Lepota nohtov ni več omejena le na premazovanje nohtov s svojo najljubšo barvo. To je preseglo veliko več in je prilagodilo nove sloge in tehnike, ki okrasijo vaše nohte in jih polepšajo. Kolki in modni nohti, ki prihajajo v različnih vzorcih in stilih, so absolutno osupljivi. Modeli so različni, različni in popolnoma inovativni. Iz množice modelov nohtov si lahko vedno izberete nekaj. Ker pa se bliža noč čarovnic, smo za vas razvrstili nekaj najboljših modelov, tako da boste to noč čarovnic spodbudili, da si kaj takega priskrbite zase.

Lepi modeli nohtov za noč čarovnic s slikami:

1. Oblikovanje nohtov za noč čarovnic iz bučk:

Bučno oblikovanje nohtov za noč čarovnic

Oblikovanje nohtov Pumpkin Halloween je preprosto fascinantno. Barve so tako bogate in globoke. Smejoča se buča prinaša temo noči čarovnic in na nohtih izgleda neverjetno. Ta oblika je tako edinstvena, da bo vaši identiteti zagotovo dodala glamurozen sijaj in izstopala, ne glede na to, na katero zabavo za noč čarovnic se udeležujete.

2. Pauk Halloween Nail Art:

Spider Halloween Nail Art

Pajki so strašljiva bitja in stojijo kot močni simboli noči čarovnic. Odlično oblikujejo noč čarovnic in vsekakor jih lahko uporabite na nohtih. Dodate lahko tudi podobo pajkove mreže, ki ji daje močnejši in sablasen videz. To so najboljše ideje za nohte za nohte.

3. Mumija Halloween Nail Art:

Mumija Halloween Nail Art

Egipčanske mumije so legenda. So tako priljubljeni, da se jih ljudje spomnijo celo na noč čarovnic. Lahko si priskrbite nekaj tako kul kot Mummy Halloween Nail art in to razkažite vsem svojim prijateljem v tej sezoni noč čarovnic.

4. Bugs Halloween Nail Art:

Bugs Halloween Nail Art

Bugs Halloween Nail art je zelo srčkan in dekliški. Izgledajo v redu in so kot nalašč za vašo prihajajočo zabavo za noč čarovnic. Če želite, da je ta oblika privlačna, lahko uporabite kombinacijo vzorcev in oblik.

5. Grozljiva nohtna umetnost za noč čarovnic:

Grozljiva nohtna umetnost za noč čarovnic

Grozljiv dizajn nohtov za noč čarovnic bo zagotovo prestrašil osebo, ki sedi poleg vas. Styling izgleda tako realistično; kot da vam po nohtih teče prava kri. Pridobitev tega dizajna skupaj s kostumom za noč čarovnic bo zagotovo hit v oktobru.

6. Zombie Halloween Nail Art:

Zombie Halloween Nail Art

Zombiji so tipični liki za noč čarovnic. Ko smo bili mladi, smo jih videli v vseh grozljivih filmih in še vedno nas mučijo. Za to noč čarovnic bi lahko resnično eksperimentirali z Zombie Halloween Nail Art obliko, saj boste tako videti edinstveni in ustvarili tudi vzdušje srhljivosti in groze..

7. Scary Eyes Halloween Nail Art:

Scary Eyes Halloween Nail Art

Oblikovanje nohtov za noč čarovnic Scary Eyes je eden najboljših modelov nohtov, ki so jih videli doslej. Podobe svetlečih sijočih oči, ki buljijo vate v hlad noči, ustvarjajo občutek zloveščine in zla. Pridobitev tega dizajna za noč čarovnic vam bo zagotovo prinesla veliko komplimentov.

8. Čarovnice Halloween Nail Art:

Čarovnice Halloween Nail Art

V trenutku, ko pomislimo na noč čarovnic, nam najprej pridejo na pamet čarovnice. Čarovnice so zli liki, ki so po naravi nadnaravni in imajo ogromen potencial, da povzročijo uničenje. Bili so in so še vedno nekateri izmed najbolj priljubljenih modelov nohtov za nohte. Če bi lahko kaj takega dobil zase, ne bi bilo nič takega. To je eno najboljših oblikovanja nohtov za noč čarovnic.

9. Mačja nohtna noč čarovnic:

Cat Halloween Nail Art

Črne mačke so danes glavni vzrok vraževerja. Ljudje se jih zelo bojijo in nekateri celo mislijo, da so slab znak. Zaradi teh lastnosti so kot nalašč za vašo nohtno umetnost, čeprav lahko uporabite nekaj edinstvenih stilov in vzorcev, da izgledajo elegantno in kul.

Modeli nohtov za noč čarovnic so priljubljen in bogat videz zabave za noč čarovnic.