Vsi smo že slišali za priljubljen par Beckham. Ne samo, da je David Beckham priljubljen zaradi svojih nogometnih spretnosti in pričesk, ampak tudi njegova kolega Victoria je znana tudi po vrsti različnih pričesk, ki jih je imela v preteklih letih. Tu je seznam nekaterih njenih najboljših pričesk, ki so uspešno pritegnile pozornost množice.

Kratke in dolge frizure Victoria Beckham 2021:

Super par Beckham je v modnem svetu dobro znan po svojem slogu in ikoničnem modnem občutku. Victoria Beckham vedno odlično izgleda, lasje pa igrajo pomembno vlogo pri njenem videzu. Pričeske Victoria Beckham so elegantne, klasične in izgledajo zelo elitno. Brez truda in lahkotnosti dajejo občutek prefinjene slogovne izjave.

Danes bomo raziskali vse o znanih in priljubljenih pričeskah in odbitkih Victoria Beckham. Preverimo jih!

1. Ohlapni konjski rep:

frizure victoria beckham 2021

Victoria Beckham večinoma opazimo v elegantnem in sodobnem videzu, narejenem pravilno in pravilno. Kdo je mislil, da bi lahko osnovni čop izgledal tako dobro, kajne? Tukaj je ena, ki se ukvarja s tako prefinjenim načinom in všeč nam je, kako se s samozavestjo in pravim odnosom ponaša z njo.

2. Visoka pecivo:

pričeske victoria beckham 2020

Ta slika ni nič drugega kot eleganca, poosebljena na naslednjo stopnjo. Pričeska, s katero se Victoria Beckham tu ponaša, ni nič drugega kot visoka punđa, vendar je pomembna splošna slogna izjava z ostriženimi lasmi, ki padajo na stransko čelo. Všeč nam je, kako se nosi lepo in čim bolj osupljivo.

3. Neurejena žemljica:

Victoria Beckham lasje zdaj

Ta neurejena visoka punđa je postala trend, ko se je začela ukvarjati z njo. Med obiskom dogodka je bila Victoria Beckham opažena v tej ležerni, a ljubki neurejeni žemljici, ki se zelo dobro ujema z njeno elegantno izjavo o slogu. Naj bo to za zabave ali koktajle ali večerje, ta pričeska se lahko zelo dobro prilega tudi v naše običajno življenje in dogodke. Se vam ne zdi tako?

4. Asimetrični Bob:

bob frizura victoria beckham

Ena izmed najbolj priljubljenih pričesk zvezdnikov vključuje različne frizure bob, med njimi je tudi asimetrični bob. Te pričeske, ki jih pogosto uporabljajo znane osebnosti, kot je Jennifer Aniston, so sprejete po vsem svetu zaradi svoje prilagodljivosti pri oblikovanju las. Te pričeske najbolje ustrezajo ovalnim oblikam obraza, saj bob kroji ponavadi uokvirjajo obliko obraza in jo dopolnjujejo skupaj z drugimi značilnostmi obraza, odvisno od tega, kako si frizuro prilagodite. Asimetrični bob ima daljše lase spredaj in razmeroma krajše lase zadaj, pri čemer so lasje po plasteh postriženi.

5. Funky Spikes:

Šiške za striženje

Par tukaj prikazuje podobne pričeske. Ona nosi funky srednje konice s stransko podrezanimi lasmi, ki jih namesti z uporabo močnega gela za lase.

6. Neredna pletenica:

Victoria Beckham Neredna pletenica

Povsem jasno je, da se največkrat ukvarja s pričeskami, ki jih je hitro in enostavno oblikovati. Ta pričeska izpolnjuje te zahteve. Pričeska ima grdo pletenico, ki ji teče naravnost čez ramo. Obrobje uokvirja njene oči, pletenica pa pomaga poudariti njeno čeljust.

7. Loose Pony:

Victoria beckham ohlapen čop

Zdaj je ta pričeska rocker za zabave. Nenavaden pristop te pričeske navdušuje. Način, kako so lasje oblikovani z vsem tem razkuhanim videzom, resnično daje drugačen pogled in odnos. Nizek čop, ki visi ob vratu, je očitno modna izjava.

8. Dolgi valoviti lasje:

Victoria beckham dolgi valoviti lasje

No, to odstopa od naravnega trenda kratkih odbitkov, ki mu Victoria Beckham rada sledi. V tej pričeski ima dolge lase in nekaj nežnih in gladkih valov okoli robov las. Z ločitvijo las na sredini se ponaša z obilico in debelino las, medtem ko ji sloji pomagajo, da se tudi malo razširijo.

9. Raztresena in ukročena šaga:

Shag frizura

Ta pričeska ima vse – kul, ležeren videz skupaj s srčkano lepoto, oba v ustrezni harmoniji. Košasti raščeni lasje v tej pričeski mu dajejo kul in neformalno lastnost, pozicioniranje naglavnega traku pa naredi trik in mu daje lepoto in lepoto. To je zagotovo ena najboljših kratkih pričesk, ki si jih je oblekel kateri koli zvezdnik. Mnogi ljudje pravijo, da ima Victoria Beckham fascinacijo s kratkimi lasmi, no; ta pričeska upravičuje te komentarje in nam pove, zakaj!

10. Bun:

Lasje v stilu punčke Victoria Beckham

Ta je profesionalni videz tistih dogodkov na rdeči preprogi in uradnih večerj. Ta pričeska se odlično poda k večini oblek in vam tudi dobro definira strukturo obraza. Ne previsoka in ne prenizka punčka na zadnjem delu definira tudi čeden in poliran videz.

11. Pixie Cut:

Victoria beckham pixie cut

Sčasoma smo videli številne znane osebnosti s kratkimi pričeskami in med njimi smo jih videli s srčkanimi in elegantnimi pixie kroji, toda ta je očitno showstopper. Kolikor ta pričeska izgleda krepko na Viktoriji, tako izgleda tudi srčkano in elegantno. Posebej je treba omeniti raztrgan in neurejen občutek celotne frizure, ki ohranja njeno pristnost.

12. Poliran videz:

Nova pričeska

Jasno je, da je ta najbolj profesionalen. V tej pričeski si Viktorija oblikuje lase s stranskim delom, nato pa si silhueto las počisti na glavo na obeh straneh. Čist in poliran atribut frizure jo definira in izstopa med drugimi pričeskami.

Upamo, da vam je bilo všeč, kako so pričeske in odbitki Victoria Beckham čudoviti, tako kot njena osebna izjava o slogu in eleganca. Kateri je tvoj najljubši videz Victoria? Sporočite nam tudi svoje misli!