Miley Cyrus jih je od pop -ja do hip -hopa in rock glasbe vse pripeljala. Znana pevka ima desno oko na modo, ena izmed naših najljubših pa so pričeske in odbitki Miley Cyrus. Ima najsodobnejši, drznejši in divji dimni vroči videz kot večina njenih vrstnikov in je nenavadno elegantna na svoj udoben način.

Če ste tudi vi očarani nad tem, kako se nosi, in rad raziskuje več o svojih ikoničnih preobrazbah, gremo zdaj s pričeskami in odbitki Miley Cyrus v trendu.

Pričeske Miley Cyrus za visoko modo

12 elegantnih kratkih in dolgih pričesk Miley Cyrus s slikami:

Naj si ogledamo vseh 12 pričesk Miley Cyrus, ki so na vrhu.

1. Pixie Mullet:

Pričeske Miley cyrus

Stavimo, da niste slišali za kombiniran videz cipljanja in pixieja. Mileyjeva zadnja pričeska je bila povezana z mešanico pixie in cipljastega videza, večina njenih oboževalcev pa je bila šokirana, ko jo je preizkusila. Izgleda edinstveno in nenavadno, pri tem pa je najboljše, da ga nosi samozavestno in dovolj dobro. S kratkimi šiškami ali rezi spredaj in ob straneh ji ta videz cipela in pixie res najbolj ustreza.

2. Pričeska z mokrimi valovi:

miley cyrus vse pričeske

Večina nas ne ve ali je pozabila, da je imela Miley Cyrus nekajkrat nazaj srednje ali srednje frizuro. To je en tak trenutek z mokro kodrasto pričesko. Eleganten in uravnotežen videz je tako drugačen od tega, kar je videti zdaj, v resnici pa izgleda lepo in čudovito. Kaj praviš?

3. Zarezana piksija:

kratke pričeske miley cyrus

Pričeske Miley Cyrus so se skozi leta res zelo spremenile in njen čas, ko je postala slavna. To frizuro pixie je nosila tudi v zapečatenem videzu in izgleda osupljivo. Z blond lasmi in zelo elegantnim, razdraženim videzom je Miley videti mladostno in moderno z osupljivim in čudovitim videzom. Obožujemo ta njen videz!

4. Dolge valovite plasti:

pričeske miley cyrus

To je ena izmed njenih dolgih pričesk, na katerih Miley tu in tam pokaže svoje čudovito slojevite lase z nekaj rjavimi odtenki. Lasje so skodrani, da poskrbijo za lepe valove ves čas, kar lasem doda volumen, ki jih, obrnem, pomaga osvetliti ali uokviriti njene ličnice in čeljust.

5. Pixie Cut:

miley cyrus pixie cut

Z izjemno kratko obrobo na obeh straneh in ljubkimi kratkimi konicami na sredini je pixie kroj med tistimi kratkimi pričeskami, ki najbolje dopolnjujejo obraz in videz Miley Cyrus.

6. Rez z britvico:

striženje britvice miley cyrus

Srednje dolgi sprednji lasje so oblikovani v odlične stranske šiške, zaradi česar se potopimo globoko v čar njenih oči. Lasje na obeh straneh glave so na kratko ostriženi z britvico. Osupljiv kontrast med dolžino las je tisto, zaradi česar je ta pričeska edinstvena.

7. Hudičeve žemljice:

vesoljske žemljice miley cyrus

Lepše ne more bit. Tudi s tako kratkimi lasmi lahko Miley Cyrus naredi tak videz, ki zagotavlja nekaj “Wow”. S pomembnimi srednjimi lasmi je na obeh straneh oblikovala dve srčkani žemljici, ki prikazujeta dva drobna hudičeva roga. Ta videz ubija s svojo hudičevo ljubkostjo!

8. Dolga pletenica:

Dolgi lasje Miley Cyrus

Eleganca in lepota sta vse, kar ta pričeska odraža v Miley. Razkazovala je svoje čudovite dolge, večplastne in valovite pramene, ki jih je naredila tudi na navidezno debelo pletenico. Zanimivo je, da je pletenica pravzaprav tanka (saj ima srednje tanke lase), zaradi razkosanega videza v pletenici pa je videti debela in obsežna.

9. Srednje konice:

Srednje konice Miley Cyrus

Špikanje s srednjimi lasmi je lahko velik izziv in kot kaže, je Miley Cyrus sprejela ta izziv in dokazala svojo izjemnost. Ta pop zvezda je zelo pogumno preizkusila vsako frizuro, od lepote do funka. V tem primeru so trni podprti s pomočjo trdega gela, ki jih drži na svojem mestu.

10. Neurejena žemlja:

Neurejene lasne punčke Miley Cyrus

Neredne žemljice so med zvezdniki zelo priljubljene, saj smo pogosto videli Taylor Swift, Meg Ryan in različne druge, ki so imele ta videz. Najpomembnejši razlog, ki je v ozadju priljubljenosti tega videza, morajo biti značilnosti te frizure … ta pričeska je enostavna za oblikovanje in je izjemno enostavna za upravljanje ter je tudi manj zamudna, namesto vsega pa vsa nered videti je bolj naravno in pristno. Vsekakor ima ta pričeska preveč ponuditi za veliko nižjo ceno!

11. Mohawk:

frizura miley cyrus mohawk

Moški mohawki bodo pred takšno eleganco osramočeni. Ta pričeska je na vrhuncu funka in nekdo, ki je tako pogumen, kot je Miley, si lahko upa le tega kul drznega videza. Blond lasje dopolnjujejo celoten videz, postopno striženje las ob straneh pa služi kot preliv za torto. Med ostalimi pričeskami Miley Cyrus je ta čim bolj elegantna!

12. “Uničujoča žoga” Rez:

frizure miley cyrus

Miley Cyrus je oblekla ta videz za svoje najbolj kontroverzne glasbene videoposnetke “Wrecking Ball”. Ta pričeska ima izjemno kratke podrezane lase, ki imajo spredaj relativno daljše lase. Sprednji lasje se zgladijo in ščetkajo nazaj pri kotnih potezah, s čimer se zagotovi tudi ustrezen volumen! Ta videz je precej funky in eleganten. Čeprav Miley najbolj ustrezajo dolge pramene, je ta kratka pričeska videti tudi na njej!

Upamo, da ste tudi vi uživali v pogledu na te najnovejše in najbolj priljubljene pričeske in odbitke Miley Cyrus. Sporočite nam, kateri izmed Mileyinih najboljših in najbolj priljubljenih med temi znanimi frizerji vam je bil všeč. Radi vas slišimo!