna umetnost nohtov z gradientno palmo. To lahko preprosto ustvarite z laki v različnih barvah in gobo. Preizkusite to zasnovo.

6. Brezplačno ročno oblikovanje nohtov s prelivom:

Brezplačno oblikovanje gradientnih nohtov ob sončnem zahodu

Umetnost oblikovanja nohtov z gradijentno strukturo in čudovito ustvarjanje nohtov z izbiro različnih barv. Ne pozabite na prozoren lak za učinek sijaja in sijaja.

7. Slamnate pike in sončni zahod Palm Tree Nail Art:

Umetnost nohtov s slamnatimi pikami in sončnim zahodom

Ta oblika je nekoliko drugačna od drugih, saj boste morali za krožne vzorce na nohtih uporabiti bodisi šablone ali material za zračno brizganje ali uporabiti konec slamice in beli lak. Ko je podlaga pravilno ustvarjena, narišite palme v črni barvi za učinek silhuete.

8. Enostavne brezplačne palme in ptice z ročnim gradientom:

Preprosta brezplačna palma in ptice z ročnim gradientom

Namesto da narišete cele palme, lahko na svoje nohte narišete nekaj razrezanih vzorcev dreves in nekaj ptic. Osnovno barvo nanesite v naklonu z 2-3 barvami in gobo.

9. Brezplačna palma Silhouette roke na plaži:

Brezplačna palma Silhouette Hand na plaži

Tovrstno zasnovo palme silhuete silhuete lahko ustvarite za tiste dni, ko želite poletne počitnice preživeti na plaži. Če imate dobre roke pri risanju in nekaj osnovnih barvnih teksturnih sposobnosti, lahko preprosto ustvarite tovrstno umetnost nohtov.

Ste imeli tako radi kot pri nas všeč umetniške nohte za palmo? Spodaj pustite povratne informacije.