Začetek poletja priča vsem naokrog svetlih in živahnih barv. Dekleta še posebej obožujejo ta poletni videz s svojimi poletnimi oblekami, modnimi sončnimi očali, modnimi copati in seveda barvito pobarvanimi nohti v različnih stilih in vzorcih. Tipičen poletni dizajn nohtov je sončnična podoba. S številnimi briljantnimi barvami, ki jih lahko izbirate med sončničnim dizajnom, je čudovit prikaz v odtenkih rumene, zlate, rdeče, oranžne in rje. Sončnična umetnost nohtov navdušuje skoraj vsako dekle. Sončnični vzorec je lahko izdelan v raznoliki paleti modelov, od samo cvetnih listov do celotne rože ali posamezne sončnice do več njih na enem samem nohtu. Ne glede na obliko izgledajo veselo in vam zagotovo polepšajo dan.

1. Sončnični One Stroke Nail Art:

Sončnica One Stroke Nail Art

Modri ​​osnovni premaz v tem sončničnem umetniškem dizajnu izniči edinstvene poteze rože, medtem ko rumene pike dodajo intenzivnost videza in sloga.

2. Tradicionalna nohtna umetnost iz sončnic:

Tradicionalna umetnost nohtov iz sončničnih sončnic

Ta oblika je narejena v tradicionalnih barvah rjave barve, ki se uporabljajo kot osnovni premaz in za sončnična semena ter rumene za sončnico. Ima srčkan retro videz in bi bil videti bleščeč na ozadju bele poletne obleke. Obleko dopolnite s svetlo rumenim dežnikom in ustvarili boste videz filmske zvezde.

3. Prosojna sončnična nohtna umetnost:

Prosojna umetnost za nohte iz sončničnih sončnic

Umetnost nohtov, narejena na prozornem ali prosojnem osnovnem premazu, učinkovito poudari ustrezno obliko nohtov in pritegne pravo količino pozornosti. Sijaj, ki je prisoten v osnovnem premazu, daje sončnici bleščeč videz.

4. Sončnična nalepka Nail Art:

Sončnična nalepka Nail Art

Oblikovanje nohtov z različno opremo za oblikovanje nohtov je včasih lahko dolgotrajen proces, da dobite želeni videz. Z nalepkami za nohte, ki so na voljo za ta namen, je okrasitev nohtov postala veliko lažja naloga. Samo pobarvajte nohte s katero koli barvo po vaši izbiri in nalepite nalepko na želena območja. Ta kombinacija rdečega laka za nohte z rumenimi sončnicami ima učinek vročega kajenja.

5. Lepi sončnični nohti:

Lepi sončnični nohti

Ta sončnična oblika oživi poletje s svojo barvno kombinacijo zelene in rumene barve. Zeleni osnovni premaz daje oblikovalskemu učinku listje s sončničnim cvetom na vrhu. Ta kos umetnosti nohtov naslika lepo sliko za nežna mlada dekleta.

6. Francoska manikura Sončnična nohtna umetnost:

Francoska manikura Sončnična nohtna umetnost

Vedno tako priljubljena francoska manikura je sama po sebi norost žensk. Pretvorite ga v čudovit kos oblikovanja nohtov in postane takojšen hit med vsemi drugimi slogi umetnosti nohtov. Edinstvenost sončničnega vzorca v primerjavi z značilno rožnato podlago in belim emajlom za nohte odraža dober okus in čisto eleganco.

7. Umetnost nohtov s sončnicami:

Umetnost za nohte s sončnimi žarki

Sončnična umetnost nohtov v katerem koli slogu ali barvi prikazuje očarljivo sliko. Ko ga spremljajo čepi, ima učinek več, kot je želeno. Biseri ponazarjajo lepoto, umetnost nohtov z biseri pa odraža bistvo ženske. Lepota teh bisernih čepkov dodaja intenzivnost zasnovi sončnice in ji daje skoraj zapeljiv videz.

8. Rdeča sončnična nohtna umetnost:

Rdeča sončnična nohtna umetnost

Če želite drzen in provokativen videz, pojdite z rdečim sončničnim dizajnom proti bleščeče zlati podlagi. Nič takega kot čutno oblikovanje nohtov ne bi prineslo seksi. Zato pojdite naprej, kljubujte vsem običajem in dodajte nekaj začimb v svoje življenje s tem čudovitim dizajnom nohtov.

9. Oblikovanje sončničnih nohtov:

Oblikovanje sončničnih nohtov

Ta sončnična oblika, ki pokriva celotno dolžino nohta, bi vsak dan počutila kot svetel poletni dan. Izgleda eksotično s svojo kontrastno barvno kombinacijo. Sončnice so narejene v tradicionalnem rumenem odtenku laka za nohte s pridihom oranžne barve, medtem ko črno ozadje daje očarljiv učinek. Ta sončnična oblika bi izgledala enako veselo na kratkih nohtih.

Sončnična nohtna umetnost je oblikovanje nohtov za poletni videz in je eno izmed posebnih oblikovanja nohtov. Tukaj si oglejte nekaj srčkanih modelov sončničnih nohtov, izberite svojega najboljšega.