Vlažilna krema za obraz pomaga hidrirati našo kožo. V zimskem času se koža nagiba k sušenju, zato je za ohranjanje vlage v koži potrebno dobro vlažilno umivanje obraza. Izbira vlažilnega sredstva za umivanje obraza pomaga odstraniti umazanijo iz por in ohranja kožo čisto z vlažno. Vlažilna krema za obraz na zeliščni osnovi pomaga ohranjati kožo zdravo, ne da bi pri tem poškodovala kožo.

Najboljše vlažilne znamke za umivanje obrazov za Indijo leta 2021:

Glede na naš tip kože lahko izberemo najboljšo vlažilno kremo za suho kožo za redno uporabo, spodaj pa najdete 9 najboljših blagovnih znamk vlažilnih sredstev za umivanje obraza, ki so zagotovo primerni za vašo kožo.

1. Patanjali medeno oranžno umivanje obraza:

Patanjali medeno oranžno umivanje obraza

KUPITE TUKAJ

To umivanje obraza je edinstvena mešanica naravnih zelišč in medu. Je brez mila. Odstrani odvečno maščobo iz globokih por kože. Ohranja kožo čisto in jasno. Pomaga pri vlaženju kože. Naravne sestavine, ki so prisotne v pranju obraza, ohranjajo kožo gladko in sijočo. To je preprosto vlažilno umivanje obraza.

Uporaba: Vzemite majhno količino gela. Vadite, da naredite peno. Enakomerno nanesite na obraz. Očistite ga z vodo. Za boljše rezultate nanesite dvakrat na dan.

Cena: Za 60 g stane RS45.

2. Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash:

Everyuth Apple vlažilna krema za obraz s sadjem

KUPITE TUKAJ

Gre za umivanje obraza brez mila. Vsebuje izvlečke jabolk in vsebnost vitamina A Nano. Osveži kožo in jo zadrži vlažno. Odstranjuje umazanijo in druge nečistoče s kože. To je dobro vlažilno umivanje obraza za občutljivo kožo.

Uporaba: Uporabljajte ga dvakrat na dan. Vzemite majhno količino kreme in jo gladko nanesite na obraz. Operite ga s toplo vodo.

Cena: Stane 77 USD za 100 g.

3. Spawake vlažilno umivanje obraza:

Spawake vlažilna krema za obraz

KUPITE TUKAJ

Spawake vlaži kožo in jo ohranja zdravo. To umivanje obraza vsebuje izvlečke morske soli in bisernega prahu ter osvežujoč gel iz pene. Kožo vlaži in ohranja gladko. Odstranjuje umazanijo in nečistoče s kože. To je dobro vlažilno sredstvo za umivanje obraza za suho kožo.

Uporaba: Nanesite majhno peno in jo spenite, gladko nanesite na površino in sperite z vodo.

Cena: Stane 82 rubljev za 50 g.

4. Dove Beauty vlažilno umivanje obraza:

Dove Beauty vlažilna krema za obraz

KUPITE TUKAJ

Dove je obogaten z lepo ohranjenim vlažilnim serumom, ki pomaga ohranjati vlago v koži. Odstranjuje umazanijo iz por. Kožo ohranja hidrirano. Globoko čistilo za kožo. To je preprosta vrsta vlažilca za obraz, ki vlaži kožo.

Uporaba: Za dobre rezultate ga uporabljajte vsak dan. Uporabite majhno količino gela. Vadite peno in jo gladko nanesite na kožo. Operite ga z vodo.

Cena: Stane 105 rubljev za 50 ml.

5. Vlažilna krema za obraz Dr.Batra:

Vlažilna krema za obraz Dr.Batra

KUPITE TUKAJ

To umivanje obraza je obogateno z izvlečki aloe vere, ki koži daje pomirjujoč občutek. Hrani in vlaži kožo ter se bori proti kožnim boleznim, kot je ekcem. Prav tako se bori proti staranju. Ohranja kožo svežo in vlažno. To je najboljše sredstvo za umivanje in vlaženje obraza za suho kožo.

Uporaba: Nanesite majhno količino kreme. Vadite, da dobite peno. Mehko nanesite na kožo. Temeljito ga operite.

Cena: Stane RS 110 za 50 g.

6. Nivea Men Maximum Hydration vlažilno umivanje obraza:

Nivea Men Maximum Hydration vlažilna krema za obraz

KUPITE TUKAJ

Vsebuje kondicionirajoča sredstva. Vsebuje tudi pro vitamin B5. To je 100%brez mila. Klinično je testirano. Odstranjuje umazanijo in nečistoče s kože. To je najboljši moški umivalnik in vlažilec obraza.

Uporaba: Vzemite majhno količino gela. Vadite, da dobite lepo peno. Gladko nanesite na kožo in jo operite.

Cena: Za 150 ml stane 972 rubljev.

7. Dnevno umivanje obraza ribnika:

Pond's Daily Face Wash

Vsebuje glicerin in vitamin E, ki kožo hidrirata in ohranjata čisto. Je nežen do kože in 100% brez mila. To nežno vlažilno umivanje obraza odstrani umazanijo iz globokih por kože. Dobro deluje na vseh vrstah kože. Je nekakšen umivalnik obraza za vlaženje kože.

Uporaba: Za dobre rezultate ga uporabljajte vsak dan. Vzemite majhen gel in si privoščite peno. Nanesite ga na kožo in lepo sperite.

Cena: Za 50 g stane 35,35 EUR.

8. Lakme Clean up umivanje obraza:

Lakme čistilo za umivanje obraza

KUPITE TUKAJ

Vsebuje izvlečke jagod. Ima osvežujoč vonj. Popolnoma očisti kožo, ne da bi pustila sledi olja, ter ohranja kožo zdravo in vlažno. Po pranju ne pušča kože suhe. Odstrani vse nečistoče iz por. To je najboljše vlažilno umivanje obraza za suho kožo.

Uporaba: Dobro se peni. Izdelajte majhno količino pene. Nanesite mehko na kožo in sperite z vodo.

Cena: Za 25 g stane 40 evrov.

9. Himalaya Herbals Aloe Vera vlažilna krema za obraz:

Himalaya Herbals Aloe Vera vlažilna krema za obraz

KUPITE TUKAJ

To je umivalnik obraza brez mila, ki zagotavlja vlago v koži po vsakem pranju. To umivanje obraza vsebuje izvlečke kumar, ki kožo ohladijo. Vsebuje aloe vero, ki kožo mehča. To je lepa kombinacija za čiščenje kože. Daje prijeten občutek in koža nenehno sija. To je enostaven način za umivanje obraza, ki vlaži kožo.

Uporaba: Uporabljajte dvakrat na dan. Nanesite majhno količino in obdelajte peno. Nežno nanesite na kožo in jo temeljito umijte.

Cena: Stane 120 rubljev za 100 ml.

Privoščite si vlažilna sredstva za umivanje obraza, ki so na voljo glede na sezono. Umivanje obraza morate izbrati tudi glede na vaš tip kože; pomaga ohranjati kožo mehko in navlaženo. Vsak bi si želel imeti tako žarečo kožo tudi v hladnih zimah, zato si oglejte različna sredstva za umivanje obraza, ki segajo od zeliščnih do tistih, ki vsebujejo glicerin.