Kerala je po vsem svetu znana po svoji afiniteti do ajurvedskih tretmajev za vse vrste težav s kožo, lasmi in lepoto. Ko pa obseg izpadanja las in plešavosti prestopi prag, ta naravna zdravila ne uporabljajo. Implantacija las je tedaj edina tehnika, ki spodbuja novo rast. To je povzročilo več centrov za implantacijo las v Kerali. Tu je seznam najboljših centrov in klinik za implantacijo las v mestu.

Presaditev las v Kerali:

Tu je seznam 9 najboljših storitev presaditve las v Kerali z naslovi, ki jih lahko izberete.

Najboljši centri za presaditev las v Kerali

1. Center za presaditev las SPH:

SPH Center za presaditev las je posebna klinika za presaditev in obnovo las v Kerali. Imajo pričakovano ekipo kirurgov, ki jo vodi dr. AJ Guild, in ponudili nešteto in uspešno zdravljenje presaditve las. Vse njihove tehnike so popolnoma varne in nimajo stranskih učinkov. Rezervirajte svoj termin zdaj.

Spletna stran: www.hairtransplantinkerala.com

2. Kozmetična kirurgija, Cochin:

Estetska kirurgija v Cochinu je cenjena klinika za presaditev las, ki deluje pod vodstvom dr. Harija Menona. Tu uporabljajo metodo FUT za obnovo las za kompenzacijo plešavosti ali izpadanja las. Operacije presaditve izvaja dr.Menon v varnem okolju, rezultati pa so vidni v samo 6-9 mesecih.

Spletna stran: www.cosmeticsurgerycochin.com

3. Obrt za lase:

Hair Craft je ena izmed tovrstnih klinik za implantacijo las, ki jo boste našli v Kerali. Vsi zdravniki, ki delajo tukaj, so usposobljeni kirurgi za presaditev las, ki si prizadevajo doseči neprekosljivo učinkovitost v smislu gostote rasti las. Pri Hair Craftu cenijo in spoštujejo pacientove potrebe, čas in skrb.

Naslov: 39/4828, Ravipuram, Ernakulam, Kerala

4. Bolnišnica Lourdes:

Bolnišnica Lourdes v Kerali je poseben center za presaditev las in druge vrste kozmetične kirurgije. Uporabljajo najbolj inovativne metode za doseganje hvalevrednega razmerja uspeha. Vse njihove postopke presaditve in operacije, vključno z metodami obnove las FUE in FUT, izvajajo strokovni in usposobljeni kirurgi. Obiščite spletno stran, če želite izvedeti več o bolnišničnih ustanovah in storitvah.

Spletna stran: www.lourdeshospital.in

5. Bolnišnica Lakeshore:

Bolnišnica Lakeshore v Kerali je namenska bolnišnica za presaditev las in kozmetične operacije. Tukaj za zdravljenje plešavosti uporabljajo metode presaditve folikularne enote in ekstrakcije folarne kularne enote.

Spletna stran: www.lakeshorehospital.com

6. Naravna presaditev las Kerala:

Naravna klinika za presaditev las v Kerali ponuja številne transplantacije las in kozmetične operacije. Vse kozmetične operacije, ki jih ponujamo tukaj, so v skladu z globalnimi merili glede poštenosti, predanosti in integritete. Preverite spletno mesto in se dogovorite za sestanek s svojimi specializiranimi zdravniki.

Spletna stran: www.naturalhairtransplant.co.in

7. MYA Wellness Clinique:

To je vodilni center za presaditev las v Kerali. MYA Wellness Clinique je opremljen z vrhunsko opremo in vse njihove metode presaditve so inovativne in učinkovite. Imajo skupino kozmetičnih kirurgov, ki svojim pacientom ponujajo prilagojene storitve. V MYA Wellness Clinique boste zagotovo v celoti povrnili svoj čas in denar.

Naslov: 2 Hiša MRA, Mavelipuram, Kakkanad, Ernakulam, Kerala – 682030

8. Lasna klinika Hair Plants:

Hair Plants Hair Clinic, ki se nahaja v Ernakulamu, je pionirska ustanova za presajanje las in obnovo las. Njihov inovativen pristop zagotavlja, da imajo pacienti lase z največjo gostoto brez brazgotin in bolečin. Za kakršno koli pomoč se lahko preprosto obrnete na njihovega strokovnjaka ali obiščete spletno mesto, da se dogovorite za sestanek.

Spletna stran: www.hairplantsindia.com

9. Klinika za kožo in lase Twacha:

Če iščete vrhunske storitve za nego kože in las, ne iščite več. Klinika za kožo in lase Twacha je ime, s katerim je treba računati. Tu uporabljajo najboljše metode presaditve folikularne enote in ekstrakcije folikularne enote, da spodbudijo največjo ponovno rast las. Obiščite njihovo kliniko.

Naslov: Hayath Tower, 1. nadstropje, Civil Lane, Padamugal, Kakkanad, Ernakulam, Kerala – 82021

Torej, naslednjič, če iščete nekaj dobrih centrov za presaditev las v Kerali, imejte ta seznam pri roki.