Kar zadeva odlične izdelke za nohte in odličen dizajn nohtov, je konkurenca na trgu velika. Vsak kozmetični salon vam bo povedal svoje mnenje o tem, katera je najboljša oblika nohtov, katera bo dala najboljše rezultate in katera vam kasneje ne bo žal. To je bil prizor, dokler ni prišel Shellac. Po petih letih obdelave je končno prišel. S Shellacom se problem obrabe, trganja in bledenja nohtov odpravi. So fantastični, dajejo odlične rezultate in stranke so s tem izdelkom vedno zadovoljne. Zagotavlja vam štirinajstdnevno manikuro, ki je popolnoma osupljiva. Tukaj smo našteli nekaj neverjetnih modelov za oblikovanje nohtov s šelakom, tako da ste dovolj navdihnjeni, da si ga ustvarite.

1. Oblikovanje nohtov Hello Kitty Shellac:

Oblikovanje nohtov Hello Kitty Shellac

Shellac naredi kakovost vaših nohtov popolnoma osupljiva. Tako so polirani, čisti in urejeni. Rdeča z belimi pikami je videti popolna in privlačna. Podoba hello kitty s čudovitim lokom na glavi je zelo luštna oblika nohtov.

2. Leopard Print Shellac Nail Design:

Oblikovanje nohtov Shellac z leopardovim tiskom

Oblikovanje nohtov s šelakovim leopardovim tiskom izgleda tako elegantno in mlado. Vaši nohti izgledajo neverjetno z odlično tehniko, ki jo je uvedel ta izdelek. Predstavitev in kakovost sta skoraj zavidanja vredna.

3. Oblikovanje nohtov s črtkanim šelakom:

Oblikovanje nohtov s črtkanim šelakom

Pridobite si popolnoma novo oblikovanje nohtov s šelakom in opazujte množico, ki divja! Ta poseben dizajn izgleda tako trendovsko in modno. Bleščajo, ko so pod lučmi, videz pa je tako sijajen in čeden. Ko nameravate nadaljevati s prijatelji, je to zagotovo dizajn, ki bi ga morali izbrati.

4. Metulj Shellac Nail Art:

Metulj Shellac Nail Art

Umetnost nohtov Shellac je v teh dneh precej besna. Polepšajo kakovost vaših nohtov in jo dvignejo na povsem novo raven. Po končanem postopku so videti sijoče in bleščeče ter dobro polirane; še posebej nohti iz metulja iz šelaka. Barve in oblika kril metulja so privlačne in edinstvene.

5. Razkošen in hladen dizajn nohtov iz šelaka:

Elegantno in kul oblikovanje nohtov iz šelaka

Uporabite kombinacijo svojih najljubših barv skupaj s izdelki iz šelaka in si privoščite nekaj kul, elegantnega in zabavnega, kot je ta. To je eden najbolj edinstvenih modelov nohtov, ki so ga videli doslej. Medtem ko imata dva žeblja eno obliko, imata druga dva žeblja drugačno obliko. Izgledajo super, lahki in zelo prefinjeni.

6. Oblikovanje nohtov Shellac z zastavo Velike Britanije:

Dizajn nohtov Shellac z zastavo Velike Britanije izgleda popolnoma neverjetno. To bi bilo videti super, če na tekmi navijate za Anglijo ali morda samo izražate svojo ljubezen do države. Zasnova je tako dobro polirana, edinstvena in vsakič, ko jo pogledate, je očarljiva.

7. Zapleteno oblikovanje nohtov iz šelaka:

Zapleteno oblikovanje nohtov iz šelaka

Zapletene modele nohtov Shellac lahko izdelujejo le profesionalci. So umetniške, lepe in na tebi izgledajo zelo naravno. Uporabite lepo barvo, kot je roza, in dodajte nekaj hladnih in trendovskih oblik, s katerimi boste pretiravali in poudarili briljantno kakovost vaših nohtov, ki jo lahko zagotovi le Shellac. To je ena izmed odličnih idej za oblikovanje nohtov Shellac

8. Neverjetno oblikovanje nohtov Shellac:

Neverjetno oblikovanje nohtov Shellac

Odlična stvar pri oblikovanju nohtov s šelakom je, da izboljšajo teksturo vaših nohtov. Imajo večjo obstojnost kot drugi izdelki in imajo licencirano, usposobljeno in dobro izdelano nego za nohte. Zaradi tega tudi njihovi modeli, kot je ta, izhajajo čudovito. To je najboljše oblikovanje nohtov Shellac.

9. Enostavno oblikovanje nohtov Shellac:

Enostavno oblikovanje nohtov iz šelaka

Za preprosto oblikovanje nohtov iz šelaka izberite svojo najljubšo barvo nohtov iz šelaka in jo nanesite na nohte. Ko bo postopek končan, boste zagotovo opazili razliko med drugimi izdelki za nohte in šelakom.