Umetnost nohtov tako kot tetovaže v zadnjih letih počasi narašča. Ljudje so začeli uporabljati večjo količino umetnosti nohtov tako za uradne kot neformalne dogodke, ta oblika umetnosti pa je postala nujen pripomoček za številne ljudi po vsem svetu. Za razliko od tetovaž je umetnost nohtov ostala subtilnejša oblika umetnosti, saj ne vključuje trajnih modelov. Pomembno je, da veste, kako barvati nohte korak za korakom. Modele je mogoče enostavno odstraniti, če jih želite popolnoma spremeniti ali odstraniti. Ustvarjanje nohtov je preprosto in zahteva le, da ste malo ustvarjalni glede modelov, ki jih želite narediti na nohtih. Ustvarjalnost je s to umetnostjo daleč in vse, kar potrebujete, je nekaj debelega laka za nohte v različnih barvah in morda nekaj bleščic, če želite še eksperimentirati. Obstaja zelo preprost postopek, s katerim lahko ustvarite umetnost nohtov, spodaj pa je podroben način, kako si popolnoma pobarvati nohte?

trgovine z umetnostmi za nohte v Indiji

Zberite vsa orodja skupaj:

Prvi korak k ustvarjanju odlične umetnosti nohtov je razvrščanje vseh potrebnih orodij na enem mestu. To vključuje barve lakov za nohte po vaši izbiri, odstranjevalec, ščetke, sušilnik in vse ostalo, kar potrebujete. Ob strani imejte dober bombažni zvitek, da boste lahko z lahkoto obrisali razlitje. Vaša orodja so zelo pomembna, ko gre za pravi dizajn nohtov, saj več barv imate, več boste imeli možnost eksperimentirati z različnimi različicami.

Ustvarjalnost:

Druga pomembna stvar, ki jo morate imeti, je ustvarjalnost. Morate biti pripravljeni eksperimentirati z različnimi različicami, tako da boste našli tisto, kar bo popolnoma ustrezalo priložnosti, za katero želite uporabiti umetnost nohtov. Na prosti dan lahko sedete nekaj ur in eksperimentirate z množico modelov, tako da najdete tistega, ki vam najbolj ustreza in najlažje. Vadba bo zagotovo izpopolnila vaše sposobnosti in tudi skrajšala čas, potreben za izdelavo določenega dizajna.

Posoda z vodo:

Posodo z vodo imejte blizu, ker nikoli ne veste, kdaj morate sprati razlitje, ki bi se lahko pojavilo med ustvarjanjem nohtov. Vodo lahko uporabite tudi za hitro sušenje nohtov, če veste, kako pravilno uporabljati vodo. Ledena voda je najboljša za hitro sušenje nohtov, tako da jih potopite in držite v vodi vsaj dvajset minut. Voda je zelo uporabno orodje za izdelavo lepih nohtov

Mirne roke:

Če veste, kako polirati nohte, potrebujete mirne roke. Vedno je bolje, da svoj model, ki ga želite uporabiti, narišete na list papirja, preden se premaknete na nohte. Umetnost nohtov je razmeroma enostavna in izgleda odlično, če uporabite drzne in enostavne oblike. Risanje risbe na papir vam bo dalo referenco, hkrati pa vam bo dalo zaupanje, da nadaljujete in nadaljujete z oblikovanjem iste oblike na nohtih.

Navodila:

Navodila za izdelavo nohtov so preprosta, sledite postopku, ki je omenjen zgoraj, in ko se dejansko usedete na delo, si vzemite čas, da očistite stranice, med nanosom laka na prste. Uporabite barvo po vaši izbiri in nanesite dobra dva sloja, da ohranite debelino. Po tem lahko z majhno čopičem začnete ustvarjati obliko po vaši izbiri. Po uspešnem oblikovanju pustite, da se posuši vsaj 15 minut, preden dodate bleščice, če želite. To je celoten postopek izdelave nohtov.

Ideja za barvanje nohtov z lastnimi rokami:

Pasteli so zadnji trend v barvah za nohte. Prihajajo v številnih subtilnih odtenkih in aktih. Pastelne barve izgledajo zelo kremasto na prstih in lahko pokažejo ta eleganten videz. So odlična slika za dnevne zabave.

Če iščete nekaj čistega, minimalnega, a ljubkega, upoštevajte te nasvete, da ustvarite svoje popolne pastelne nohte:

  1. Izberite lepo senco med številom pastelov, ki so na voljo- gola, lila, baby blue, sladka bombaž itd.,
  2. Za gladko končajte nohte
  3. Nanesite osnovni premaz in pustite, da se posuši
  4. Ko se posuši, nanesite drugi sloj.
  5. Če imate raje mat videz, lahko pustite, da se drugi sloj posuši.
  6. Iščete sijajni? Na vrh nanesite prozoren lak za nohte in pustite, da se posuši

Viola! Pripravljeni ste razmetati te čudovito pobarvane nohte.

Barve za nohte ne le dodajo lepoto vašim nohtom, ampak jim dodajo moč. Izbira kakovostne blagovne znamke laka za nohte lahko pomaga zaščititi krhke nohte pred odrezanjem. Za zaščito zunanje plasti nohtov je priporočljivo uporabiti odstranjevalec brez acetona. Z le malo potrpljenja in natančnosti lahko ustvarite žeblje, ki lahko z viharjem prevzamejo svet.