Umetnost nohtov je nov izraz besa in sloga med dekleti od slavnih do sosednjih deklet. Čas je, da svojim lakom za nohte podarite kanček žive ustvarjalnosti. Ne skrbite; vam ni treba biti umetnik za nohte, da na svojih nohtih ponovno ustvarite trendovske modele nohtov. Umetnost nohtov v živalskih odtisih je ena izmed najbolj trendovskih modelov nohtov, s katerimi se dekleta radi ukvarjajo. Tudi te je enostavno ustvariti.

Živalski tisk za nohte:

Danes vam ponujamo najboljših 9 slik umetnosti nohtov na živalih in preproste majhne nasvete, kako jih poustvariti. Poglej!

1. Enostavno oblikovanje črno -belega leopardnega tiska:

Preprosto oblikovanje črno -belega leopardnega tiska

To je lahko enostavno narediti nohte na poti. Tako preprosto in dobro na pogled, da bi vsaj zagotovo želeli poskusiti vsaj enkrat, tudi če se ne ukvarjate preveč z umetnostjo nohtov. To lahko preprosto obnovite s pomočjo samo 1 zobotrebca in črno -belega laka za nohte. Za podlago lahko uporabite tudi druge barve. Najbolje pa je, da za podlago uporabite svetlo barvo, za pike pa temno barvo. Poskusi!

2. Glitter Leopard Print Nail Art:

Umetnost nohtov z bleščečim leopard potiskom

Preizkusite to umetnost nohtov v bleščeči osnovni barvi in ​​uporabite pikčasto orodje ali zobne ščipalke za duo funky leopardove odtise. Ustvarite nesklenjene kroge z zobotrebcem v rjavi ali črni barvi in ​​napolnite sredino z vodno modro barvo.

3. Povzetek Oblikovanje nohtov z izpisom Zebra:

Povzetek Oblikovanje nohtov z izpisom Zebra

To isto zasnovo lahko ponovno ustvarite z uporabo 2 barv za osnovo, tj. Bela in oranžna. Za učinek zračnih čopičev osnovnih barv uporabite gobo. Nazadnje lahko s čopičem za nohte narišete oblike drevesnih vej z obeh strani, ki jih povlečete v sredino za vzorec zebre. Odlična ideja za umetnost nohtov!

4. Zabavno oblikovanje nohtov z obrazi živali:

Zabavno oblikovanje nohtov z obrazi živali

Če imate dobre roke pri slikanju, lahko poskusite narediti to zabavno živalsko oblikovanje nohtov z akrilnimi barvami ali laki za nohte različnih barv.

5. Enostavno oblikovanje nohtov Zebra:

Enostavno oblikovanje nohtov Zebra

To je mešanica oblikovanja nohtov z zebrino in drobnim leopardnim tiskom. Preizkusite to zasnovo s pomočjo čopiča za nohte in ščetk za zobe. To je zelo privlačno oblikovanje nohtov. To morate preizkusiti !

6. Oblikovanje nohtov na obrazu z žirafo:

Oblikovanje nohtov na obrazu z žirafo

Preizkusite srčkan dizajn žirafe in razveselite vse. Ni tako težko, če imate orodja za pikanje, zobotrebec in čopič za nohte. Za risanje dizajna lahko uporabite akrilne barve.

7. Leopard in Zebra Tri Color Mix in Match Oblikovanje nohtov:

Leopard in zebra tri barvne kombinacije in dizajn

Preizkusite to super in kul oblikovanje nohtov z uporabo treh barv za podlago. Podarite te vzorce zebre s pomočjo črnega laka in čopiča za nohte. Za leopardov tisk lahko uporabite tup konec zobotrebca. Poskusi!

8. Enostavno oblikovanje živalskega tiska medveda Panda:

Enostavno oblikovanje živalskega tiska medveda pande

To ljubek in sladek dizajn medveda pande je mogoče enostavno ustvariti z orodji za pikanje in/ali zobotrebci s topim koncem. Poleg tega dodajte nekaj lokov na čelu ene pande, da jo spremenite v samico pande. Je srčkan in preprost. Poskusite še danes!

9. Simpatično oblikovano oblikovanje nohtov z živalmi:

Simpatično oblikovano oblikovanje nohtov z živalmi

To umetniško oblikovanje nohtov z živalskim tiskom lahko preprosto ustvarite, če imate dobre roke za slikanje in risanje. Nohtom dajte različne oblike, kot so medved panda, medvedek, mačji obrazi, zajčji obrazi zajčka, obrazi gosenic, žabe, metulji, žirafe, metulji itd..

Vam je bila všeč ta sladka zbirka modelov živalskih tiskov za umetnost nohtov? Katere boste poskusili? Pustite nam povratne informacije.