Pavi so najlepše in ena najbolj pisanih živali. Pavovo perje je vsem všeč in je zaradi živahnih in živahnih barv videti zelo zanimivo. Te barve se pogosto uporabljajo pri oblikovanju nohtov in dodajo lepoto ženske. Tukaj je nekaj najpogostejših, enostavnih za izdelavo, pisanih in zanimivih nohtov, oblikovanih v katerih se pavovo perje in barve uporabljajo v različnih oblikah.

Čudoviti paunovi vzorci nohtov s slikami:

Čudoviti paunovi vzorci nohtov s slikami

Dolgi nohti izgledajo neverjetno z modro -zelenim pavom. Bleščeč učinek naredi dizajn živahen in svetel. Tradicionalno pavo pero je zelo lepo narejeno in tudi uporaba barv je izvedena pametno.

Čudoviti pavlovi modeli za nohte

Enakomerno odrezani kratki nohti so pokriti s pernato obliko. Oranžni pridih doda živahnost umetnosti in daje zelo svetel videz. Na majhnih nohtih je treba umetniško delo narediti z veliko pozornosti in pozornosti, da bo lep videz.

Lepi modeli pavlov za nohte 3

Ta moderna umetnost nohtov izgleda pametno. Oblikovanje se je nadaljevalo od enega nohta do drugega, zato je celoten videz zelo ležeren, a hkrati pameten in živahen. Je enostaven za izdelavo in izbira barv za umetnost je tudi mat, vendar izgleda zelo živahno.

Čudoviti pavlovi modeli za nohte 4

Pav je tu dobil sodoben pridih s pikčastim učinkom. Polka pike so v modi, kombinacija z pavovimi barvami pa prikazuje inovativno predstavitev umetnine. To je tudi zelo lepo narejeno in vsaka barva naredi razliko. Bleščeči obrisi nohtom dodajo veliko sijaja.

Čudoviti pavlovi modeli za nohte 4

Prikaz obraza in telesa pava na srednjem prstu in njegovega perja, ki se nadaljuje na nohtih na goli podlagi, je zelo nov koncept. Barve so živahne in primerne za vse polte. Predvsem je nohtna umetnost zelo v redu in za tako popoln rezultat zahteva veliko časa in truda.

Tudi s temno podlago je pavovo perje res lepo izpadlo. Majhni nohti so dodatna prednost, ki daje popolnejši videz preprostemu oblikovanju nohtov. Poleg tega zaradi minimalnega bleščanja za poudarjanje nohti izgledajo zelo svetli.

Čudoviti pavlovi modeli za nohte 5

Srebro je najljubše vsakemu dekletu. Uporaba dizajna pavovega perja s srebrom je nov obrat v tej umetnosti nohtov. Črni poudarki in srebrni bleščice dodajo lepo teksturo celotnemu videzu. Ta umetnost nohtov bo ustrezala vsem dolžinam nohtov, izbiro srebrne barve za nohte pa lahko naredite glede na polt, kar daje tudi obseg inovacij.

Čudoviti paunovi vzorci nohtov 6

Ta umetnost nohtov je najbližja replika pravega pavovega perja. To je bilo narejeno zelo smiselno, izbira barv in popolni potezi v kombinaciji pa dajejo realističen videz. Prav tako se zdi svetel in živahen.

Čudoviti paunovi vzorci nohtov 7

Ta umetnost nohtov je res lepa kot pav. Umetnost se nadaljuje na vseh nohtih, zaradi česar je videti še bolj realistično in naravno. Narejeno na golo podlago, so se tudi barve pravega pava izkazale zelo dobro.

Čudoviti pavlovi modeli za nohte 8

To izgleda kot pav v funky videzu. Ta umetnost nohtov se bo odlično podala k vsem vrstam in odtenkom oblačil in ima zelo inovativen slog. Pavove barve so bile zelo dobro združene in dajejo spoj tradicionalne in sodobne umetnosti.

Te nohtne umetnosti so zelo enostavne in vse lahko naredite tudi same. Sprva bi lahko trajalo nekaj časa, a s prakso lahko vsi dosežemo popolnost.