Dekleta se vedno rada okrasimo. Poskušamo se pokazati kot najbolj privlačna oseba na tem svetu, od oblikovanja las do stopal, izbira našega najljubšega seznama je neskončna! Imamo različne vrste stilov in modnih trendov. Eden takšnih trendov, ki se dogaja te dni, je nail art! To je res lepa in lepa umetnost okrasitve nohtov. Če to storite od zunaj, bo to nekoliko drago! Zakaj torej tega ne bi počeli doma! Danes v tem članku boste dobili korak za korakom vadnico o “oblikovanju nohtov s sladkarijami”

Umetnost oblikovanja nohtov iz sladkarije

Vadnica za oblikovanje nohtov Candy Cane:

Korak 1:

izberite dve kontrastni barvi!

V tem koraku zberite stvari, ki jih morate narediti z nohti:

 1.  2 kontrastni barvi, iz katerih želite narediti sladkarije! (bela in rdeča sta priporočeni)
 2. Prozoren lak za nohte.
 3. Tanki trakovi traku.

2. korak:

Začnite tako, da na nohte nanesete prvo barvo (na primer nanesite belo barvo). In pustite, da se popolnoma posuši! Za preprečitev črtanja.

3. korak:  

 • Zdaj vzemite tanke trakove traku in jih prilepite na nohte z enako razdaljo med trakovi! (To se naredi za ustvarjanje majhne razdalje med dvema barvama in za preprečitev grobega ali umazanega mešanja) Najučinkovitejši način za to je, da raztrgate med 1 in 2-palčne kose traku, jih položite na pokrovček barve za nohte steklenico, nato pa odrežite suhe trakove, če vam tanjša!
 • Zdaj, da se vaši nohti pojavijo kot sladkarija, morate te trakove diagonalno prilepiti na nohte!

4. korak:

Ko so trakovi nameščeni na vse nohte, nanesite drugo barvo (npr. Rdečo barvo), kot nanesete običajno barvo za nohte. Ne oklevajte, da barvo nohtov pravilno nanesete na območje nohtov, saj ni smiselno, da bi dobili želeno obliko, saj bodo trakovi pritrdili belo podlago!

5. korak:

 • Naj se druga barva nohtov pravilno posuši! Sploh ne hitite, saj bi lahko na koncu prišlo do nereda, zato bodite mirni!
 • Po sušenju barve (druga barva) trakove počasi odstranite. In zdaj nanesite svoj prozoren lak za nohte na vašo umetniško obliko za nohte iz sladkarije, da ga pritrdite za več dni!
 • In končali ste s čudovitim dizajnom nohtov iz sladkarije, s katerim bodo vaše roke videti lepše! 🙂
 • Če ste popolni z zgornjimi pisnimi koraki in želite narediti nekaj več izboljšav ali sprememb v svoji umetnosti nohtov, se lahko odločite za naslednje:!
 • Obstaja še en način, kako to umetnost nohtov narediti na bolj drugačen in okrepljen način!

Za to sledite še nekaj korakom:

6. korak: kaj rabiš

 • Potrebujete tanko barvo ali čopič za ličila. Bodite res tanki kot lasje!
 • Tretja barva nohtov (neobvezno)
 • Prozorna barva nohtov

7. korak: potopite ga

To tanko krtačo potopite v stekleničko z barvo za nohte. Zdaj se postavlja vprašanje, v kateri barvi nohtov? Lahko vzamete popolnoma drugačno barvo (npr. Zeleno barvo), ki je v nasprotju s prejšnjima dvema barvama, ali pa čopič potopite v drugo barvo (npr. Rdečo barvo, ki je bila posneta po nanosu temeljnega premaza)! Ne naredite napake, če čopič potopite v prvo barvo, tj. Kateri je bil vaš osnovni premaz (npr. Bela barva), ker se ne bo pojavil.

8. korak: uporabite

 • Zdaj s tanko krtačo nanesite fino diagonalno črto, vzporedno z zgornjo diagonalno potezo (npr. Med dvema potezama rdeče barve potegnite še eno tanko črto rdeče/ zelene barve), to naredite res previdno in počasi, da ne boste zmotili že naredil nail art.
 • Naredite to le, če ste popolni za držanje čopiča.
 • Zdaj po sušenju nanesite prozoren lak za nohte!
 • In končali ste