Pedikura je eden od načinov, kako se ženska poskuša popolno urediti. Žeblji so tisti vidik telesa, ki vsekakor pritegne pozornost zlasti pri ženskah. Pedikura je eden od postopkov nege, ki ga moški in ženske uporabljajo enako za odstranjevanje umazanije in umazanije, ki se je nabrala v nogah in nohtih, ter ga osveži. Ženske se še bolj potrudijo in z barvami za nohte postanejo lepe in privlačne. Za največje koristi pa morate imeti pri roki nekaj nasvetov za pedikuro. S tem vodilom za nego las si pomagajte pri tem izzivu uspešne pedikure.

nasveti za pedikuro

Preprosti nasveti za pedikuro doma:

Naslednji nasveti niso le enostavni za sledenje, ampak tudi učinkoviti pri doseganju rezultatov.

Kremasti kamen iz ploveca:

Za učinkovito pedikuro je treba vedno uporabiti kremast kamenček, ki daje odlične rezultate. Poleg tega je na trgu na voljo veliko kamnov in grmovnic, ki so aromatizirane v naravi. Delajo tudi čudeže. Eden najboljših, ki jih tukaj priporočamo, je piling poprove mete za pedikuro.

Dela vlažilca limone:

Ko vlažite obnohtno kožico, da jih zmehčate za lažje odstranjevanje, je eden najboljših izdelek, ki vsebuje limono kot aktivno sestavino. To ne le pomaga pri pravilnem čiščenju obnohtne kožice, ampak tudi pomaga osvetliti kožo in ji doda sijaj. Te prednosti je treba vedno upoštevati.

Kako do čistega videza:

Prva pomembna stvar je, da odstranite umazanijo in umazanijo s stopal, da zagotovite, da bo piling pozneje dal veliko boljše rezultate. Za to je treba noge namakati v topli vodi približno 15 minut z limoninim sokom ali eteričnimi olji. Slana voda bo tudi delovala. Vodo je treba zamenjati s čisto mlačno vodo in noge namočiti še 15 minut, preden začnete s postopkom pilinga. Tako bodo stopala po pedikuri videti čistejša in sveža.

Naredite masažo:

Tistim, ki si od nekoga naredite pedikuro, morate zagotoviti dobro masažo pred končnim čiščenjem stopala. To bo globoko navlažilo kožo v stopalih in jo pustilo mehko in nahranjeno. Priporočljivo je približno 10 minut masaže vsake noge.

Posušite:

Ljudje imajo navado, da si ob sušenju kožo drgnejo z brisačo. Vendar je to ena navada, ki jo je treba spremeniti. Noge za pedikuro je treba vedno posušiti s čisto brisačo in jih ne drgniti. To bo hranilo zaklenjeno in ne bo pustilo stranskih učinkov na koži stopal.

Popolna barva za nohte:

Obstaja preprost trik za metodo barvanja nohtov po pedikuri. Po nanosu barve za nohte je treba stopala potopiti v ledeno vodo. To pomaga, da se barva nohtov hitro posuši in prepreči kakršno koli madeže.

Uporaba oljčnega olja:

Namesto olja za obnohtno kožico lahko preprosto zmehčate oljčno olje. Zagotavlja veliko boljše rezultate, kot lahko pričakujete.

Sledite z vlažilcem:

Vsaki metodi pedikure po tem, ko kožo dobro posušite, mora nanesti krema za stopala ali katero koli vlažilno kremo, ki jo imajo pri roki. To bo pomagalo nahraniti kožo in jo narediti mehko in sijočo. Ta nasvet je treba upoštevati dvakrat na dan v naslednjih dneh, da pridete zjutraj po prhanju in zvečer pred spanjem.

Ostanite dobre volje:

Pedikura ni le čiščenje stopal, ampak tudi način, kako vas razvajati od vsakodnevnih življenjskih obremenitev. Zaradi tega je zelo pomembno, da med pedikuro ostanete v dobrem in pozitivnem razpoloženju. Prav tako ne bodite trdi za noge.