Vijolična je kraljevska barva. V starodavnem svetu so to barvo nosili visoki sodniki in rimski cesarji. Ta barva pomeni spretnost dobre presoje. Ta barva, ko jo nosite na nohtih, izgleda res osupljivo.

Tukaj je naših 9 izbranih vijoličastih modelov nohtov, ki jih lahko nosite s svojimi vijoličnimi ali celo modrimi oblačili.

1. Zigzag vijolična umetnost nohtov:

Zigzag vijolična umetnost nohtov

To je preprosta umetnost nohtov, ustvarjena z uporabo dvojnih barv. Da bi bilo še bolj zanimivo, sta bili ti dve barvi združeni tako, da izgledata, kot da ena zbledi v drugo. To umetnost nohtov lahko preizkusite. Lahko naredite vse ali samo en žebelj, kot je na sliki, v cikcak vzorcu. Za ustvarjanje vzorca uporabite čopič za nohte.

2. Enostavni bleščeči vijolični nohti:

Enostavni bleščeči vijolični nohti

Včasih je preprost lak za nohte s kančkom bleščic lahko prava izbira za ta poseben večer. Visokokakovostne barve za nohte z bleščečimi delci lahko dobite pri podjetjih, kot je China Glaze in drugih. Če pa teh barv ne dobite ali si jih ne morete privoščiti, lahko vedno uporabite bleščeče bleščice za bleščeč bleščeč videz.

3. Vijolični oblikovalski nohti:

Vijolični oblikovalski nohti

Za naslednje veliko srečanje lahko nosite oblikovalsko vijoličaste nohte. Vijolični oblikovalski nohti izgledajo zelo lepo, ko so narejeni s prostim ročnim slikanjem. To vrsto nohtov lahko ustvarite doma. Začnite z ustvarjanjem francoskih nohtov. Sledite temu z uporabo vijolične bleščice za nohte ali ohlapnih vijoličnih bleščic. Uporabite nekaj črtanja s čopičem za nohte in nato z nekaj pikami v beli barvi.

4. Vijolični ročni cvetlični žeblji:

Vijolični ročni cvetlični nohti

Ustvarite lahko vijolične ročne cvetlične nohte, ki izgledajo elegantno in jih lahko nosite za vsako priložnost. Vijolični cvetlični žebelj je primeren tudi za poročne priložnosti. Za oblikovanje cvetličnega vzorca lahko uporabite čopič za nohte in nekaj barv.

5. Abstraktna vijolična umetnost nohtov:

Abstraktna vijolična umetnost nohtov

Abstraktni nohti so danes zelo priljubljeni. Abstraktne nohte lahko nosite s skoraj vsemi vrstami oblek. Abstraktni nohti v vijolični barvi izgledajo zelo dobro. V kombinaciji z zasnovo, ki predstavlja malce Azteškega vzorca, bo videti še bolje. Lahko poskusite ustvariti umetnost nohtov, kot je zgornja, in jo zaključiti z mat prozornim lakom.

6. Vijolični leopardovi žeblji:

Vijolični leopard nohti

Obožujete živalske odtise? Za nočni izhod lahko poskusite takšno umetnost nohtov. Leopard tisk v vijolični barvi ni le eleganten, ampak tudi trendovski. Lahko jih prilepite z nekaj okrasnih.

7. Abstraktni cvetlični nohti:

Abstraktni cvetlični nohti

Cvetlični vzorci vedno izgledajo lepo na nohtih. Na nohtih lahko preizkusite cvetlične vzorce, kot je zgornji. Izgleda res dobro. Ko je nastavljen v vijolično barvo, izgleda bolj pomirjujoče in čudovito. To obliko oblikovanja nohtov lahko naredite s pomočjo kompleta za oblikovanje nohtov.

8. Bling vijolični nohti:

Bling vijolične nohte

Kristalni nohti so nov trend, ki ga v teh dneh večinoma opažamo med zvezdniki. Lahko preizkusite tudi kristalne nohte. Vzemite si paket kristalov za nohte in jih položite na svetlejšo barvo za nohte. Izkazalo se bo za čudovito umetnost nohtov.

9. Škropljeni nohti:

Škropljeni nohti

To vrsto razpršenih nohtov lahko ustvarite z obratno francosko manikuro. Odstranite ostalo in ustvarite ta videz. Morda boste morali dati nekaj poskusov, dokler ne boste dosegli popolnega dizajna. Boste poskusili to?

Vijolični modeli za nohte so popolnoma primerni za sare in salvarje. Ta umetnost nohtov je zelo elegantna in bogata.