Mlečno umivanje obraza je formula za ljudi, ki imajo malo suhe kože, da navlažijo kožo, saj naredi kožo gladko in prepreči izbruhe, vsebuje pa tudi nekaj olja. Vse te kreme ali geli za umivanje obraza naredijo vašo kožo gladko, saj vsebuje mleka, ki prav tako tvori penasto čistilo ter odmaši pore in očisti kožo.

Domači recept za umivanje obraza:

Umivanje obraza je odlična formula za čiščenje obraza in njegovo gladkost, obstaja veliko receptov, s katerimi lahko naredite umivanje obraza za obraz, potrebovali boste mleko, med in limono, če ga želite dodati po svoji izbiri. Mleko vsebuje mlečno kislino, ki odstranjuje odmrle celice, zaradi česar je koža gladka in zdrava. Mleko lahko zmešate z medom in sulfat doda še nekaj sestavin, da se ne pokvari.

Kako se prijaviš:

To umivanje obraza lahko nanesete enkrat na dan, da naredite kožo gladko, to lahko uporabite za zmanjšanje sončnih opeklin, ker kožo vlaži in mleko nima stranskih učinkov, pomaga pa zmanjšati pigmentacijo. Če želite nanesti samo navlaženo kožo z vodo, nato nanesite umivalno maso za obraz približno 2 minuti, nato pa jo sperite z vodo. Nato si obraz posušite s suho brisačo.

Prednosti:

Ker je mleko samo vir mlečne kisline, požre suho kožo in nadzoruje pigmentacijo na obrazu. Ko se umivanju obraza doda nekaj medu, pomaga očistiti umazanijo in deluje protibakterijsko. To mleko za obraz je zelo koristno za suho kožo, v resnici pa ne za mastno kožo.

Najboljši izdelki za umivanje obraza v Indiji:

Tu je nekaj najboljših 9 mlečnih izdelkov za umivanje obraza,

1. Oriflame umivanje obraza z mlekom in medom:

Umivanje obraza z mlekom in medom Oriflame

Umivalnik za obraz z mlekom in medom je naravna formula podjetja Oriflame, ki vsebuje nekaj medu, ki je antibakterijsko in spere suho kožo ter jo naredi gladko in žarečo.

Uporaba: to umivanje obraza lahko uporabite enkrat na dan, da bo vaša koža gladka. S tem umivanjem obraza si morate umiti obraz enkrat na dan in rezultati so vidni.

Cena: 300 INR za 100 gm

2. Umivalnik za obraz iz mleka in mandljev Body Shop:

Body Shop mleko in mandljevo umivanje obraza

Umivanje obraza iz mandljevega mleka je odlična formula podjetja body shop, ki imajo milo za obraz za umivanje obraza, to mandljevo umivanje obraza ima dvojno korist, saj mandlji kožo zmešajo s tem mlekom, prav tako pa koža svetla in polt svetla.

Uporaba: lahko ga uporabite enkrat ali dvakrat na dan, saj ne bo naredil kože mastne, ker vsebuje mandlje, zato uravnoteži vsebino.

Cena: 1000 INR za palico 100g

3. Nestlejevo mleko v prahu:

Nestle mleko v prahu

Nestle mleko v prahu je formula za umivanje obraza z mlekom v prahu, saj vsebuje nekaj magnezija in kalcija, cinka in kalija. To je nekaj drugačnega od pranja obraza, saj je v obliki pudra in ima v sebi nekaj pene, da vaša koža zaradi svoje pudra zažari.

Uporaba: lahko ga uporabite enkrat na dan, ker je v prahu, zato bo pustil dolgotrajen učinek. Vse, kar morate storiti, je, da namočite obraz, v roke vzamete nekaj pudra in ga drgnete po obrazu približno 2 minuti in ga sperite.

