Občutek Lucknow je sinonim za njegovo staro kulturo. Vendar se je v mestu hitro povečal razvoj sodobnih in ultratehnoloških medicinskih virov. Lucknow svojim prebivalcem ponuja najboljše zdravstvene ustanove in zdravljenje. Če iščete varne in učinkovite klinike za presaditev las za zdravljenje plešavosti, vam mesto ponuja številne možnosti. Za vaše udobje je tu kratek seznam nekaterih najboljših centrov za presaditev las v Lucknowu.

Presaditev las v Lucknowu:

Tu je seznam 9 najboljših storitev presaditve las na srečo z naslovi, ki jih lahko izberete.

centri za presaditev las na srečo

1. Reviva napredna klinika za cepljenje las:

Klinika za cepljenje las Reviva ponuja vse vrste lepotnih in lasnih kirurških posegov za izboljšanje vaše lepote. Klinika deluje pod nadzorom dr. M M Gupte, priznanega kirurga za plastiko, kozmetiko in presaditev las. Je izredno usposobljen in se je izobraževal na najboljšem in najstarejšem inštitutu za plastično kirurgijo. Obiščite spletno stran in si rezervirajte svoj termin zdaj. Spletna stran: www.gangahairgrafting.com

2. Sparsh Klinic Lucknow:

Sparkh Klinic v Lucknowu, ki ga vodi strokovnjak dermatokirurg, dr. Ankit Kapoor, ima vrhunsko infrastrukturo in inovativne tehnike, ki zagotavljajo 100% uspešne rezultate. Rezervirajte sestanek in si povrnite bujno rast las z uporabo tehnik cepljenja FUE in FUT.

Naslov: 4/491, Vivek Khand, blizu Patrakarja, Puram Croassing, Gomti Nagar, Lucknow – 226010

3. Klinika Diva:

Klinika Diva je super specializiran center za presaditev las in lepotno kirurgijo. V kliniki deluje dr. Vivek Kumar Saxena in njegova ekipa mednarodno usposobljenih lasnih kirurgov z izkušnjami več kot 500 primerov. V kliniki Diva boste v enem samem sedenju povrnili svoje naravno videti goste lase. Vivek Kumar Saxena je tudi cenjeni član azijskega združenja kirurgov za obnovo las.

Spletna stran: www.divahairlko.com

4. Derma klinika:

Klinika Derma postaja vse bolj priljubljena v Lucknowu za opravljanje kakovostnih storitev presaditve in obnove las po lahko dostopnih cenah. Vse njihove tehnike so v skladu z mednarodnimi standardi. V Dermi Klinic so kirurgi za presaditev las specializirani za metodo direktnega implantacije las ali DHI, ki vam daje vidne rezultate v samo eni seji.

Spletna stran: www.dermaklinic.com

5. Popolna presaditev las:

Perfect Hair Transplant je pionirski center za presaditev las v Lucknowu. Tu uporabljajo najbolj inovativne in vrhunske tehnike obnavljanja las, ki so brez brazgotin in manj bolečin. Njihova skupina kirurgov je mednarodno usposobljena in so specialisti na področju kozmetične in plastične kirurgije.

Spletna stran: www.perfecthairtransplant.com

6. Dr. Sumit Malhotra:

Sumit Malhotra je eden najboljših kirurgov za presaditev las in kozmetike v celotni Severni Indiji. Je tudi seznam zlatih medalj v M Ch. in že več kot 10 let opravlja kakovostne storitve presaditve las. Dr. Sumit je specializiran tako za metode obnavljanja las FUT kot FUE. Obiščite spletno stran, da dobite hiter sestanek s tem strokovnim kirurgom za presaditev las.

Spletna stran: www.indiancosmeticsurgeon.com

Presaditev las v Lucknowu

7. dr. Rajat Kumar Srivastava:

Rajat Kumar Srivastava je veteran na področju lase in kozmetične kirurgije. Ima izkušnje z izvajanjem neštetih operacij presaditve že več kot 10 let. Rajat ima tudi mesto svetovalca kirurga v Apollu Gleneaglesu v Lucknowu. V svoji specialistični ambulanti ponuja najboljše tretmaje za obnovo las FUT in FUE. Na njegovi kliniki ste v celoti oskrbljeni in njihov uspeh je zelo visok.

Spletna stran: www.timespiders.co.in/rks

8. Klinika Evolve:

Evolve Clinic je poseben, estetski center za presaditev las in kozmetike, ki se nahaja v Lucknowu. Imajo ekipo strokovnih in usposobljenih kirurgov, ki nenehno dosegajo dobre rezultate. Klinika Evolve si prizadeva svojim strankam ponuditi vrhunske tretmaje po najbolj ugodni ceni.

Spletna stran: www.evolveclinic.in

9. Zdravnik Batra:

Dr. Batra’s je dobro znana klinika za presaditev las in kozmetike ne le v Lucknowu, ampak je ustanovila centre v različnih mestih po vsej Indiji. Vsi njihovi strokovni kirurgi so mednarodno usposobljeni tako za konvencionalne kot za inovativne metode obnavljanja las. Obiščite spletno stran, če želite izvedeti več o njihovih storitvah.

Ta najboljša klinika za presaditev las v Lucknowu vam bo resnično pomagala, da boste videti 10 let mlajši. Dogovorite se za sestanek pri katerem koli izmed njih!