Vsi smo odrasli ob gledanju Disneyjevih risank in filmov. Tudi zdaj, ko nam na misel pride ime Disney, utripajo slike Minnie in Mickey Mouse. Nekateri od nas si radi ogledajo tiste risanke, kjer stric Donald poboža Hueyja, Deweyja in Louieja po glavi, medtem ko se z njim poigravajo. Ste kdaj pomislili, da bi na nohtih narisali like ali simbole Disneyja?

Zato bomo danes predstavili naših 9 najbolj priljubljenih modelov Disneyjeve umetnosti za nohte, ki vas bodo popeljali v otroštvo.

1. Donald Duck in liki Disney Nails:

Donald Duck in liki Disney Nails

Na nohte lahko narišete svoje najljubše Disneyjeve like in ustvarite umetnost nohtov, kot je zgornja. Pridobite lahko tudi posebne izdaje Disneyjevih vodnih nalepk za nohte. Te zabavne nohte lahko nosite večkrat. Če greste s prijateljicami na nakupovanje ali če greste v šolsko zvezo, je te nohte vredno poskusiti.

2. Minnie Mouse Disney Nails:

Disney Nails Minnie Mouse

Minnie mouse nas spominja na pike in loke. Nohte, kot so zgornji, lahko preizkusite s pomočjo orodij za pikanje in lokom za nohte. Art -deco loki za nohte so na voljo v trgovinah za umetnost nohtov. Dodatno ustvarite logotip gradu Disney Pixar za palec z nekaj vodoravnimi črtami.

3. Disney Peter Pan Nails:

Disney Peter Pan Nails

Peter Pan je zelo znan Disneyjev lik. Lahko zgrabite vodne nalepke Petra Pana ali ustvarite like s prosto ročno poslikavo. Ustvarite oblake z orodji za nohte in se zabavajte s to umetnostjo nohtov.

4. Disneyjeve nohte sirene in iskanje Nemo žebljev

Disneyjeve nohte sirene in iskanje nemo žebljev

To je kombinacija nohtov, narejena ob upoštevanju dveh filmov, ki sta jih izdala Disney. Lika filma Finding Nemo in Little Mermaid sta odlično prikazana na nohtih s pomočjo nalepk z vodno nalepko. Tudi te znake lahko narišete, vendar bi vas to močno bolelo. Poskusite se torej dokopati do lepih vodnih nalepk za zgornjo umetnost nohtov.

5. Sneguljčice nohti:

Sneguljčice

Zla kraljica in strupeno jabolko sta odlično prikazana v zgornji umetnosti nohtov. Like lahko narišete s kompletom za oblikovanje nohtov in jih natančno pobarvate, da dobite zgornji dizajn.

6. Enostavni Disneyjevi francoski nasveti:

Preprosti Disneyjevi francoski nasveti

To je zelo pogosta vrsta Disneyjeve umetnosti nohtov, ki jo lahko poskusite tudi vi. Za ustvarjanje teh čudovitih francoskih nasvetov ne potrebujete nič posebnega. Za ustvarjanje francoskih nasvetov boste potrebovali samo striptiz in pikčasto orodje.

7. Nohti z logotipom Disney:

Nohti z logotipom Disney

Disneyjev logotip gradu je nekaj, kar nam ostaja pri srcu, vendar o tem v resnici ne razmišljamo veliko. Lahko postane lep in enostaven logotip za umetnost nohtov. Preizkusite grad z le nekaj vodoravnimi črtami z modro barvo za nohte. Uporabite nekaj bleščic in pokrijte z zaključnim lakom za nohte.

8. Nohti Winnie Pooh:

Nohti Winnie The Pooh

To je enostavno ustvarjanje nohtov. Potrebovali boste malo natančnosti in čopič za nohte. Za ustvarjanje nohtov uporabite črno -rumeni lak.

9. Žeblji male morske deklice:

Majhne nohte sirene

Bleščeč glamurozen dizajn nohtov z liki male morske deklice je lahko zelo zabaven. Z nežnimi rokami ustvarite obraz Ariel in njena oblačila na dveh prstih. Za preostale prste uporabite nekaj cekinov. Če uporabljate barve tkanin, uporabite ustrezen osnovni premaz za vse nohte. Ali boste to preizkusili?