Na trgu je na voljo veliko fitnes programov, ki vam obetajo želeni pogled na uporabo njihovih izdelkov. Podobno je na trgu na voljo nov fitnes program, ki natančno opisuje – P9OX. Piše, da vas bodo raztrgali v 90 dneh in če boste strogo upoštevali program, boste zagotovo.

Skrivnosti dietnega načrta P90x

P9OX temelji na zmedenosti mišic. Ni nujno, da ste primerni za ta fitnes program, zagotovo pa boste morali biti psihično pripravljeni. Fitnes program sestavlja 12 DVD -jev z različnimi vajami. Ko redno telovadite, se vaše telo počasi navadi in gradi odpor proti tej vaji. Toda delovni urnik P9OX telo ugiba, zato nikoli ne ve, kaj sledi. P9OX vključuje kickboxing, kardiovaskularno vadbo, meritve slojev, trening upora, raztezanje itd. To prisili srce, pljuča in mišice, da vedno delujejo z največjo hitrostjo za dokončanje vsakega giba. P9OX vsebuje tudi koledar za spremljanje vaših rezultatov, vodič za fitnes, načrt prehrane in 12 DVD -jev.

Od predstavitve tega izdelka so bile ocene in ocene strank le pozitivne. Preden začnete s tem fitnes režimom, je dobro, če izvedete vse o tem fitnes programu, saj ta fitnes program zahteva predanost, zato boste morali za dosego svojega cilja vložiti veliko energije in časa. Za boljše razumevanje si lahko ogledate tudi videoposnetke in zgodbe P9OX na spletu, da dobite širši pogled na ta novi fitnes program.

Tisti, ki se odločajo za uporabo P9OX kot sredstva za hujšanje in toniziranje telesa, so pred izzivom. Na začetku se lahko uporabnik počuti izčrpan in čuti tudi bolečine v ramenih, hrbtu, rokah, osrednjih mišicah, zadnjici in prsih. Pri tej vadbi se mišice, ki so določene, uporabljajo kot stabilizatorji za naslednjo mišico, tako da mišice na koncu vadbe doživijo popolno izčrpanost.

Pomembno je tudi omeniti, da P9OX zahteva veliko prostora za izvedbo vadbe. Sistem P9OX potrebuje jogo preprogo, vlečno palico, ročne trakove ali uteži. Vendar pa luksuzni sistem P9OX vsebuje 30-dnevno dobavo ali trakove za okrevanje mišic P9OX, napitke za okrevanje mišic in vlečno palico. Ni važno, katero različico sistema P9OX naročite, saj je to odlična možnost za vadbo doma. Prav tako je zelo koristno za zaposlene čebele, saj je dolžina večine DVD -jev manjša od ene ure.

V sistemu P9OX so tri faze in to so:

1. Faza drobilnika maščob.

Ta faza je namenjena zmanjšanju telesne maščobe. Z zmanjšanjem telesne maščobe se zmanjšuje tudi vaša energija. Zato je treba prvo fazo podaljšati, če morate izgubiti veliko maščobe, sicer se lahko trajanje te faze skrajša.

2. Faza okrepitve energije.

To je bolje zaokrožen, smiseln prehranjevalni in dolgoročni načrt, težave, s katerimi se soočamo v tej fazi, so sorazmerno manjše. To fazo lahko nadaljujete, kolikor želite, če se počutite odlično in imate veliko energije.

3. Faza povečevanja vzdržljivosti.

To fazo je treba zaslužiti. S tem korakom pojdite le, če želite atletsko telo. Tako je, ker ta faza potisne vaše telo do meje, zato, če ne želite atletskega telesa, lahko to fazo preskočite.

Sistem P9OX je neverjeten in zahteven način oblikovanja in toniziranja telesa. Torej, če ste pripravljeni na izziv, nadaljujte s tem načrtom.