Načini za boj proti vožnji v pijanem stanju

Prometni uradnik vas lahko podrobno opiše in aretira le, če ima verjeten vzrok za vožnjo v alkoholiziranem stanju. Če ni verjetnega vzroka in ste bili aretirani ali pridržani, lahko vzrok zavrnete.

Na primer, če vas je policist ustavil med vožnjo okoli 2. ure zjutraj, vendar niste storili nobene kršitve, lahko rečete, da vas je prometnik ustavil, ker ste bili na cesti v času, ko se lokali običajno zaprejo. Nobenih dokazov, zbranih v tem trenutku, ni mogoče uporabiti proti vam.

Podobno obstaja veliko drugih načinov za boj proti vozovnici, ki vključuje DWI. Vedeti pa morate, da se DWI nekoliko razlikuje od boj proti prometnim vozovnicam.

Načini za boj proti vožnji v pijanem stanju

Napake dihalnih testov:

Preizkusi dihanja DWI, ki jih uporabljajo častniki, imajo veliko pomanjkljivosti. Preizkusi teh naprav imajo lahko naslednje težave.

  • Policija ga je morda uporabila neustrezno
  • Lahko bi imeli fiziološko stanje, na primer gastroezofagealno refluksno bolezen
  • Inštrument bi lahko deloval nepravilno

DWI dihalni test je brez dvoma eden najpogostejših in najbolj priljubljenih načinov za merjenje BAC obtoženih, vendar ni vedno najboljši ali natančen zaradi dejstva, da te naprave ne morejo izmeriti dejanske količine alkohola v vaši krvi. Meri samo količino alkohola, ki je trenutno prisotna v vašem dihu, in jo nato pretvori v količino, ki bi jo lahko imela v krvi.

Posledično je testiranje dihanja netočno in ga je mogoče zlahka ubraniti.

Prehrana lahko vpliva na teste:

Če ste na specializirani prehrani, zlasti tistih, ki omejujejo ogljikove hidrate in spodbujajo prehrano samo z beljakovinami, lahko to zmoti preskus dihanja DWI in lahko povzroči lažno visok BAC.

Preiskave krvi niso vedno natančne:

Recimo, da boste na koncu dali kri za testiranje DUI/DWI. Tudi ta metoda ni točna zaradi fermentacije krvi, kontaminacije krvi in ​​nepravilnega shranjevanja vzorca krvi.

S temi dejavniki se lahko borite proti vozovnici in preprosto rečete, da pridobljeni testi niso točni. Glede na okoliščine bo vaš zagovornik zlahka izključil krvne preiskave iz dokazov.

Nikoli niste vozili:

Policija mora dokazati, da ste vozili poleg tega, da ste vozili pod vplivom alkohola. Na primer, če ste imeli nesrečo, kjer nihče ni videl, da vozite avto, in policija vas je po parkiranju odkrila, bo nemogoče dokazati, da ste vi vozili avto.

Stopite v stik z zagovornikom:

Ko vam stvari uidejo in ne veste, kaj bi naredili, se obrnite na nas Kazenski zagovornik okrožja Collin. Odvetniki za kazensko obrambo imajo bogate izkušnje pri obravnavi vseh primerov, povezanih z alkoholom.

Ne glede na to, ali ste bili udeleženi v nesreči ali pa vas je policija zaradi vožnje v alkoholiziranem stanju ustavila, lahko poiščete zanesljivega odvetnika, ki vam bo pomagal.