Ni čudno, da bi bil predvečer festivala Diwali vsako leto poseben. Nositi posebne obleke, kot je tisti dan, bi moralo biti nekaj izjemnega in omembe vrednega. Tu so najboljši in trendovski modeli kurte za moške, ki se nosijo v divaliju.

Najboljši in elegantni modeli Diwali Kurta za moške v Indiji:

Torej, tukaj je pomembna top 9 zbirka moških kurt za Diwali.

1. Poročna svilena moška kurta:

Poročna svilena moška Kurta za Diwali

Zadržite dih in spreglejte to posebno diwali kurto za moške v čudoviti senci je morsko modra. To je kurta dolžine tele z ustreznim šalom in pižamo, ki dopolnjuje njen videz. Ima privlačno vezenje v prsih z ovratnikom. Uživajte na festivalu s takšnimi oblekami Kurta iz svilenega vezenine.

2. Pandžabska svilena kurta pižama:

Pandžabska pižama iz svilene kurte za Diwali

Raziščite kremo senčeno kurto za moške z žakardnim materialom z ravnim rezom. Ima vezenje v navpični črti na vratu in tudi v rokavih, kar je vrhunec te Kurte. Na voljo je v vseh velikostih za večino moških in ima izjemen videz, zaradi česar je primeren za nošenje na posebnem dogodku.

3. Oranžna etnična oblačila Kurta:

Oranžna etnična obleka Kurta za Diwali

Oglejte si to surovo svileno brokatno tkanino Diwali Kurta za moške. To oranžno obarvano oblačilo je tako ekscentrično in glamurozno, da je idealna izbira za poseben dogodek, kot je Diwali. Dobro se ujema s svetlim gorčičnim odtenkom pižame. In to je seveda vrsta etnične obleke.

4. Royal Blue Dupion Silk Kurta:

Royal Blue Dupion Silk Kurta za Diwali

Prihaja še ena senzacionalna obleka diwali Kurta za moške. Je v čisto kraljevsko modri barvi s polnimi rokavi, na vratu in rokavih pa ima debelo čipko zlate barve. Izbrano blago je spet material Dupion Silk, ki večinoma ustreza moškim kurtam. To je tudi v različnih velikostih.

5. Indijska priložnostna oblačila Kurta:

Indijska priložnostna oblačila Kurta za Diwali

Oglejte si te rjavo osenčene kratke moške Kurtafor, ki so popolna priložnostna oblačila. Še vedno je priljubljena kot posebna kurta Diwali za moške, ki se lahko ne ujema z običajno pajamo ali tipom Patiala, kot je prikazano na sliki. Daje popolno udobje in očarljiv videz tistim, ki ne marajo veliko modnih oblek.

6. Tradicionalna kurta za festivale Diwali:

Tradicionalna kurta za festivale Diwali

Poglejte to bogato kremno senčeno kurto, ki je povsem jasna. Ta diwali Kurta za moške je dolge vrste Kurta in jo lahko nosite tudi za poseben dan, kot je poroka. Tkana je iz čistega svilenega bombažnega materiala in ima na prsih čudovito vezenje iz bele svilene niti.

7. Najnovejša etnična oblikovalka Kurta:

Najnovejši etnični oblikovalec Kurta za Diwali

Je preproste in jasne osnovne oblike Kurta za moške, ki je narejena iz žakardnega materiala. Lepo je oblikovan z zlato oranžnim odtenkom s tremi četrtimi polnimi rokavi in ​​ovratnikom. Ta Kurta velja za najboljšo popolno izbiro kot DiwaliKurta, ki daje udobje tistim, ki jo nosijo.

8. Trendy Maroon Kurta:

Trendy Maroon Kurta za Diwali

Zdaj izberite to edinstveno rjavo barvo Kurta, ki se ne ujema z istim odtenkom pižame. Namenjen je ljudem, ki se ne odločijo za kontrastni videz. Ta diwali Kurta za moške je narejena iz surovega bombažnega svilenega materiala in na njeni strani prsi je vgravirano tudi vpadljivo vezenje.

9. Elegantna zelena pižama Kurta:

Elegantna zelena pižama Kurta za Diwali

Je svetlo zelene barve Kurta, popolnoma tkana iz žakardnega materiala. Je polnih rokavov in ima obliko ovitka za poudarjanje na ovratniku in obrobi rokavov. Ta dolga Diwali Kurta je idealna izbira za popolno indijsko etnično nošenje.

Ujemite enega izmed novih izbir za moške posebne kurte Diwali. Odločite se lahko za svojo najljubšo barvo in material, ki ustreza vaši izbiri. Vsaka vrsta je posebna po svoji vrsti in ima značilno kombinacijo različnih odtenkov. Popolnoma ustrezajo povpraševanju po obleki za posebno praznično sezono.