Cena: 500 INR za 100 gramov

4. Izpiranje obraza z medom iz zeliščnega mleka:

Umivalnik za obraz z medom iz zeliščnega mleka

Ta umivalnik za obraz z mlečnim medom je formula, po kateri koža postane precej suha, saj vsebuje med, zaradi česar je koža mehka, vendar je antibakterijsko, kar spere odmrlo kožo, zaradi česar je nekoliko suha. To lahko uporablja tudi mastna koža, saj ima dober učinek, zaradi česar koža tudi zažari.

Uporaba: lahko ga uporabljamo enkrat na dva dni za normalno kožo, ljudje z mastno kožo pa ga lahko uporabljajo enkrat na dan.

Cena: 200 INR za 100 gramov.

5. Mleko za beljenje mleka za obraz:

Mleko za beljenje obraza z mlekom

Mleko samo vpliva na vašo kožo, zaradi česar zažari. To mleko za umivanje obraza vsebuje izvleček mleka, zaradi česar je še bolj intenzivno. To mleko za obraz z ekstraktom mleka ima nekaj dobrih učinkov, ima ravnovesje ph, zaradi česar koža bolj vlaži.

Uporaba: lahko ga uporabljate običajno enkrat na dan. Obraz samo navlažite in nanesite ter sperite.

Cena: 75 INR za 100 ml

6. Umivanje obraza s kokosovim mlekom:

Umivanje obraza s kokosovim mlekom

Kokos je zelo dober za kožo in to umivanje obraza s kokosovim mlekom pomaga, da vaša koža zažari in jo zadrži vlažno, zaradi tega se tudi akne zmanjšajo, veliko ljudi si umiva obraz z mlekom za akne, zato ima to kokosovo umivanje obraza koristi dvojčkom, saj vsebuje mešanico kokosa in mleka, ki zmanjšuje akne in rdeče lise na obrazu.

Uporaba: lahko ga uporabite enkrat na dan kot običajno umivanje obraza, da kožo navlažite.

Cena: 200 INR za 100 ml.

7. Sephora čistilno mleko za umivanje obraza:

Sephora čistilno mleko za umivanje obraza

Čistilno mleko za čiščenje obraza Sephora je visokokakovosten izdelek podjetja Sephora, ki pomaga pri čiščenju obraza in pomaga odstraniti umazanijo z obraza, zaradi česar je gladka in koža sijoča. Vsebuje olje makadamije, ki kožo neguje in jo naredi zdravo.

Uporaba: lahko ga uporabimo enkrat v dveh ali treh dneh, ker vsebuje nekaj olja, zato bo vlaga ostala dolgo časa.

Cena: 1000 INR za 100 ml

8. Clariss Mleko za umivanje obraza:

Clariss Mleko za umivanje obraza

Umivanje obraza Clariss z mlekom ima veliko prednosti, saj zagotavlja 10x bolj zdravo in sijočo kožo. Umivanje obraza z mlekom ima veliko prednosti in to umivanje obraza, ki ima še večjo količino mlečnega ekstrakta, pomaga koži, da zažari in še bolj navlaži.

Uporaba: Uporablja se lahko enkrat na dva dni, ker vsebuje več mleka, zato bo vaša koža nekoliko bolj mastna, če jo uporabljate več.

Cena: 500 INR za 100 ml

9. Garnier Milk obraz za umivanje obraza:

Garnier Milk umivalnik obraza

Garnier mlečno umivanje obraza je formula, ki vsebuje rožnato vodo, zato naredi vašo kožo zdravo in žarečo ter odplakne umazanijo. Rosewater naredi kožo sijočo in jo ohranja svežo.

  • Uporaba: Uporabite ga lahko enkrat na dan, da bo vaša koža zdrava in sijoča.
  • Cena: 500 INR za 100 ml.

Vsa ta mlečna umivanja obraza so res dobra za kožo, saj jo naredijo zdravo in močno. Uporabljajo jih lahko ljudje s suho kožo, zlasti umivanje obraza v prahu, pomaga pri umivanju suhe kože in odmrle celice odpadejo. To je normalno za vse tipe kože. Toda mastna koža ne raje uporablja mleka za umivanje obraza, ker zagotavlja vlago in dodatno vlago naredi kožo bolj mastno.