Izpadanje las ali plešavost sta pogosta težava, s katero se srečujejo vsi. Obstaja več domačih sredstev in drugih načinov zdravljenja, ki obljubljajo, da bodo težavo rešili, vendar so rezultati zelo kratkotrajni. Presaditev las je nastajajoča tehnika obnavljanja las, ki postaja vse bolj priljubljena. Če iščete najboljšo presaditev las v Bangaloreju, si oglejte spodaj.

Presaditev las v Bangaloreju:

Tukaj je 10 najboljših klinik za presaditev las v mestu Bangalore, ki jih lahko izberete.

Centri za presaditev las v Bangaloreju

1. Venkatov center za kožo & Plastična operacija:

Aniketh Venkataram se je veliko izobraževal v Indiji in zunaj nje. Njegove sposobnosti so dobro uveljavljene na področju kozmetične dermatokirurgije in dermatopatologije. Dr.Venkataram ima poseben interes za zlasti tehnike presaditve las in njegova klinika je od leta 2003 opremljena z najboljšo tehnologijo.

Ali lahko predlagam dr. Aniketh Venkataram, če naredite podoben profil na področju plastične kirurgije. Za svoje odlično delo je prejel priznanja vseh svojih pacientov. Izobraževal se je pri najboljših plastičnih kirurgih na vseh področjih po vsem svetu. Njegov podroben profil je na voljo na

Naslov: ANIKETH VENKATARAM MBBS. GOSPA. MCH, #3437, prvi križ G, 7. glavna, vrtovi Subbanna, Vijayanagar, Bangalore – 560040, telefon: +919845580871

2. Napredni center za presaditev las dr.Madhuja v Bangaloreju:

Madhujeva napredna klinika za presaditev las ima najsodobnejšo tehnologijo za obnovo las. Imajo centre po vsej Indiji in ljudem po vsem svetu ponujajo cenovno ugodno in učinkovito presaditev las. Poleg postopkov presaditve las vam bo pri dr.Madhuju na voljo tudi vrsta tretmajev za izpadanje las in preventivni ukrepi za nadaljnje napredovanje plešavosti..

Naslov: Klinika Bengaluru v bolnišnici Beams

Parcela št. 640, 12. glavna, 80 -metrska cesta, 4. blok, Koramangala, Bangaluru – 560034

3. Klinika za pozitivno zdravje dr. Batra:

Na področju kozmetične kirurgije je ime dr. Batra. Ta klinika za presaditev las se nahaja v Ulsooru v Bangaloreju in ponuja najboljše načine zdravljenja in tehnike za obnovo las.

Naslov: 419, 27. glavna, postavitev HSR sektor 1, blizu policijske postaje, Bangalore-560034

4. Pioneerjeva nega las:

Če iščete najboljše storitve po nominalnih cenah, ne iščite več. Pioneer Hair Care je uveljavljeno ime v kozmetični kirurgiji za lase, ki ima bazo strank na celinah. Imajo ekipo strokovnih kirurgov, ki jo vodi veteran dr. Shreedhar Reddy Pothula. Pri Pioneerju uporabljajo najnovejše postopke in tehnike presaditve las.

Naslov: Diagonalno nasproti inovativnemu multipleksu & Park Plaza Hotel

Zunanja obvoznica, poleg salona elitnih avtomobilov Ford, Maratha Halli, Bangalore – 560037

5. Nova klinika You:

Klinika New You je posebna klinika za nego las pod nadzorom dr. Kishore Pentyala. Kishore je izkušen kirurg z izobrazbo v Koreji, Indiji, ZDA in Veliki Britaniji. Klinika New You, ki se nahaja v osrčju mesta, vam ponuja najboljši ambient in tehnologijo presajanja las.

Naslov: 75/1, 1. nadstropje, Krystal Prestige, Hiša nad Hyderabadom, industrijsko območje Koramangala, 5. blok Koramangala, Bangalore – 560034

6. MIDAS – klinika za kozmetično kirurgijo:

Klinika za kozmetično kirurgijo MIDAS ponuja pionirsko zdravljenje presaditve las v Indiji. Klinika deluje pod vodstvom in strokovnim znanjem dr. Madhukumarja in njegove ekipe usposobljenih kozmetičnih kirurgov. Madhu je sam cenjeni član ISHRS (Mednarodnega združenja za kirurgijo obnove las).

Naslov: 1557, 1. nadstropje, East End Main Road, 9. blok Jayanagar

Bangalore – 560069

centri za presaditev las v Bangaloreju

7. VCare:

Posebna klinika za lase pri VCare uporabljajo najbolj inovativno tehniko presaditve las, imenovano DHI ali Direct Hair Implantation. Ta postopek je neboleč in daje hitrejše rezultate brez brazgotin. VCare ima zvesto bazo več kot 1 milijon strank po vsem svetu.

Naslov: Št. 5, 7. blok, 80 metrov ceste, 3. nadstropje, Koramangala, Bangalore – 560095

8. Kozmetični studio:

Kozmetični studio je ustanovil dr.Vivekanand Bhatt v Bangaloru. Doktor Bhatt je svoje usposabljanje zaključil pod vodstvom nekdanjega predsednika Mednarodnega združenja za kirurgijo obnove las (ISHRS). S svojim znanjem in izkušnjami izvaja najbolj inovativno tehnologijo melanocitov za obnovo las. Pokličite na sestanek ali obiščite kliniko, da izkoristite ugodnosti.

Naslov: 373/2, 100 čevljev Road, Indiranagar, Bangalore- 560008, Indija, Telefon: +91- 9739050020

9. Trihološki center Richfeel:

Apoorva Shah in dr. Sneha Shah, ki ga je začel dr. Apoorva Shah in Trihološki center Richfeel, kmalu dohiti več kot 50 klinik, razpršenih po 27 mestih v Indiji. Tu svojim strankam ponujajo vrsto tretmajev za presaditev las po lahko dostopnih cenah.

Naslov: 84, pritličje, 8. glavna, 9. križ, blizu glavnih vrat Sankey Tank, Bangalore

To je nekaj cenjenih in uveljavljenih centrov za presaditev las v Bangaloreju. Zdravite se s katerim koli od njih in priča osupljivim rezultatom.

10. Mednarodna klinika Hairline:

Hairline International Clinic je ena najboljših klinik za nego las in kože v Bangaloreju že 10 let, so izkušeni trihologi in dermatologi, specializirani za zdravljenje, usmerjeno v rezultate. Imajo rekord, da so prvič v državi posadili 17.000 las. Za več informacij obiščite: http: //hairline.in, Phone +919148874972

Naslov: 199, 16. glavna cesta, 4. blok ‘T’, Jayanagar, Bangalore – 560041,