Umetnost v svoji najboljši obliki, ki jo vidimo v tetovažah in telesnih slikah, je zdaj prišla tudi do nohtov. Nohti žensk in deklet povsod so vir ponosa in lepote. Preprosto pobarvan v enobarvnih barvah izpisuje eleganco, ko pa je narejen v različnih oblikah in vzorcih s čopičem barv, izgleda funky, cool in celo domiselno, v skladu z najnovejšimi trendi in modo.

Umetnost nohtov je bila v nasprotju s tradicijo, kar je povzročilo bolj nekonvencionalen in navdušujoč videz. To je norost med mlajšo generacijo, saj si vsak želi vključiti svoje sloge in modele. S številnimi odtenki lakov za nohte in drugimi pripomočki za nego nohtov, ki so na voljo za ta namen, lahko zdaj okrasite te nohte z različnimi temami, ki bodo ustrezale vsaki sezoni, praznovanju ali prazniku. Za oblikovanje nohtov vam ni več treba zanašati se na storitve kozmetičnih salonov, saj so kompleti za oblikovanje nohtov omogočili, da se tudi začetniki preizkusijo v tem neverjetnem umetniškem delu.

1. Oblikovanje jagod za nohte:

Oblikovanje jagod za nohte

Končano z rdečo podlago in obrobljeno s temno zelenim odtenkom za listno krono z rumenimi madeži, ta oblika nohtov izgleda vroče. Napolnite ga s preprostim sundancem v živahnih odtenkih rumene ali čisto bele barve in vaši nohti bodo zagotovo ujeli vsakogar v oči.

2. Jagodni užitki:

Jagodni užitki

Umetniško ustvarjalen dizajn z vsemi nohti brez prstana, narejenimi v slogu francoske manikure. Nohtov prstanca je pobarvan z rdečo barvno podlago in belimi pikami, da izstopa, srednji prst pa je okrašen s pisanim vzorcem iz kroglic, ki mu daje poseben videz. Ta luštna oblika je resnično v veselje tako mladim dekletom kot ženskam.

3. Simpatična oblika jagode:

Simpatičen dizajn jagod

Ta oblika nohtov je preprost, a občutljiv vzorec v prevladujočih odtenkih bele in rdeče s pridihom zelene in roza barve. Ima srčkan športni videz, običajno namenjen mladim po srcu.

4. Dvobarvno oblikovanje jagodnega tiska:

Dvobarvno oblikovanje jagodnega tiska

Polepšajte si dan s tem veselim jagodnim odtisom nohtov. Narejen v odtenkih baby pink in mračno rdeče ter okrašen s svetlo zelenimi listi in črnimi pikami, ima vse bistvo jagode, ujete v živahne odtenke.

5. Jagodni dizajn za kratke nohte:

Jagodni dizajn za kratke nohte

Medtem ko se lahko igrate z zabavnimi in elegantnimi modeli na dolgih nohtih, so na voljo enako srčkani in funky odtisi in modeli za nohte, ki ustrezajo tudi kratkim nohtom, kot je ta. Okusno je oblikovan v lepem roza odtenku z belimi pikami in zeleno listno krono na dnu nohtov.

6. Mešanica jagod:

Mešanica jagod

Ta oblika nohtov je dekorativno narejena z jagodno temo, ki je edinstvena za vsak noht. To je lepa slika umetnosti v svoji blaženi obliki. Različni odtenki roza skupaj z belimi črtami in pikami ter temno zeleno listno podlago v močno zastekljeni teksturi dajejo nohtom osupljiv videz.

7. Rožnati jagodni nohti:

Rožnati jagodni nohti

Medtem ko so jagodni odtisi na nohtih običajno narejeni v tradicionalnih in pisanih odtenkih rdeče, so v roza videti čudovito. Ta nežen tisk doda čar in sijaj običajnemu dizajnu jagod.

8. Oblikovanje nohtov z jagodnimi prsti:

Oblikovanje nohtov z jagodnimi prsti

Nail art ni omejen samo na nohte s prsti. Enako zabavno in trendovsko izgledajo tudi na nohtih na prstih. Ta oblika jagode, narejena na nohtu velikega prsta, preostali nohti pa so pobarvani v precej odtenek škrlatne rožnate barve, zato so noge videti tako očarljivo, kot bi izgledalo na prstih.

9. Še ena jagodna nohtna umetnost:

Še ena jagodna nohtna umetnost

Tipičen dizajn jagod, narejen na rumeni podlagi z iskrico zlatega laka za nohte kot nadlaka. Ima optimističen videz s poletno tematiko.