Pune je pogosto znan kot dom upokojencev v Mumbaiju, zato je plešavost pogosta pri moških in ženskah, ki živijo v tem mestu. Prebivalci Pune niso nič manj v stilu in sledijo trendom, kot tisti, ki živijo v Mumbaiju. Čeprav sem včasih povzročeno plešavost nepopravljiva in je ne morem obnoviti ne glede na uporabo različnih metod, razen kirurških presaditev las. In če želite odpraviti problem izpadanja las in iščete kliniko, kjer lahko opravite presaditev las z zaprtimi očmi in sproščenim umom, potem preberite ta članek, saj izpostavlja najboljše klinike za presaditev las v Punu.

centrov za presaditev las v Puni

Centri za presaditev las v Puni:

Tu je seznam 9 najboljših klinik za presaditev las v mestu Pune po mestu.

1. Zdravnik Batra:

  • www.drbatras.com

Klinika dr. Batra je razširjena po skoraj vseh mestih v Indiji. To je super specialna veriga klinik, ki jo je res težko premagati. Poznajo homeopatsko zdravljenje kože in las, prešli pa so tudi na novejše kirurške posege, kot je presaditev las. To je verjetno ena najboljših klinik za presaditev las v Punu.

Kontaktni podatki -parcela št. 2, 1. nadstropje, kompleks Akshay, park Pushpak, nasproti Sulzar Indije, nad Fab -Indija, cesta ITI, Aundh Pune -411007, Maharaštra, Indija. Tel – 020 6601 2552

2. Adhi Indija:

  • www.besthairtransplant.com

Ker imajo več verig prodajnih mest, ki so razpršene po večjih mestih Indije, je veriga kozmetičnih tretmajev Adhi prevzela pošten delež na trgu lepotnih tretmajev in kozmetičnih kirurgij. Adhi klinika je v Puneu in drugih mestih dosegla velik uspeh z uporabo metode ekstrakcije folikularnih enot za presaditev las.

3. Skin City India:

  • www.skincityindia.com

Skin city India je morda ena največjih verig estetske dermatologije, ki jo je ustanovil dr. Niteen Dhepe. Z več kot 12 -letnimi izkušnjami ima mesto Skin prodajalne in franšize, razširjene v 16 okrožjih Maharaštre, vključno s Puno. Strokovnjaki uporabljajo metodo ekstrakcije folikularnih enot, da bi dosegli uspeh na področju presaditve las.

4. Klinike za presaditev naravnih las:

  • www.naturalhairtransplant.co.in

Klinike za presaditev naravnih las imajo tudi prodajalne v različnih krajih države, vključno s Pune. Imajo dolgoletne izkušnje, ki so jih pripeljale do uspeha v industriji kozmetične kirurgije. Pojdite na njihovo uradno spletno mesto in pridobite še več znanja o njihovem zdravljenju in drugih podrobnostih.

5. Klinika za presaditev las Dezire:

  • www.hair-transplant-pune.com

To kliniko vodi dr. Prashant Yadav, ki ima dolgoletne izkušnje na področju kirurgije presaditve las z visoko stopnjo uspeha in tudi visokimi poverilnicami. Dobro pozna različne metode presaditve las. In pošteno je, da mu sodite šele potem, ko ste si rezervirali termin za doživetje.

6. Klinika za trihologijo Richfeel:

  • www.richfeel.com

Klinika za trihologijo Richfeel je znana po inovativnosti in odličnosti. Strokovnjaki s trihološke klinike Richfeel izvajajo operacijo presaditve las z uporabo metode ekstrakcije folikularnih enot, ki je varna za varne in učinkovite postopke.

centri za presaditev las v Puni

7. Popolne presaditve las:

  • www.perfecthairtransplant.com

Popolna presaditev las je veteran, ko gre za operacije presaditve las. Ta klinika je poleg Pune razširjena tudi v pomembnih mestih Indije in je dosegla tudi neverjeten uspeh. To kliniko vodita dr. Ruchi Shrivastava in dr. Amitabh Shrivastava in je družinsko podjetje.

8. Azijski inštitut za presaditev las:

Azijski inštitut za presaditev las je priljubljeno središče za presaditev las v Puneu z izkušnjami več kot 15 let. Ta umetniška klinika je dobro opremljena in je varna in učinkovita, zlasti ko gre za postopke presaditve las.

Naslov – kip karve, blizu sladoleda AB natural, Kothrud, Karve Nagar, Pune – 411029, Maharaštra.

9. dr. Parag B. Sahasrabudhe:

  • www.hairtransplantpuneindia.com

S strokovnjaki iz razvitih držav, kot sta ZDA in Združeno kraljestvo, specializiranih za presaditev folikularnih enot in ekstrakcijo folikularnih enot, je dr. Parag prisiljen računati z.

Zagotovljeno najboljše zdravljenje in oskrbo boste prejeli pri strokovnjakih teh klinik.