Nekaj ​​časa je minilo, odkar smo nazadnje dobili to manikuro. Vedno gre za dlake, obraze in oblačila, ki komplimentirajo dlake in obraze in tako nadaljujejo vsakdanje življenje. Nakup novih oblačil za vaš pisarniški piknik; kupite si novo pričesko za novo sezono in si privoščite nego obraza samo zato, da skrijete utrujenost vsakdanjega natrpanega urnika. V takih časih si vzamete prost dan, da se sprostite in morda razjezite svojo ustvarjalnost v neki dogajajoči umetnosti nohtov. Današnja tema umetnosti nohtov so metulji za vse prelepe male lepotce, ki imajo radi metulje.

Umetnost oblikovanja nohtov z metulji:

1. Pogled navadne Jane:

metulji za nohte

Za začetek nanesite osnovni premaz na nohte, preden se premaknete na kakršne koli okraske. Ta videz se imenuje navadna Jane zaradi svoje obilnosti, ki je podrobno opisana zaradi preprostosti, zaradi česar je videz mehak, a hkrati privlačen. Osnovni premaz mora biti nevtralne barve, da se pojavijo majhni mali modri in črni metulji.

2. Obsesivno plapolanje:

umetnost nohtov z metulji 2

Tu začnite videz s klasično francosko manikuro, kjer so konice nohtov, tista, ki štrli ven, bele, ostale pa so v svojem naravnem jazu. Na vrhu bele barve uporabite sijajno modro barvo, da na konice narišete krila metulja. Uporabite belo kot osnovno barvo, da zapolnite koščke in mesta, nato pa se morda odločite za fino obliko med obema kriloma,

3. Projekt Ombre:

umetnost nohtov z metulji 3

Za začetek morate narediti ombre nohte, kjer naravna barva nohtov počasi prehaja v mehko naravno barvo. Ta prehod ni narejen v strogi ravni črti, zato je ombre odličen. Zdaj začnite z mehko podlago za nohte in nanesite modro na vrh. Zdaj s črno barvo metulja in pomožnim dizajnom, preden videz zaklenete s prozornim lakom.

4. Popolni bleščeči:

umetnost nohtov z metulji 4

Zdaj je ta videz umetnosti nohtov preprosto kot nalašč za glasne zabave ali dekleta, ko lahko z bleščicami in iskricami očarate. Pogled tukaj je narejen iz srebrnih bleščic skupaj z modro in roza za oblikovanje. Črna tvori zunanjo črto, oba srednja prsta imata krilo, oba zunanja pa imata na sebi polna metulja.

5. Barvne brizge:

umetnost nohtov z metulji 5

Ta pogled je precej trezen, toda kdo je rekel, da trezen ne more biti zabaven? Barve so zabavne in tukaj je mešanica barv, ki tvorijo te čudovite koščke metulja. Osnova se začne z rožnato barvo, nato pa nastanejo morsko zeleni, mat kanarsko rumeni in malo modri metulji.

6. Lepa v roza barvi:

umetnost nohtov z metulji 6

Za ta videz vam ni treba veliko delati in z enostavnimi rezultati bodo vaši nohti preprosto videti super. Začnite z nežno roza barvo v ombre odtenku, pri čemer so nasveti rožnato rožnate barve, ostalo pa naravno. Zdaj z definirano krtačo narišite rože z metuljem v beli barvi.

7. Mehki blues:

umetnost nohtov z metulji 7

To je še eden izmed ljubkih vzorcev nohtov metuljev, kjer so konice nohtov modre z belimi pikami. Kazalec in prstanec imata lepa modra metulja z mehko črno cvetlico.

8. Fuzijske mešanice:

umetnost nohtov z metulji 8

To je klasična fuzijska mešanica v nežno rdeči in beli barvi, kjer vsak noht krasijo različni vzorci. Primarna sestavina je metulj, ki ga v majhnih količinah lahko vidimo v rdeči in beli barvi po nohtni plošči.

9. Pobarvaj mi nohte z visokim metuljem:

umetnost nohtov z metulji 9

Podoba tega dogovora je pisana v bleščeče modrih in črnih barvah z belim nohtom, ki prikazuje metulja na sredini. V nohtu in okoli njega so bele pike proti črni.