Ste že srečali izraz “kawaii”? To je japonska beseda, ki pomeni “srčkan” ali “čudovit”. Izraz je še posebej znan, ko gre za umetnost nohtov. Seveda imamo vsi radi ljubke nohte, kajne? Luštne nohte lahko ustvarite s pomočjo različnih materialov za dekoriranje nohtov, kot so majhni loki, Pikachu žeblji za nohte, renski kamni, beli cementni cvetovi, znani itd. Vse, kar na vaših nohtih izgleda res srčkano, lahko imenujete Kawaii nail art ali Kawaii nohti.

Japonski modeli nohtov Kawaii:

Tukaj je naših 9 najboljših izbir za oblikovanje nohtov Kawaii. Upam, da vam bo všeč enako kot mi!

1. Kawaii Pikachu nohti:

kawaii nail art

Oblikovanje nohtov Pikachu je zelo znano oblikovanje umetnosti nohtov, ko gre za oblikovanje nohtov kawaii. Zgornjo umetnost nohtov, ki jo vidite, je mogoče ustvariti z veliko materiali za nail art deco, kot so glave Pikachu, vodne nalepke, okrasne, biserni dragulji, kroglice iz kaviarja itd. To bo trajalo dolgo, vendar je vse vredno, ko gre za to lepoto poslikava nohtov.

2. Kawaii Bow, Rhinestones and Stars Nohti:

Kawaii lok, okrasnih in zvezdice žeblji

Kot že ime pove, je ta umetnost nohtov zelo enostavna in enostavna za izvedbo, če se dotaknete luštnih plastičnih lokov za nohte, zvezdic in nekaj okrasnih v različnih barvah, kot so modra, rumena in roza. Všeč vam bo rezultat.

3. Prosta roka Kawaii Nail Art:

Kawaii brezplačna ročna nohtna umetnost

Če ste dobri v ročnem slikanju, lahko to umetnost nohtov enostavno preizkusite s čopiči in barvami po vaši izbiri. Za zobe uporabite zobotrebec ali pikčasto orodje. Je zelo kavajski ali tako rekoč srčkan. Poskusi!

4. Kawaii Stars and Pearls Nail Art:

Kawaii Stars in biseri Nail Art

Če vam je všeč ideja okrasitve nohtov z deko zvezdami in biseri, lahko tudi brez večjih težav ustvarite takšen srčkan videz. Tako kawaii nail art ne mora biti zelo težak, kot se sliši ime. Pojdi tja, nabavi nohte Decos in preizkusi to umetnost nohtov!

5. Enostavno narediti brezplačno Kawaii Nail Art:

Enostavno narediti brezplačno Kawaii Nail Art

To je še ena umetnost oblikovanja nohtov Pikachu, ki je bila ustvarjena zelo preprosto in enostavno z uporabo pikčastih orodij in čopiča za nohte na beli površini v črni barvi.

 6. Umetnost nohtov Fimo Kawaii:

Kawaii Fimo nohti art

Materiali za oblikovanje nohtov iz gline Fimo ali palice Fimo so na voljo v različnih izvedbah. Za to umetnost nohtov lahko dobite nekaj cvetličnih, plišastih, lokov in zvezdaste oblike Fimo.

 7. Kawaii Sponge Bob’s Square Pants Nail Art:

Kawaii spužva bob_s kvadratne hlače nail art

Kvadratne hlače iz spužve bob so zelo znana risanka srčkanega videza. To umetnost nohtov lahko enostavno prenesete, če imate dobre roke pri risanju prostih modelov rok. Potrebovali boste kar nekaj barv, čopič za nohte in orodja za pikanje. Uživajte v risanju tega dizajna.

8. Kawaii Deco nohti s srčki, sladoledi, loki in okrasnimi:

Kawaii deco nohti s srčki, sladoledi, loki in okrasnimi

Ta vrsta oblikovanja je lahko videti zelo zapletena, če pa se dokopate ustreznih deco materialov v obliki zvezdic, sladoleda, lokov in nekaj dodatnih okrasnih, lahko preprosto ustvarite tovrstni vzorec tako, da deko materiale pritrdite na podlago barve.

9. Kawaii Hello Kitty nohti za noč čarovnic:

Kawaii Hello Kitty nohti za noč čarovnic

V času noči čarovnic se lahko vidimo, kako se oblačimo v strašljiva oblačila ali strašljiva ličila. Tudi takrat lahko to priložnost za noč čarovnic naredite zabavno, tako da nosite umetnost nohtov, ki je strašljiva, a hkrati srčkana. Poskusite to umetnost nohtov z ljubkimi mačkami Hello in Deco in strašljivimi bučnimi obrazi. Dodatno uporabite trik s sladkarijami ali privoščite Deco in zvezde za tisto nočno počutje, ker ljudje običajno ponoči na noč čarovnic hodijo zbirat sladkarije.

Ste se zabavali ob branju tega članka? Preizkusite nekaj umetnosti nohtov!