Ali vas prekomerna teža močno obremenjuje? Se vam zdi, da se raven energije pogosto zmanjšuje? Ali imate težave s pomanjkanjem samozavesti in depresijo zaradi prekomerne telesne teže? Namesto da bi se počutili razburjeno, se lahko odločite za prehrano Isagenix. Ta dieta ni namenjena samo hujšanju.

Ta dieta je zasnovana tudi za razstrupljanje in čiščenje vseh nečistoč v telesu. Poleg čiščenja in razstrupljanja je prehrana namenjena tudi nadomestitvi vašega telesa z bistvenimi hranili, minerali in vitamini, ki bi vam omogočili bolj zdravo življenje. Vsak dan ste izpostavljeni različnim vrstam toksinov. Zaradi napornega in stresnega življenja se ne morete osredotočiti na dolgotrajno prehrano. Torej, možnost izbire enostavne prehrane isagenix za krajše časovno obdobje vam pomaga ostati zdrav.

Prehranski načrt Isagenix in kako deluje

Kaj je dieta Isagenix?

Prehranski program Isagenix je v bistvu kratkoročna prehrana, ki se lahko giblje od 9 dni do 30 dni. Ta načrt prehrane vsebuje dietne napitke Isagenix, ki pomagajo očistiti telo nečistoč in hkrati nadomeščajo nečistoče v telesu z bistvenimi hranili.

Prednosti prehrane Isagenix:

Na koncu diete bi se počutili energično, pomlajeno in bolj zdravo. Imeli boste boljši mišični tonus in jasnejši ten kože. Dieta omogoča nadzor nad telesno težo in zdravjem. Lahko se boste uprli hrepenenju po tisti škodljivi hrani, ki je bila doslej vaša glavna prehrana. Dieta pomaga zmanjšati hrepenenje in okrepiti vašo motivacijo, da se držite programa. Vsi izdelki Isagenix so zelo varni in učinkoviti pri zmanjševanju telesne teže posameznika.

Dieta Isagenix daje ženskam dodatne koristi:

Ženske so bolj nagnjene k boleznim zaradi prisotnosti nekaterih kemikalij, ki se skozi vsakodnevna ličila absorbirajo v kožo. Razen zunanjega vnosa toksinov in strupov, ženske, tako kot vsi drugi, uživajo tudi hrano, ki prihaja iz kemikalij. Ti vključujejo ribe, meso, sadje, zelenjavo, pijače in podobno. Za zaščito telesa pred temi toksini človeško telo proizvaja maščobe. Torej, ko vaše telo začne očistiti nečistoče, mu ne bo treba proizvesti te količine maščobe za boj proti strupom. Tako uporaba izdelkov Isagenix pomaga telesu, da izgubi težo.

Nasveti, ki jih morate upoštevati pri načrtu obrokov Isagenix:

1. Med programom vedno pijte veliko vode

2. Držite se urnika in sledite načrtovalcu Isagenix

3. Raje prigriznite samo z možnostmi prigrizkov Isagenix, kot so E-posnetki, da zapolnite te majhne lakote

4. Izogibajte se neželeni hrani ali sokovom iz konzerve in se držite načrta

Trajanje programa in procesa:

Program prehrane Isagenix lahko sledite teden do mesec dni. Ponuja celo dan za čiščenje, kjer lahko sledite načrtu za en dan, da razstrupite svoje telo.

Če načrtujete 30 -dnevno prehrano, je tukaj seznam izdelkov, ki jih dobite v pakiranju:

  • 4 IsaLean Shakes
  • 2 Očistite za življenje
  • 1 prigrizki Isagenix
  • 1 Naravni pospeševalnik
  • 4 hidratne palice
  • 1 IsaFlush
  • 1 Iconix Supreme
  • 1 Navodila za uporabo

Postopek:

Isagenix Diet Shakes:

Dietni napitki Isagenix vsebujejo potrebne količine beljakovin, ogljikovih hidratov, bistvenih vitaminov in mineralov. So nadomestki za prehrano in ustrezajo potrebam vašega telesa.

Ljudje, ki raje jedo nekaj skupaj s shakeom, lahko za prigrizke vzamejo omejeno količino oreščkov ali največ 2 kuhana beljaka.

Tukaj je vzorec prehranjevalnega načrta Isagenix Shake:

1. Začnite dan s kozarcem tople apnene vode

2. Za zajtrk pojejte Isagenix Ionix Supreme in IsaLeanShake

3. Vmes jejte nekaj zelenjave, oreščkov in prigrizkov Isagenix

4. Za večerjo si privoščite IsaLean Shake

Kaj jesti in čemu se izogibati:

Tu je seznam živil, ki jih lahko jeste med tem programom:

1. Zelenjava, kot so korenje, brstični ohrovt, brokoli, fižol, krompir, špinača, buča, čebula, česen, ingver, buče in grah

2. Sadje: jabolka, pomaranče, limeta, guava, jagode, lubenica, mošusna melona, ​​kivi, grozdje, breskev

3. Mlečni – omejene količine mleka z nizko vsebnostjo maščob, jogurta, sira in masla

4. Posušena zelišča

5. Leča

6. Sveži sadni in zelenjavni sokovi, kokosova voda

7. Omejene količine oljčnega olja

8. Večzrnat ali pšenični kruh

9. Največ dva beljaka na dan

Recite NE naslednjemu:

1. Neželena hrana

2. Pecivo in pecivo

3. Živjo mastna in začinjena hrana

4. Meso, kot je govedina, puran, svinjina

5. Sladkorji in sladkorna hrana

Dietni izdelek Isagenix

Dieta Isagenix je v škatli. Za nakup tega izdelka vam ni treba izgubljati časa v oddelčni trgovini. Izdelek lahko kupite na spletu pri nekaterih zanesljivih prodajalcih in plačate s kreditno ali debetno kartico. Izdelek bo dostavljen na vaš prag. Izdelek vsebuje steklenico, pripravljeno za uporabo, z jasnimi navodili za njeno uporabo v notranjosti. Lahko tudi začrtate napredek, ki ga dosegate. Škatla vsebuje tudi DVD, ki si ga lahko ogledate. Podjetje daje garancijo za vračilo denarja, zato vam ni treba skrbeti.

Neželeni učinki prehrane Isagenix:

Čeprav naj bi bil program prehrane varen in ne vsebuje grozečih stranskih učinkov, je pomembno, da pred poskusom razumemo možne učinke, ki bi jih lahko doživeli:

1. Intoleranca na laktozo: Mleko in beljakovine sirotke v napitkih lahko povzročijo alergijske reakcije pri ljudeh z intoleranco za laktozo.

2. Preveliko odmerjanje beljakovin v prehrani lahko povzroči prebavne motnje, ki vodijo v drisko

3. Neustrezna prehrana med vsakim obrokom in uspevanje le ob stresanju lahko povzroči slabost, omotico

4. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin v prehrani lahko vaše ledvice prenesejo količino vode, ki je ne zaužijete na dan

5. Privoščenje bogate hrane skupaj z upoštevanjem dietnega načrta lahko privede do povečanja telesne mase

Lahko uporabite ta preprost pristop in uporabite v svojem življenju. S prehrano lahko pridobite številne prednosti, ki vam bodo pomagale doseči dolgoročne cilje in popolnoma spremeniti način življenja. Privoščite svojemu telesu priboljšek, ki si ga resnično zasluži!