Problem umikanja las in prezgodnje plešavosti ni pogost le v metropolitanskih mestih, ampak se pojavlja tudi v manjših mestih, kot je Indore. Manjše mesto še ne pomeni, da Indore v nobenem pogledu ne manjka. Ljudje v Indoreju imajo na voljo vse vrste postopkov za ponovno rast las, kot so ajurvedsko zdravljenje, homeopatija in celo kirurške klinike za presaditev las..

Indore ima nekaj najboljših centrov in klinik za implantacijo las, ki jih boste našli v Indiji.

Centri za presaditev las v Indoreju

Presaditev las v Indoreju:

Tu je seznam 9 najboljših storitev presaditve las v Indoreju s sorodnimi spletnimi mesti, ki jih lahko izberete.

1. Pomladite presaditev las:

Rejuvenate Hair Transplant, ustanovljen leta 1994, ima najsodobnejše tehnike in opremo, ki jih najdete drugje. Pod vodstvom priznanega dr. Anila K. Garga in njegove ekipe kvalificiranih kirurgov klinika svojim strankam ponuja 100% rezultate. Poleg presaditve las center ponuja tudi kozmetično kirurgijo, mikrovaskularno in lasersko kirurgijo.

Spletna stran: www.rejuvenatehairtransplant.com

2. Klinika za kozmetiko in presaditev las Sai:

Klinika Sai Cosmetics in Transplant Hair je od svojega začetka zagotavljala najboljše storitve presajanja las prebivalcem Indoreja. Njihov moto je obnoviti zaupanje in srečo svojih strank z operacijo presaditve las po lahko dostopnih cenah. Pridobite svoj termin zdaj.

Spletna stran: www.saicosmetics.com

3. Popolna presaditev las:

Popolna presaditev las je vaša najboljša izbira za presaditev las v Indoreju. Imajo največjo uspešnost pri zdravljenju prezgodnje plešavosti. Vse operacije presaditve las FUE in FUT v Perfect Hair Transplant se izvajajo pod nadzorom veteranke dr. Amitabh Srivastava. Ponosno se hvalijo s svojimi najboljšimi poverilnicami in kakovostnimi storitvami.

Spletna stran: www.perfecthairtransplant.com

presaditev las-in-indore

4. Klinika za kozmetično kirurgijo:

Klinika za kozmetično kirurgijo je ena od pionirskih klinik za presaditev las v Indoreju. Do danes je klinika pod vodstvom dr. Manoja Khanne in njegove strokovne skupine zdravnikov opravila več kot 4000 uspešnih primerov presaditve las. Klinika za kozmetično kirurgijo ne skrbi samo za prebivalce Indoreja, imajo paciente v Veliki Britaniji, ZDA, Avstraliji, Južni Afriki in celo na Bližnjem vzhodu.

Spletna stran: www.cosmeticsurgery-india.com

5. Klinika Marmm:

Marmm Klinic je specializirana za postopek ekstrakcije folikularnih enot za obnovo las. Klinika je dobro razporejena in centralno locirana v Indoreju. Svojim strankam ponuja tudi vrhunske zmogljivosti po najbolj ugodni ceni. Vse metode presaditve las, ki se tukaj uporabljajo, so brez brazgotin in so manj invazivne.

Spletna stran: www.marmm.com

6. Naravni presadki las:

Naravna presaditev las je še ena veriga uspešnih klinik za presaditev las v Indiji. Klinika je bila ustanovljena leta 2008 v Indoreju in je do takrat opravljala zgledne operacije presaditve. Njihov cilj je vsem strankam izmamiti nasmeh na obrazu. Vsi postopki pri naravni presaditvi las so popolnoma varni in učinkoviti.

Spletna stran: www.naturalhairtransplant.com

7. Dr. GL Jakhetia:

Dr. GL Jakhetia je ime, ki velja za področje las in kozmetične kirurgije. Ima največ izkušenj s postopki presaditve las in obnavljanja las. Specializiran je predvsem za postopke ekstrakcije folikularnih enot in presaditev folikularnih enot. Obiščite njegovo kliniko in se takoj dogovorite za svojega strokovnjaka.

Naslov: 12/1, Sapna Chambers, 1. nadstropje, Južni Tukoganj, Indore – 4520001

8. Richfeelov trihološki center:

Richfeel Trichology center je dobrodošel dodatek na področju kozmetične kirurgije in kirurgije presaditve las. Klinika hitro napreduje v Indoreju zaradi svojih vrhunskih tehnik in najsodobnejše infrastrukture. Imajo skupino mednarodno usposobljenih zdravnikov, ki dajejo najvišje razmerje uspeha. Spletna stran: www.richfeel.com

presaditev las-indore

9. Klinika za kožo in lase Anil Dashore:

Anal Dashore, ki deluje pod veščinami dr. Anila Dashorea, hitro pospešuje na področju presaditve las in kozmetologije. Anil je opravil nešteto primerov uspešnih operacij presaditve las. Obsežno znanje in izkušnje so zavidanja vredne. Dogovorite sestanek zdaj.

Naslov: Prince Plaza, 1. nadstropje, cesta Sapna Sangeeta, Indore – 452001

Ti centri za presaditev las v Indoreju vam bodo nedvomno nudili najboljše storitve.