Že kot majhna sem videla, kako mi je babica lase zavezala v to isto staro pletenico, nato pa jo zavila v punčo, in videla sem, da se ista stara pletenica prenaša iz generacij, dokler ni pristala name. Zdaj je sodobni svet naredil klon vsakega starega trenda in ga po svojih najboljših močeh prilagodil potrebam žeje po podoživljanju mode. Pletenice so skozi leta doživele toliko sprememb in kljub temu ena inovacija za drugo je bilo to doslej čudovito potovanje. Tu je seznam vseh lepih kronskih pletenic, za katere se lahko odločite.

Najboljše pričeske iz kronske pletenice:

Francoska pletenica:

pričeske s krono-pletenico

Za popolno poletje je to dovolj dobra pričeska, kjer lahko poletje uporabite kot izgovor za zavezovanje sprednje francoske kronske pletenice. Pletenica se začne z enega dela glave in se počasi premakne na drugo stran. Ko pridete na drugo stran, preostanek pripnite na zadnji del glave ali nadaljujte s tem.

Grški kronani pogled:

kronska pletenica 2

Dolge lase poleti je težko vzdrževati in želite potešiti žejo po najnovejših trendih. V takih časih so to pričeske, ki bi vam pomagale utažiti vaše želje. Začnite tako, da lase spletete od spredaj in jih ovijete od spredaj na drugo stran. Zdaj vzemite lase od zadaj in naredite enako, da oblikujete poln pas.

Sprednja pletenica:

kronska pletenica 3

To je enostavna pričeska, ki jo lahko preizkusite v svojem udobju. Začnite tako, da na sprednji del las vnesete pletenico v francoskem slogu, tako da se sprednji prameni pometajo. Zdaj na krono privežite srednjo pletenico in jo pripnite na drugi konec. Preostanek las zberite in jih nato neurejeno povežite.

Preprosto:

kronska pletenica 4

To je osnova 101 za kronanje pletenic, kjer ostanejo ostali lasje prosti in tekoči, medtem ko je glavna koncentracija na sprednji pletenici, ki se oblikuje na kroni. Dober kos las ločite z ene strani in jih začnite normalno pletati. Ko je pletenica narejena, jo preprosto ovijete okoli lasnice kot trak za lase.

Polkronska pletenica:

kronska pletenica5

Če želite dobiti ta videz, začnite ločevati sprednji ključavnici z obeh strani. Začnite pleteti eno sprednjo ključavnico v običajnem slogu pletenice in jo pritrdite na koncu. Enako storite z drugo stranjo in pojdite do konca, kot zadnjič. Zdaj vzemite levo pletenico in jo povlecite do konca v desno ter jo pritrdite s čepom. Enako naredite s pravim.

Kronski vozel:

kronska pletenica6

Tokrat začnite svojo pletenico od same krone kot prej, namesto da jo pripnete, z njo zavežite vozel. Za to bi potrebovali dve ločeni pletenici na obeh straneh, ki ju lahko zdaj zavežete v vozel na koncu glave.

Nizka pletenica:

kronska pletenica7

Spet gre ta pletenica do konca, 360 stopinj na glavi in ​​tvori poln pas. Lase začnite plesti od krone in dokončajte celoten krog tako, da poberete lase, ko greste po črtah. Ko končate, dobro zavarujte videz z zatiči, da se izognete napakam.

Halo Look:

kronska pletenica 8

Podobno kot halo bo ta pletenica s prstanom na sredini krona zagotovo videti kot obračalka za glavo. To je nizozemska pletena hrbtna pletenica, ki se je začela od krone in se konča pripeta v obroču zadaj.