Ženske so lepa bitja, ki vedno stremijo k popolnosti. Želijo, da bi bilo vse videti dobro in videti pravilno. Od glave do pete si želijo videti čedno, elegantno in privlačno. Zato storijo vse, da se počutijo v redu; vključno z njihovimi dragocenimi nohti. Vedno boste našli ženske, ki si dnevno delajo pedikuro in manikuro v salonu. Vedno jih obrežejo in oblikujejo ter pobarvajo z vznemirljivimi barvami, tako da lahko izgledajo najbolje, ne glede na to, kje se nahajajo. Ko že govorimo o barvah nohtov in umetnosti nohtov, ženske zelo radi izbirajo med različnimi modeli, ki jih ponuja umetnost nohtov, nekatere izmed priljubljenih danes pa je srebrna umetnost nohtov. Izgledajo lepo, privlačno in bleščeče pod soncem. Tukaj je nekaj idej.

Enostavna srebrna nohtna umetnost:

srebrna umetnost nohtov

Preprosta srebrna umetnost nohtov izgleda elegantno in modno. Posut je z nekaj okrasnih, ki mu dajejo živahen in lep izraz. Toda preden se odločite za to obliko, se prepričajte, da so vaši nohti čedni in čisti; drugače pa ne bo prineslo želenih rezultatov.

Roza in srebrna nohtna umetnost:

Roza in srebrna nohtna umetnost

Kombinacija svetlo roza in sijočega srebra bo zagotovo videti neverjetno. Zapleteni modeli in vzorci so čudoviti, slog pa precej verodostojen in impresiven. To so nekateri najboljši modeli srebrnih nohtov, ki so jih videli do danes.

Leopard Silver Nail Art:

Leopard Silver Nail Art

Leopard srebrni nohti izgledajo zelo elegantno in glamurozno. Ustvarjen je bil predvsem za dive, ki si radi dajo drzen in seksi videz. Uporabite lahko različne sloge leopardnega tiska; vse odvisno od vaše izbire.

Teenage Glam Silver Nail Art:

Teenage Glam Silver Nail Art

Najstniki imajo radi, da so njihovi nohti videti zabavni, lepi in drzni. Vedno si želijo glasnega in živega pogleda. Za njih je najstniška glam srebrna umetnost nohtov najboljša izbira. Ta oblika je posejana z okrasnimi kamenčki in na njej so naslikane lepo videti črne in srebrne rože. Koncept na splošno je zelo privlačen.

Mint and Silver Nail Art:

Mint and Silver Nail Art

Srebrno umetnost nohtov lahko naredite edinstveno s kombinacijo mete. Nanesite nanos laka za nohte iz mete in ga nato napolnite s srebrom ali pa dodajte nekaj lepih vzorcev, kot so križi, cikcaki, rože; karkoli bi radi uporabili za nohte.

Čudoviti vzorci srebrne nohtne umetnosti:

Čudoviti vzorci Srebrna nohtna umetnost

Lep vzorec za srebrno umetnost nohtov izgleda eksotično, divje in drugačno. Znano je, da se črna barva dobro ujema s to barvo; lahko pa tudi eksperimentirate z različnimi barvami, kot so rdeča, roza in vijolična. Nohti izgledajo res navdušujoče in inovativno, ko končate s postopkom.

Umetniška srebrna nohtna umetnost:

Umetniška srebrna nohtna umetnost

Umetniška umetnost srebrnih nohtov vključuje veliko različnih vzorcev. Z barvami, kot sta bela in črna, lahko poudarite lepoto nohtov in dodate majhne metlice zlate barve. Zares si bodo okrasili vaše nohte in jih naredili super sijajne.

Bleščeča srebrna nohtna umetnost:

Bleščeča srebrna nohtna umetnost

Če želite dobiti bleščečo srebrno umetnost nohtov, uporabite lepo barvo, kot je nebesno modra, in proti začetku nohta namažite nekaj sijočega srebra. Izgledali bodo sijajno in popolno.

Party Look Silver Nail Art:

Party Look Silver Nail Art

Če greste na zabavo in iščete lepo srebrno oblikovanje nohtov; imamo pravega za vas. Ta oblika je tako ženstvena, glasna in izrazna. Prinašajo zabavno razpoloženje in tudi bleščijo v temi.